Sport

Gimnasta constănţeană Maria Ceplinschi, medaliată la turneul internaţional „Top Gym“, din Belgia


Două gimnaste din programul naţional „Țară, ţară, vrem campioane!“, Ana Maria Bărbosu şi constănţeanca Maria Ceplinschi (CS Farul; antrenoare, Carmen Traicu), au participat la turneul internaţional de junioare „Top Gym“, întrecere care s-a desfăşurat în Belgia, la Charleroi.


Din delegaţia tricoloră au mai făcut parte antrenorul Lucian Sandu şi arbitra Angela Cacoveanu. Cele două gimnaste au cucerit împreună cinci medalii: Ana Maria Bărbosu - argint la individual compus şi la sol, bronz la paralele şi la bârnă; Maria Ceplinschi - argint la sărituri. La individual compus, sportiva de la CS Farul Constanţa a fost a opta. Programul naţional „Țară, ţară, vrem campioane!“ a fost iniţiat de antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang şi este sponsorizat de OMV Petrom. „Multe felicitări fetelor şi antrenorilor! Un asemenea palmares la un concurs precum Top Gym, la care au participat şi primele campioane mondiale de junioare, reprezintă o performanţă frumoasă, de apreciat!“, se arată pe pagina de Facebook „Lotul feminin de gimnastică al României“.


Luna trecută, Maria Ceplinschi a participat la un turneu şi în Grecia, la Salonic, „Cupa Horizon“, la care a obţinut cinci medalii de aur: la sărituri, paralele, bârnă, sol şi individual compus.


Sursa foto: Facebook (Lotul feminin de gimnastică al României)


Citeşte şi:

„Noi orizonturi, noi performanţe!“ Gimnaste constănţene, pe podium şi la Cupa Horizon, din Grecia. România, în top! (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Noi orizonturi, noi performanţe!“ Gimnaste constănţene, pe podium şi la Cupa Horizon, din Grecia. România, în top! (galerie foto)

12 Nov 2019 971

UPDATE CS Farul Constanţa, campioană naţională la gimnastică. Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu, aur şi argint la individual compus (galerie foto + documente)

08 Sep 2019 985

Monopol pe individual compus După CSS 1 Constanţa, a devenit campioană naţională la gimnastică şi CS Farul (galerie foto)

07 Jun 2017 3432

Reprezentantele CSS1 Constanţa, vicecampioane Gimnastele de la Farul Constanţa, medaliate cu aur la Naţionale (galerie foto)

21 Jun 2016 3674