Sport

Gimnasta Ioana Stănciulescu, de la CS Farul Constanţa, campioană europeană! (galerie foto)

Rezultat excelent pentru gimnasta Ioana Stănciulescu, de la CS Farul Constanţa, care a devenit campioană europeană de junioare la sol, la întrecerea continentală de la Glasgow (Scoţia).

Sportiva, care s-a calificat în finală de pe locul trei, a primit pentru integralul prezentat 13.433 puncte.  

Felicitări, Ioana Stănciulescu! Felicitări tuturor celor care îți sunt alături în această aventură a performanței. Suntem siguri că este abia începutul!, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.


La Campionatul European de la Glasgow, CS Farul a fost reprezentată şi de Silvia Sfiringu.

Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu au fost descoperite şi pregătite până au ajuns la lot de Clemenţa Garabet. La formarea campioanei europene au contribuit, în afară de Clemenţa Garabet, şi Olga Didilescu, şi soţii Nicolai (Dana şi Remus), şi Ciprian Creţu, în diverse etape, fie la club, fie la lotul naţional. Actualmente, la Deva, Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu sunt antrenate de un colectiv tehnic coordonat de constănțeanul Nicolae Forminte și din care face parte și Florin Uzum, și el din Constanța.  

În concursul pe echipe, România a ocupat locul patru, iar la individual compus Ioana Stănciulescu s-a clasat pe şapte, iar Silvia Sfiringu - pe opt.

Silvia s-a calificat în două finale pe aparate, la bârnă (unde a ocupat poziţia a şasea, după ce se calificase de pe opt) şi la sărituri (unde a fost a cincea, intrând în ultimul act de pe locul şapte).

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Gimnastică - Emilia Nicolae) 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reprezentanţi ai CS Farul, în top Federaţia Română de Gimnastică a întocmit clasamentele celor mai buni sportivi din 2018

21 Dec 2018 485

Remarcate ale întrecerii de la Deva Gimnastele de la CS Farul Constanţa şi CSS1 Constanţa, din nou pe podium la Campionatul Naţional (galerie foto + documente)

19 Nov 2018 1028