Gimnastele de la It's What I Love Constanța, pe podium la Naționale „Ritmul, forța și grația ne-au adus o bucurie imensă și medalia de bronz“ (GALERIE FOTO)


 
  • It's What I Love Constanța este o școală de dans, fondată de Elena Rușa, în care se practică baletul, dansul modern, dansul contemporan, dar și gimnastica aerobică.
 
Ediția a 27-a a Campionatului Național de gimnastică aerobică, de la București, i-a adus ramurii de gimnastică aerobică de la clubul sportiv It's What I Love Constanța prima medalie națională, după ce, în acest an, secția a fost afiliată la Federația de profil.
 
Grație unor evoluții foarte bune, fetele care au compus grupul de categoria a III-a (Amalia Iancu, Antonia Vasilescu, Diana David, Roxana Răileanu și Sara Avram) au cucerit medalia de bronz, cu un punctaj de 16.700, clubul de pe litoral fiind devansat pe podium de CSS Petroșani (17.200) - locul 1 și ACS Laura Cristache 2 (17.00) - locul 2. Totodată, It's What I Love Constanța a obținut clasări bune și la individual (Diana David - locul 4, Sara Avram - locul 6), dar și la trio, secțiune la care cele două fete, alături de Amalia Iancu, au ocupat poziția a cincea.    
 
„Sportivele clubului It's What I love Constanța Avram Sara, Constantin Antonia, David Diana, Iancu Amalia, Răileanu Roxana și Vasilescu Antonia au încheiat un week-end plin de emoții si performanță în ultima zi a Regalului Gimnasticii de la Sala Polivalentă, eveniment organizat de Federația Română de Gimnastică în parteneriat cu Primăria Municipiului București. După 2 zile de concurs cu calificări, ritmul, forța și grația ne-au adus o bucurie imensă și medalia de bronz, la proba de grup. Felicitări, David Diana și Avram Sara pentru locurile 4 și 6 obținute la individual feminin, tot categoria a III-a, și Trio – locul 5, alături de Iancu Amalia la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică. Mulțumim tuturor celor ce ne-au susținut și ne sunt mereu alături, felicităm părinții pentru performanța sportivelor, susținerea lor și micuțele sportive pentru evoluție. Felicitări, FRG, Alina Drăgan, Maria Fumea, tuturor celor ce au stat în spatele acestei ediții, cluburilor participante și Romgym Trophy!“, este mesajul clubului constănțean.
 
It's What I Love Constanța este o școală de dans, fondată de Elena Rușa, în care se practică baletul, dansul modern, dansul contemporan, dar și gimnastica aerobică. Participarea la Naționale a micilor gimnaste a fost pregătită la mai multe întreceri, în care acestea au evoluat în afara concursului (cele de la Deva, Arad, Iași, Constanța). Sportivele, cu care Elena Rușa, lucrează de la o vârstă mică, fac la It's What I Love Constanța, pe lângă gimnastică aerobică, și dans, academia având participări la întreceri și evenimente cu toate ramurile sale.      
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (ACS „It’s What I love” Constanța)
 
Citește și:

 
Gimnastică aerobică
Medalii, la Naționale, pentru cluburile de pe litoral (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Gimnastică aerobică Campionatul Național s-a desfășurat la Constanța. Rezultate (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

05 Nov 2023 1426

Gimnastele de la ACSA It’s What I Love Constanța, medaliate și la Cupa Iașului (GALERIE FOTO)

25 Sep 2023 1961

Gimnastică aerobică Sportive constănțene, cantonament de pregătire și selecție pentru lotul de juniori al României (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

14 Apr 2023 1890

Gimnastele de la It's What I Love Constanța, rezultate frumoase la Cupa Cetății, de la Deva

13 Apr 2023 1742