Gimnastică aerobică CSS1 și CS Farul Constanța, pe podium la „Venturelli World Competition“, întrecere internațională


 
  • Evoluțiile sportivilor constănțeni au fost recompensate cu șapte medalii (cinci de aur, una de argint și una de bronz).
 
CSS1 Constanța si CS Farul Constanța au participat cu rezultate frumoase la concursul internațional „Venturelli World Competition“ la gimnastică aerobică, sportivii de pe litoral urcând de mai multe ori pe podium.
 
Astfel, pe locul întâi s-au clasat Nadia Zelesneac (la individual feminin categoria a III-a); Bianca Lungu, Mara Oltean, Karina Petru (la trio categoria a III-a); Luca Greu, Anastasia Vintilă, Bianca Lungu, Cătălina Burduță, Alexia Olteanu (la grup categoria a III-a); Anastasia Vintilă și Luca Greu (la cuplu categoria a III-a) și Sorana-Elena Nicolăescu, Roxana-Elena Cristian, Ioana Mirela Cristea, Andreea Toma, Adelina Mihaela Nour, Bianca Ionel Haliuc (la aerobic dance). Pe poziția secundă au încheiat competiția Alexia Olteanu, Anastasia Vintilă și Luca Greu (la trio categoria a III-a), iar Mara Oltean, Andra Mihuță, Katrina Bărbieru, Anastasia Chiosea și Karina Petru au ocupat locul trei la grupa categoria a III-a. De asemenea, Natalis Chiosea a ocupat locul cinci la individual categoria a III-a.
 
Luna trecută, reprezentanții CSS1 și CS Farul Constanța au avut evoluții foarte bune și la ediția a 12-a a Campionatului European din Italia, de la Pesaro. La juniori, Mădălin Boldea (antrenoare, Cristiana Spînu) a obținut aurul la Aerobic Dance și argintul la echipe și la trio. Trei medalii a cucerit și Leonard Manta (antrenoare, Cristina Dulgheroiu): argint pe echipe și la grup și bronz la trio. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța)

 

Citește și:
 
Gimnastul Mădălin Boldea și antrenoarele Cristiana Spînu și Nicoleta Copoiu, felicitați și premiați la CSS1 Constanța

 
Interviu online cu Mădălin Boldea, campion european la gimnastică aerobică
„Doar o șansă ai, dă tot ce poți!“ (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gimnaste constănțene medaliate în Franța, la competiția de la Combs la Ville

23 Nov 2021 1375

Gimnastele constănţene, pe podium şi la Naţionalele de la Izvorani. Cinci dintre medalii au fost de aur (GALERIE FOTO)

17 Nov 2021 2022

Mihai Slave, de la CSS1 Constanţa, câştigătorul Cupei României la spadă. Podium şi pentru David Garagancea (CS Farul) - galerie foto

01 Nov 2021 1279

CSS1 Constanţa Mihai Ghencea a câştigat Cupa României la scrimă. Eva Mateescu, pe locul secund, iar Luca Iliuţă - al treilea (galerie foto)

19 Oct 2021 1551

Gimnastul Mădălin Boldea și antrenoarele Cristiana Spînu și Nicoleta Copoiu, felicitați și premiați la CSS1 Constanța

01 Oct 2021 1574

Scrimă Maria Stan, de la CSS1 Constanța, a urcat pe podium la Cupa României la spadă (galerie foto)

29 Sep 2021 1461

Interviu online cu Mădălin Boldea, campion european la gimnastică aerobică „Doar o șansă ai, dă tot ce poți!“ (galerie foto)

25 Sep 2021 3498

Gimnastică Echipa CS Farul Constanța, campioană națională. CSS1 Constanța, medalie de bronz. Podium însă și la alte secțiuni (galerie foto + documente)

21 Sep 2021 1874

Gimnastică aerobică Reprezentanți ai CS Farul și CSS1 Constanța, pe podium la Campionatul European. România, 11 medalii (galerie foto)

20 Sep 2021 1436

Gimnastele de la Victoria Cumpăna și CSS1 Constanța, pe podium la „Rhytmic Star“ (galerie foto)

26 Aug 2021 1904

Interviu online cu Leonard Durău, campion naţional la atletism Citește cărți pentru dezvoltare personală și ascultă muzică clasică

21 Aug 2021 3772

Campionatul Național de handbal pe plajă pentru juniori se desfășoară la Mamaia

19 Aug 2021 1200

Festival de handbal și volei pe plajă la Mamaia

06 Aug 2021 1435

Marele gimnast Marian Drăgulescu, prezent, sâmbătă, pe plaja de la Eforie Nord

31 Jul 2021 2067

Atlet la CSS1 Constanţa Leonard Durău, din nou pe podium. Medalie şi la Campionatul Naţional de probe combinate (galerie foto + document)

26 Jul 2021 1715