UPDATE. Gimnastică Sabrina Maneca Voinea, de la CS Farul Constanța, campioană europeană


O nouă medalie pentru gimnasta constănțeană Sabrina Maneca Voinea, de la CS Farul, la Campionatul European pentru junioare, de la Munchen.

După argintul din concursul pe echipe, sportive de pe litoral a urcat pe podium și în finala de la sărituri, unde a fost cea mai bună, cucerind aurul și devenin astfel campioană continentală!    

Auuur pentru România, aur pentru Sabrina Maneca Voinea la Olympiahalle din Munchen! Sabrina a câștigat finala junioarelor la sărituri, cu o medie de 13.250 (12.900/13.600). Argint pentru Ming Van Eijken (Franța), bronz pentru July Marano (Italia)!
 
Felicitări Sabrina, mult succes în finala la sol, mult succes Amaliei Ghigoarță (la paralele și bârnă) și Amaliei Puflea (la bârnă și la sol), este mesajul Federației Române de Gimnastică.

UPDATE:

Sabrina Maneca Voinea a cucerit medalie, bronz, și în final de la sol, probă la care Amalia Puflea a ieșit campioană europeană.

Clasament: 1. Analia Puflea (România) - 13.233, 2. Viola Pierazzini (Italia) - 13.000, 3. Sabrina Maneca Voinea (România) - 12.966.      

Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică.
 
Citește și:

Gimnastele constănțene Sabrina Maneca Voinea și Miruna Botez, medaliate cu echipa României la Campionatul European

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.