Golul lui Paul Antoche din meciul cu CS Mioveni, votat cel mai frumos al FC Farul din prima parte a sezonului (galerie foto)

 
Pe pagina de Facebook a FC Farul Constanţa fanii au fost invitaţi să voteze cel mai frumos gol al echipei din prima parte a sezonului. S-au avansat trei reuşite, iar pe locul întâi în preferinţele suporterilor a fost cea a mijlocaşului Paul Antoche din partida cu CS Mioveni.
 
Confruntarea s-a disputat la Constanţa, pe 26 octombrie a.c., în etapa a 14-a a Ligii a 2-a. Farul s-a impus cu 2-0 (Antoche 4, Kanda 56), administrându-i echipei CS Mioveni (care era pe locul întâi la acea dată) prima înfrângere din campionat! Paul Antoche a înscris cu sut din afara careului, bara-gol, golul său întrecându-le, potrivit votului fanilor, pe celelalte două din sondaj, cel marcat de Antonio Cruceru în meciul de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti (3-1 pentru Farul) şi unul dintre cele două ale lui Viorel Lică din victoria de pe litoral cu U Cluj (3-2). La acest sondaj, s-a oferit şi un tricou cu însemnele FC Farul unui fan care a votat, Andrei Ștefănică.     
 

Al doilea cel mai bun jucător al Farului

 
În celălalt sondaj al clubului constănţean, privitor la cel mai bun jucător al echipei în prima parte a sezonului, Paul Antoche a terminat pe locul secund, după fundaşul Viorel Lică, golgheterul Farului. Antoche a jucat şi fundaş central şi este şi unul dintre cei mai utilizaţi jucători de până aqcum din campionat, urmându-le ca număr de minute portarului Vlad Muţiu (căpitanul echipei - integralist) şi lui VIorel Lică. După aceştia, următorii trei cei mai utilizaţi jucători sunt Paul Antoche, Alexandru Stoica şi Ionuţ Stoica, însă aceştia nu au evoluat în toate partidele. Antoche a rămas pe banca de rezerve în primul meci din sezon. În vârstă de 26 de ani, Paul Antoche e unul dintre puţinii jucători care au rămas din lotul de anul trecut. Înainte de Farul, a jucat la Petrolul Ploieşti. Alte formaţii din cariera sa sunt Mioveni, Otopeni, Unirea Tărlungeni sau Baloteşti.
 

„Cu siguranţă vom reveni şi mai puternici!“

 
„După o perioadă grea, de 5 luni, cu bune şi rele, am intrat în vacanţă! Chiar dacă se putea să fim pe un loc mai bun, considerăm că, în continuare, avem şanse să fim la final între primele echipe din Liga a 2-a. După o pregătire adecvată, cu siguranţă vom reveni şi mai puternici! Vă mulţumim tuturor pentru sprijinul necondiţionat! Felicitări pentru toată această perioadă tuturor celor care fac parte din familia Farul! Vacanţă plăcuta şi sărbători liniştite!“, a fost mesajul lui Paul Antoche.
 

Invincibili acasă

 
FC Farul Constanţa a încheiat meciurile din 2019 în Liga a 2-a pe locul nouă în clasament, cu 29 de puncte şi +2 la „adevăr“, înregistrând în cele 20 de partide disputate opt victorii, cinci egaluri şi şapte eşecuri, golaveraj 24-18. Echipa a înregistrat performanţa ca în meciurile jucate acasă în acest an în sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a să nu piardă! Mai mult, cele nouă partide disputate pe litoral le-a încheiat cu un bilanţ excelent, opt victorii şi un egal, golaveraj 18-3. Această realizare importantă se oglindeşte şi într-un clasament al punctelor acumulate pe teren propriu, unde FC Farul ocupă locul doi, în spatele liderului UTA, care are trei puncte în plus, dar şi un meci mai mult. Până acum, doar trei echipe din campionat sunt neînvinse în propriul fief, UTA, FC Farul şi AFK Csikszereda, însă ultima echipă a cedat mai multe puncte acasă, şase dintre cele zece partide încheindu-se la egalitate. Un alt aspect demn de semnalat din meciurile jucate de Farul pe litoral e că în şapte dintre cele nouă confruntări, „marinarii“ lui Ianis Zicu nu au primit gol, cea mai categorică victorie fiind cea cu Pandurii Tg. Jiu, scor 5-0 (stabilit încă de la pauză)!
 

Vacanţă până pe 13 ianuarie

 
După partida cu Dunărea Călăraşi, 1-1 în etapa a 21-a a Ligii a 2-a, fotbaliştii de la FC Farul au intrat în vacanţa de iarnă, care va dura până pe 13 ianuarie 2020. Timp de trei săptămâni, până pe 1 februarie, „marinarii“ se vor antrena la Constanţa, urmând a disputa şi trei partide de verificare, în compania unor echipe din ligile inferioare din judeţ. Pe 2 februarie, lotul Farului va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya (Turcia), în staţiunea Lara, unde trupa de pe litoral se va antrena până pe 15 februarie, în acest stagiu fiind prevăzute şi patru meciuri amicale. „Ne dorim să asigurăm condiţii de pregătire foarte bune şi să efectuăm un ciclu de pregătire complet, mai ales că în vară am început antrenamentele destul de târziu. Am ales Antalya pentru că acolo beneficiem de terenuri bune de antrenament, vremea este bună şi găsim formaţii puternice pentru partidele de verificare. Suntem în discuţii pentru perfectarea amicalelor din Turcia, printre adversarii deja stabiliţi fiind echipe din Bulgaria şi Coreea de Sud”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, managerul FC Farul, Tiberiu Curt. Prima etapă din cea de-a două parte a sezonului Ligii a 2-a este programată pe 22 februarie, când Farul va întâlni la Constanţa Concordia Chiajna, în etapa a 22-a. În tur, Concordia s-a impus cu 2-1.
 

„A fost un sezon bun până acum“

 
„Per total, lucrurile pozitive sunt mai multe decât cele negative, iar de aici trebuie să construim şi să fim pregătiţi pentru a doua parte din acest campionat. Am reuşit, cred eu, să facem câteva lucruri foarte bune, faptul că nu am pierdut acasă niciun meci, am primit foarte puţine goluri şi suntem a patra apărare din campionat, am obţinut rezultate bune cu echipele de tradiţie din fotbalul românesc şi putem să construim lucruri frumoase în continuare. A fost un sezon bun până acum. Nu pot să spun extraordinar, pentru că mi-aş fi dorit să fim în primele trei, să fim cât mai aproape de un obiectiv pe care mi l-am propus eu, personal. Nu cred că era un lucru sută la sută realizabil când am început şi nici acum nu suntem siguri că putem să terminăm în primele trei, dar este important că suntem aproape. Avem primul meci cu Chiajna, acasă, şi toate gândurile se îndreaptă către această partidă. Dacă vom reuşi să câştigăm, sunt convins că la Petrolul vom face un meci foarte bun“, a spus Zicu, potrivit site-ului oficial al FC Farul.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)

 
Citeşte şi:
 

Fanii au decis Fundaşul Viorel Lică, cel mai bun jucător al FC Farul Constanţa în prima parte a sezonului

Tiberiu Curt, managerul FC Farul „Reorganizarea Centrului de Copii şi Juniori, una dintre marile realizări ale clubului“

FC Farul Constanţa Ianis Zicu - „Când a început acest sezon, nu mă gândeam că în iarnă vom fi la şase puncte de locul de baraj“

FC Farul, una dintre cele mai tinere echipe din Liga a 2-a. Un singur jucător a depăşit graniţa de 30 de ani!

FC Farul i-a provocat liderului Ligii a 2-a, CS Mioveni, prima înfrângere stagională
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Vino bade-n sat la noi“ Sora lui Paul Antoche, căpitanul FC Farul Constanța, este o apreciată interpretă de muzică populară

11 Jun 2021 5653

​FC Farul Constanţa are două absenţe la meciul de sâmbătă cu Fotbal Comuna Recea

12 Mar 2021 4121

FC Farul primeşte vizita echipei de pe locul patru. „Marinarii”, fără doi dintre titularii meciului de la Călăraşi

26 Feb 2021 3554

FC Farul Constanţa Paul Antoche - „Sperăm să obţinem o calificare istorică”

09 Feb 2021 3247

FC Farul Constanţa începe luni pregătirea pentru partea a doua a sezonului

10 Jan 2021 4182

Constanța. Spiritul FC Farul, contopit cu magia Crăciunului Pom de iarnă, împodobit cu fulare și tricouri fariste

15 Dec 2020 4441

FC Farul - Academica Clinceni, în Cupa României Ianis Zicu - „Ne dorim foarte mult să mergem mai departe”

27 Nov 2020 3208

FC Farul Constanța Ianis Zicu - ”Suntem obligați să câștigăm, ținând cont de situația din clasament”

13 Oct 2020 3772

Lotul de jucători și staff-ul cu care FC Farul Constanța începe sezonul 2020/2021 al Ligii a 2-a

01 Sep 2020 4721

Marți, FC Farul debutează în noul sezon al Ligii a 2-a. Contra Petrolului! „Ne dorim să începem cu dreptul acest campionat“ (galerie foto + video)

01 Sep 2020 3935

„Un adevărat lider“ Căpitanul FC Farul Constanța din noul sezon al Ligii a 2-a este Paul Antoche

29 Aug 2020 4731

FC Farul Constanța a învins clar și Dunărea Călărași (galerie foto)

15 Aug 2020 3878

FC Farul Constanța, test cu Naționala lui Adrian Mutu Mihai Eșanu - „Așteptăm cu nerăbdare acest amical. Va fi de bun augur“

04 Aug 2020 3878

Constanța Fotbaliștii de la FC Farul, la vizita medicală. Luni, „marinarii“ vor demara pregătirea (galerie foto)

02 Jul 2020 3931

Mijlocașul Paul Antoche continuă la FC Farul Constanța. Contract prelungit

13 Jun 2020 3008