Goran Bogunovici joacă inter stânga HCM Constanţa a transferat un jucător de la deţinătoarea Ligii Campionilor, Flensburg

Managerul general al campioanei României la handbal masculin, HCM Constanţa, Nurhan Ali, a anunţat perfectarea a patru transferuri: croatul Goran Bogunovici (inter stânga), muntenegreanul Mladen Rakcevici (pivot), croatul Nikola Kedzo (inter dreapta) şi Florin Băican (pivot). HCM s-a despărţit, în schimb, de doi handbalişti importanţi, Alexandru Csepeghi şi Bogdan Criciotoiu, care au ajuns la echipe din străinătate. Totodată, HCM le-a prelungit cu un an contractele lui Branislav Angelovski şi Dalibor Cutura şi l-a readus pe postul de inter dreapta pe spaniolul Javier Humet. Pe de altă parte, Bogdan Şoldănescu şi Marius Novanc au fost declaraţi jucători liberi de contract.
„Mladen Rakcevici este un pivot pe care îl cunoaştem foarte bine. Ne-a fost şi adversar, pe când juca la Metalurg. Antrenorul Zvonko Sundovski şi l-a dorit foarte mult. Jucător tânăr, de 22 de ani, Florin Băican a mai jucat la Dinamo şi la Baia Mare şi este un pariu de-al meu. Poate fi un nou handbalist de talia lui Timuszin Szucs. Tânăr este şi Nikola Kedjo, de la Metalurg Skopje, un inter dreapta de 2,04 m şi 109 kg. Face şi faza de atac, şi cea de apărare. Pentru postul de inter stânga l-am adus pe Goran Bogunovici, de 25 de ani. Îl ştim bine, şi el a jucat împotriva noastră. Vine de la actuala deţinătoare a Ligii Campionilor, Flensburg. Sunt convins că, după o perioadă de acomodare, cei patru vor face istorie la HCM Constanţa“, a spus Nurhan Ali.
După cantonamentul de pregătire de la Stalibor, HCM Constanţa va avea un program foarte încărcat, urmând să participe în zilele de 6 şi 7 septembrie la turneul preliminar de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor.
 
Sursa foto: sg-flensburg-handewitt.de

readus pe ibericul Javier Humet, de la Ivry (Franţa), pe postul de inter dreapta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

HCM Constanţa a trasferat un jucător de la o echipă campioană

18 Jul 2014 1648