Hagi, nemulțumit după meciul Farul - CFR Cluj „O regie făcută bine, cu targa. Se pare că deranjăm foarte tare“


Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, s-a arătat nemulțumit de eliminarea, în minutul 3, a jucătorului său Andrei Borza, în meciul cu CFR Cluj, de la Ovidiu, contend pentru Cupa României.

Am arătat că putem să și luptăm, chiar dacă s-a stricat meciul în minutul 2. Cel puțin așa văd eu și cred că văd încă bine. Nu poți să strici un meci din minutul 2 (n.r. Andrei Borza - eliminat)... și apoi jucătorul advers (n.r. cel care ar fi fost faultat) joacă tot meciul. O regie făcută bine, cu targa, și-a revenit așa imediat și a jucat tot meciul. Mamă, ce fault, în minutul 2, era de roșu! (n.r. ironic). Într-un minut și-a revenit, faultul trebuie să fie grav, dacă dai roșu. O intrare la mijlocul terenului, probabil întârziată, o atingere, nu ultimul om. N-am văzut faza, iar dacă greșesc îmi cer scuze. Nu sunt arbitru, dar chiar așa, noi n-am jucat fotbal, cei din tribună nu se uită și ei la fotbal, nu înțeleg? Nu se poate! La noi, Mazilu s-a dus la spital, tăiat de crampoane. Părerea mea este că a stricat meciul. Câte am văzut zilele acestea… Se pare că trecem neobservați, că deranjăm foarte tare, din păcate. Asta e! Nici nu s-a dus la VAR să vadă faza, a declarat Hagi.  

 
„Regele“ a observat și că partidei Farul – CFR nu i s-a acordat importanța cuvenită în planul mediatizării.

Era totuși un meci important cu CFR Cluj, echipa campioană cinci ani la rând, un meci decisiv acasă, un derby pentru că au jucat cele mai bune echipe, primele două echipe din clasament din campionat, pe merit, și era un meci de care trebuia vorbit. Trebuia să se vorbească mult de Farul, să invite conducerea Farului și de la CFR, nu să se vorbească de alții. Am urmărit tot. Suntem penibili! Chiar așa? S-a ajuns departe! Dar vom merge în continuare. Cum am făcut și acum, ne vom lupta în continuare să formăm o mentalitate de învingători la Constanța. Fără frică, cu curaj și vom juca în continuare cu niște copii de 2005, 2006, 2003, 2002 cu o echipă ca CFR greu de învins, galonată, puternică din toate punctele de vedere, a subliniat managerul tehnic al Farului.

 

Noi suntem nașii CFR-ului, cred că avem cele mai multe victorii împotriva lor din campionat din ultimii 12 ani. Inclusiv în ultimul meci i-am bătut, acasă la ei. Să nu uitați asta, și asta încercați să o ascundeți? Nu am bugetul CFR-ului, am băgat tineri, dar dacă voi credeți că e normal așa…, să se bată cu jucători cu experiență, care au jucat pe afară“, a mai spus Hagi.  

Hagi consideră că Farul, prin ce a realizat până acum, a ajuns să fie temută.

Era un meci de tranziție, CFR e foarte bună pe tranziție. Dar și noi suntem buni, suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate pe tranziție pozitivă, de aceea le era frică de noi. Cred că avem acum 20 de goluri marcate așa. Dar nu se vorbește la televizor despre aceste lucruri. Farul nu face nimic! Golgeter, câte goluri dă… Batem 8-0 și nici nu se discută. Aruncat, pe altă pagină. Vorbim de alții. Ce, să vorbim de ce face Hagi? Cred că Farul chiar nu e dorită, nu e iubită de cei din altă parte. Le e teamă de noi, tată. O zic public. Ne-au luat frica deja. Ce s-a văzut astăzi echipa o știe dinainte. Ne așteptăm la multe. Vom vedea ce vom putea face, a mai spus Gică Hagi.      

Gheorghe Hagi și-a arătat nemulțumirea și pentru modul în care au fost gestionate flash-interviurile de după meci.

Sunt foarte supărat că, după meci, de la echipa adversă a venit antrenorul șți căpitanmul echipei și au vorbit, iar de la noi doar eu și jucătorul meciului, pe care nu l-am desemnat eu. Mai trebuie să vină un jucător de la noi. Nu poți să-mi faci asta. De asta sunt nervos. Așa mi s-a transmis în vestiar. Așa ni s-a spus, doar Hagi. Cum vine asta? Unuia îi dai ceva, iar altuia altceva? Să nu vorbim prea mult, noi trebuie să fim de acord cu tot. Dacă bați 8-0 a doua zi s-a uitat, e normal. Că folosesc jucători tineri nu se spune. Bravo lor și bravo și mie, că oi avea și eu un merit mic. Vine Petrescu și-mi zice: «De unde îi scoți, mă?». Păi, Petrescule, au stau, tată, ore întregi pe aici. Pe la Ovidiu, Ore întregi, tată, și muncesc. Am investit în tineri. Sunt dezamăgit pentru ce mi s-a întâmplat la acest meci, atât pe teren, cât și după. 

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:

 
Cupa României
Deși a jucat în zece oameni din minutul 3, Farul Constanța nu a pierdut cu CFR Cluj

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1631

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1021

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1479

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 898

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 633

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1098

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 558

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 773

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 711

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 844

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1043

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1345

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 768

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1627

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 684