Handbal Club Municipal s-a calificat in finala Cupei Romaniei

# Cel mai bun marcator al gazdelor in partida de duminica a fost Laurentiu Toma, cu opt reusite * In finala, HCM va intalni pe Dinamo Bucuresti, formatie care a trecut in semifinale de Pandurii Targu Jiu, dupa 34-26 in tur si 31-30 in retur

Echipa HCM Constanta s-a calificat in finala Cupei Romaniei la handbal masculin dupa ce a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 34-28 (18-11), formatia Steaua Bucuresti, in mansa secunda a semifinalelor competitiei. HCM a castigat si meciul tur, disputat, miercuri, la Bucuresti, cu scorul de 28-26. In partida de duminica, pentru HCM Constanta cele mai multe goluri au fost marcate de Laurentiu Toma (8), Adzici, Kazici (cate 5) si Baiceanu (4). Pentru Steaua, castigatoarea Challenge Cup in acest sezon, cei mai buni marcatori au fost Bogdan Voina (8 goluri) si Alin Sania (7). In minutul 45 al partidei de la Constanta, antrenorul formatiei Steaua Bucuresti, Vasile Stanga, a primit cartonasul rosu si a fost trimis in tribuna, pentru proteste. Tehnicianul stelist a criticat arbitrajul brigazii formate din Robert Harabagiu si Silviu Stanescu, calificand prestatia acesteia drept "penibila". "Imi pare foarte rau, pentru ca de obicei eu nu-mi ies din fire, dar ceea ce au facut arbitrii este de neconceput. Nu cred ca HCM avea nevoie de ajutorul arbitrajului ca sa castige. Acesti arbitri, daca pot sa-i numesc asa, au stricat spectacolul. Eu nu am vazut asa ceva de cand ma stiu", a comentat Stanga.In finala Cupei Romaniei, HCM Constanta va intalni pe Dinamo Bucuresti, formatie care a trecut in semifinale de Pandurii Targu Jiu, dupa 34-26 in tur si 31-30 in retur. Intrebat cine crede ca va reusi sa castige Cupa Romaniei, Vasile Stanga a raspuns: "Eu o vad pe Dinamo castigatoare, deoarece Constanta mi se pare in scadere de forma". Tehnicianul constantenilor, Aihan Omer, s-a declarat multumit de faptul ca HCM Constanta si-a indeplinit obiectivul prin obtinerea calificarii in finala Cupei Romaniei, considerand ca jucatorii sai si-au demonstrat valoarea in dubla mansa cu Steaua, din semifinale. "S-a vazut diferenta de valoare. Cred ca daca nu as fi rulat tot lotul, aceasta ar fi fost si mai mare. Urmeaza meciul cu Dinamo, din finala, care este de departe cel mai greu, pentru ca lor doar asta le-a mai ramas", a spus Omer. Jucatorul constantean Ionut Stanescu considera normal rezultatul din semifinale, deoarece HCM este superioara Stelei. "Am avut un public extraordinar. Speram sa trecem de Dinamo si sa castigam finala", a spus Stanescu. Cel mai bun marcator al gazdelor in partida de duminica, Laurentiu Toma, s-a declarat "putin nemultumit" de evolutia sa, desi a avut un procentaj bun de reusite. "Partida cu Dinamo va fi foarte dificila, dar speram sa castigam si sa demonstram ca suntem cea mai buna echipa", a subliniat Toma, in timp ce coechipierul sau Marius Stavrositu crede ca HCM Constanta va reusi sa ramana in posesia trofeului Cupei Romaniei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța va juca pentru locurile 5-8, după trei înfrângeri cu CSM CSU Oradea (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 602

Baschet CSM Constanța începe finala Ligii Naționale. Primele două meciuri, pe litoral. Intrarea este liberă!

15 Apr 2024 467

CSM Constanța. Vineri, 5 aprilie 2024 Baschetbalistele susțin al doilea meci din semifinale

05 Apr 2024 541

Farul Constanța Under-18 a acces în finala Cupei de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

04 Apr 2024 722

Elite Tournament Ibercup 2024 Academia Hagi Under-14, învinsă în semifinale de Chelsea, după ce a condus la pauză! (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 1940

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 889

Baschet Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

20 Mar 2024 718

CSM Constanța, parcurs continental de senzație! Viorel Filimon - „Participarea în ETTU Europe Cup Women, o experiență importantă“ (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 1061

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

13 Mar 2024 616

Box Samuel Cioabă, de la CS Farul Constanța, argint la Cupa României

12 Mar 2024 735

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 988

CSM Constanța Baschetbalistele s-au calificat în semifinalele Cupei României (GALERIE FOTO)

10 Mar 2024 684

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

15 Feb 2024 884

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1094

"Încă nu realizez că am câştigat primul meu titlu de Mare Şlem“ Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner a câştigat trofeul la Australian Open

29 Jan 2024 617