Handbal CSM Constanța, victorie categorică cu CSU din Suceava. „Delfinii“, pe doi în clasament (GALERIE FOTO)



Echipa masculină de handbal CSM Constanța a disputat în această seară meciul din etapa a șaptea a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, CSU din Suceava.

La capătul unei partide în care au dat recital, gazdele s-au impus la o diferență considerabilă, de 12 goluri, scor 37-25 (20-9).  

CSM Constanța a obținut cea de-a 6-a victorie în 7 meciuri jucate în Liga Zimbrilor, după un adevărat recital de goluri oferit suporterilor, astăzi, la Sala Sporturilor! Băieții noștri au intrat determinați pe teren și diferența s-a făcut în primele 30 de minute, încheiate cu un scor incredibil: 20-9! Micke Brasseleur și Valentino Ravnic au marcat pe… bandă rulantă, iar Vlad Rusu a închis poarta, și echipa antrenată de George Buricea a rezolvat meciul până la pauză. Nistor & comp au continuat să facă spectacol și s-au oprit la 37 de goluri, la final…, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Pentru formația de pe litoral au evoluat: Rusu, Vasile, Preda - Brasseleur - 11 goluri, Ravnic - 6, Nistor - 4, Drăgan - 4, Ilie - 3, Nikolic - 2, Komogorov - 2, Susanu - 2, Stankovic - 1, Chikovani - 1, Ștefan - 1, Vegar și Caba.
 
În clasament, CSM Constanța se află pe locul doi, cu 18 puncte (șase victorii și un eșec în șapte partide), la egalitate de puncte, dar cu golaveraj superior, față de a treia clasată, Minaur Baia Mare.  

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța handbal)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.