Handbalistele de la CSU Neptun au avansat cu uşurinţă în sferturile Cupei României

Formaţia feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a obţinut o victorie facilă în optimile de finală ale Cupei României, 30-19 (16-9) pe teren propriu cu HC Zalău, succesul aducându-i calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, unde au mai acces echipele CSM Bucureşti, SCM Craiova, HCM Rm. Vâlcea, CSM Cetate Deva, HCM Baia Mare, U Cluj şi Dunărea Brăila.

La meciul din Sala Sporturilor din Constanţa, antrenorul echipei zălăuane, Gheorghe Tadici, care nu punea mare preţ pe Cupă, a ales să vină doar cu opt jucătoare, dintre cele care jucaseră mai puţin până atunci. În aceste condiţii, CSU Neptun s-a impus la pas, golurile gazdelor fiind marcate de Andreea Ivan - 7, Andreea Enescu - 6, Larisa Tămaş - 6, Cristina Strahan - 4, Alexandra Iovănescu - 4, Andreea Barbos - 1, Andreea Mărginean - 1 şi Mădălina Toma - 1. CSU Neptun a fost condusă de pe banca tehnică în acest meci de antrenorul secund Florin Cazan, deoarece principalul Ion Crăciun a fost suspendat în urma eliminării dintr-un meci de campionat.

Sferturile de finală se vor disputa pe 25 martie, într-un singur tur, pe terenul echipei care va fi trasă la sorţi drept gazdă. Câştigătoarele din sferturi se califică în turneul Final Four (25/26 aprilie).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.