Sport

Handbalistul Janko Kevic, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, a suferit o intervenţie chirurgicală

Handbalistul croat Janko Kevic, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, a suferit o intervenţie chirurgicală la cotul braţului stâng, din cauza unei bursite, o inflamaţie care l-a chinuit în ultima vreme, informează clubul de pe litoral. „Din cauza unei contuzii, s-a acumulat lichid, extras prin operaţie. Kevic se antrenează separat, deocamdată, dar foarte probabil va putea juca vineri“, se precizează pe site-ul ofcial al echipei de pe locul doi din Liga Naţională.
 
Vineri, 25 ianuarie, de la ora 18.30, este programat în Sala Sporturilor din Constanţa amicalul cu echipa macedoneană Struga, prima dispută de verificare a HCD din această iarnă. Aflată la pregătire în România, Struga (locul 6 în Superliga Macedoniei) va mai disputa o partidă la Constanţa, sâmbătă seară, cu echipa a doua a HC Dobrogea Sud (antrenor, Aleksandar Adzic). „Ştiam că sunt în pregătire în România şi am vorbit cu ei să vină la Constanţa. Am vrut să mai jucăm unul-două meciuri amicale cu echipe din oraşele apropiate. Cu Buzău şi Călăraşi am renunţat pentru că le vom întâlni în primele două meciuri oficiale ale anului. Steaua joacă în SEHA Liga, iar CSM Bucureşti nu are lotul complet”, a declarat team-managerul Branislav Angelovski, pentru site-ul oficial al clubului.
 
Astăzi, HC Dobrogea Sud va avea pentru prima dată de la reluarea pregătirii toţi jucătorii la antrenamente, după ce se întorc la Constanţa şi cei trei jucători care au evoluat la Campionatul Mondial, Mitrevski, Markoski şi Nikolic. „Vom avea din nou lotul complet. Sperăm să înceapă să se lege jocul colectiv. Am mai întâlnit Struga vara trecută la turneul din Macedonia. Este o echipă care ne poate pune probleme. E un test bun înainte de meciurile tari din campionat”, a precizat căpitanul HC Dobrogea Sud, Laurenţiu Toma, potrivit sursei citate.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe locul trei în clasament HC Dobrogea Sud Constanța, succes clar în deplasare cu CSU din Suceava

20 Oct 2018 1274

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud, victorie clară în primul meci cu Talent Robstav MAT Plzen din Cupa EHF (galerie foto+video)

06 Oct 2018 1377

Au donat sânge HC Dobrogea Sud joacă astăzi la Constanţa cu Dunărea Călăraşi. Vor fi prezentate şi noile achiziţii (galerie foto)

10 Aug 2018 1079

HC Dobrogea Sud Constanța s-a reunit după vacanță. Au fost prezenți și cei patru jucători nou achiziționați

16 Jul 2018 2015

Al patrulea transfer HC Dobrogea Sud Constanţa l-a achiziţionat pe croatul Janko Kevic

09 Jul 2018 1346