Handbalul constănțean l-a pierdut și pe Virgil Codreanu, fost arbitru și membru fondator al Asociației Județene


• Virgil Codreanu a fost un arbitru divizionar foarte bun, dar și șlefuitor de arbitri
• Cu Florentin Cinatti a alcătuit o pereche foarte aprecaată în arbitrajul românesc 
• Soția lui Virgil Codreanu a fost director de școală
 
Sportul constănțean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viață, la vârsta de 74 de ani, Virgil Codreanu, persoană marcantă a handbalului de la mal de mare, fost arbitru divizionar.

Unul dintre mesajele de condoleanțe îi aparține Federației Române de Handbal, care „anunță cu regret dispariția lui Virgil Codreanu, membru fondator al AJH Constanța“. „Handbalul constănțean este în doliu prin pierderea unui îndrumător al său. A încetat din viață domnul Virgil Codreanu, membru fondator al Asociației Județene de Handbal Constanța, fost conducător de club sau cum îl știau marea majoritate, arbitru divizionar și șlefuitor de arbitri. Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente dificile“, se arată în mesajul FRH.
„Îți mulțumesc, tată, pentru că m-ai ajutat și m-ai învățat să devin ceea ce sunt. Să ai drum lin și întâlnire frumoasă cu mama. Dumnezeu să te ierte!“, a menționat Ionuț, unul dintre cei doi fii ai lui Virgil Codreanu.

Fost director al fabricii „Dobrogeana“


De altfel, dispariția dintre cei vii a fostului arbitru le-a adus o mare tristețe tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat. „Prieteni, a plecat de la noi ing. Virgil Codreanu, fost director al fabricii «Dobrogeana» din Constanța. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiilor fiilor Radu și Ionuț!“, a postat cineva. „A plecat dintre noi colegul și prietenul nostru, ing. Virgil Codreanu, cel care era sufletul frumoaselor noastre agape de promoție. S-a dus lângă soția lui dragă, Gabi, plecată în ceruri în urmă cu zece ani. Au lăsat în urmă dpi băieți destoinici, Radu și Ionuț, rostuiți la casele lor. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!“, a menționat alt apropiat al celui ce a fost Virgil Codreanu.

„A fost un coleg bun și un om de valoare“


„Sincere condoleanțe! Uff! Ne pleacă prematur spre Ceruri prieteni buni. Iar noi rămânem să ne «războim» să mai trăim cât ne ține Dumnezeu!“
„Îmi pare tare rău. A fost un coleg și un prieten bun. Condoleanțe familiei!“   
„Dumnezeu să-l odihnească și să-l așeze în împărăția Sa! Vom aprinde o lumânare și ne vom ruga pentru sufletul său!“
„Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! A fost un coleg deosebit!“
„Dumnezeu să-l ierte și să-i lumineze calea“
„A fost un coleg bun și un om de valoare“

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Pregătea un nou poem pentru întâlnirea noastră!“, au fost alte câteva mesaje de condoleanțe.

S-a implicat și în rezolvarea problemelor clubului Hidrotehnica


„Virgil Codreanu a fost unul dintre «bătrânii» handbalului constănțean, un arbitru valoros al României. Alcătuia în arbitraj un cuplu foarte apreciat cu bunul său prieten Florentin Cinatti, decedat și el, în urmă cu șase ani. Cei doi au pregătit pentru arbitraj, din Constanța, cuplul Moldoveanu - Georgescu. Soția lui Virgil a fost director la Școala 8. Dumnezeu să-l odihnească!“, a transmis și Elena Frîncu, fost director vreme îndelungată al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și fostă vicecampioană mondială la handbal.
Virgil Codreanu a avut o contribuție și la bunul mers al echipei feminine de handbal Hidrotehnica Constanța. „De asemenea, ulterior, în rezolvarea problemelor clubului s-au implicat Virgil Codreanu, Adrian Pavlov și Florentin Cinatti“, se arată pe cstomisconstanta.blogspot.com.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Marele antrenor din Constanţa Mihail Făgărăşan a urcat la ceruri „Viaţa fără el nu mai are rost“
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inspectorul şcolar general, Petrică Miu, va face o sesizare la DNA. Este vizat un inspector şcolar general adjunct

07 Nov 2017 4384