HC Dobrogea Sud Alexandru Andrei, în recuperare după operație. „În retur, sper să fiu alături de coechipieri și să joc!“


 
  • Handbalistul a suferit o intervenție chirurgicală după o ruptură de menisc și de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng.
 
Operat cu succes pe 21 mai, după ce, pe 15 mai, în ultimul minut al finalei mici a Cupei României, cu Minaur Baia Mare, a suferit o ruptură de menisc și de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng, extrema stânga de la HC Dobrogea Sud Constanța, Alexandru Andrei, urmează programul zilnic de recuperare, sub supravegherea lui Nicu Roman, kinetoterapeutul echipei.
  
„Alex a trecut de perioada cea mai grea după operația la genunchi și este optimist. Deși refacerea este de lungă durată, cel puțin șase luni, Alex nu disperă și abia așteaptă revederea cu colegii, după vacanța de vară. Prima lună a trecut deja. Alex nu și-a pierdut deloc simțul umorului! Va fi în Slovenia, alături de echipă, și va trece mai ușor peste aceste luni de pauză, cu speranța că va putea reveni pe teren din returul campionatului. Recuperarea rapidă, Alex!“, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Pe 17 iulie, împlinește 24 de ani
 
„Mă simt mai bine după perioada asta, de patru săptămâni, în care am stat mai mult la pat. A fost mai greu, dar am început recuperarea. Acum merg și la bazin, e mai bine. Nicu a venit în fiecare zi la mine, m-a recuperat foarte bine, nu s-a umflat piciorul. Cum stau cu psihicul? Nu sunt nici primul nici ultimul care se accidentează. Trebuie să fiu tare, să mă recuperez și să trec cât mai repede și mai bine peste perioada asta. În retur sper să fiu alături de coechipieri și să joc! Toți colegii mă încurajează, vorbesc des cu Kizo, Dani, Vitali, țin legătura cu toți. Echipa s-a întărit în vara asta, au venit jucători buni și suntem mai mulți. Revin și Nistor și Leon. Sperăm să nu mai fie iar accidentări. Avem aceleași obiective: să mergem cât mai departe în Europa, Final 4 în Cupa României și locurile 1-4 în campionat. Cred că va fi un sezon mai bun decât ultimul. Pe 15 iulie este reunirea. Pe 17 iulie, împlinesc 24 de ani și vreau să le fac cinste băieților. O să merg în Slovenia, alături de ei, în cantonament. La amicale poate mai bat un 7 metri (râde)!“, a spus și handbalistul, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
Citește și:

 
Editorial
În sport, lacrimile nu sunt numai de bucurie. Performanța e clădită și cu suferință

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu handbalistul Rareș Ștefan, de la CSM Constanța „A fost dragoste la prima vedere“

24 May 2024 1510

Interviu online cu Teodor Ștefan, de la CSM Constanța „Când am luat mingea, am simțit o atracție. Mi-am spus că nu voi mai dezlipi niciodată balonul de mână“ (GALERIE FOTO)

26 Apr 2023 4307

Handbal CSM Constanța, debut cu victorie în Liga Națională

22 Aug 2022 1734

George Buricea, la 43 de ani. Zi de naștere în cantonament. „Sunt împlinit, le mulțumesc tuturor celor care contribuie la asta“

03 Aug 2022 2561

Handbal „Delfinii“ vor disputa meciul decisiv din dubla cu Chambery la Constanța

27 Jul 2022 1555

Constanța, trei jucători sub tricolor Ionuț Stănescu, în echipa turneului de la Varna. România a ratat dramatic Mondialele

25 Jul 2022 1627

Constanța. Handbal George Buricea - „Din nou am avut ghinion la tragerea la sorți, dar ne vom juca șansa“

23 Jul 2022 1889

HC Dobrogea Sud Constanța și-a aflat adversarul din turul întâi al EHF European League

19 Jul 2022 1539

UPDATE „Delfinii“ au început pregătirea pentru noul sezon. HC Dobrogea Sud va preda ștafeta către CSM Constanța (GALERIE FOTO)

19 Jul 2022 2363

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța, spectacol la rafting. „S-au simțit ca… delfinii în apă“ (GALERIE FOTO)

18 Jul 2022 1572

Tânărul handbalist David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța la CSM Focșani 2007

18 Jul 2022 2598

HC Dobrogea Sud Constanța Pregătire în sală pentru Alexandru Andrei și Ionuț Nistor. Ultimii doi din seria accidentaților grav

16 Jul 2022 2180

HC Dobrogea Sud începe pregătirea pentru noul sezon. „Delfinii“ joacă în EHF European League din turul întâi

15 Jul 2022 2022

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud se pregătesc pentru turneul oficial de la Varna. Ținta - elita continentală (GALERIE FOTO)

02 Jul 2022 1882

Moment aniversar la HC Dobrogea Sud Liviu Caba a împlinit 22 de ani. Jucătorul cu numărul 21 este născut pe 21 iunie

22 Jun 2022 2036