UPDATE HC Dobrogea Sud Constanța a învins Steaua în deplasare. Final de meci plin de dramatism!

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a realizat o prețioasă victorie în Liga Națională, învingând în deplasare în această seară, în etapa a 18-a de campionat. Steaua București.

Oaspeții s-au impus cu 25-24 (14-12), iar finalul de joc i-a ținut pe cei prezenți cu sufletul la gură, a fost unul dramatic!

În ultimele secunde, portarul Iancu a apărat o lovitură de la 7 m, iar la ultima aruncare a meciului a intervenit din nou magistral, păstrând victoria de partea echipei sale!     

Pentru HC Dobrogea Sud au marcat Crnoglavac - 8 goluri, Vujovic - 5, Kevic - 4, Csog - 3, Toma - 2, Nikolic - 2 şi Nistor - 1.

În clasamentul intermediar, echipa de pe litoral a urcat de pe locul doi pe unu, cu 42 de puncte, devansând CSM București, care are 40 de puncte, dar și două meciuri în minus.

UPDATE:

Într-un meci restanţă din etapa a opta a Ligii Naţionale, Dinamo a învins pe teren propriu CSM Bucureşti, scor 28-20 (16-6), astfel că HC Dobrogea Sud rămâne lider în clasament. Distanţa dintre formaţia de pe litoral şi CSM se menţine la două puncte, dar echipa din capitală mai are acum numai un meci în minus. 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

HC Dobrogea Sud Constanța a realizat al patrulea transfer din această vară (galerie foto)

08 Jul 2020 3370

HC Dobrogea Sud Constanţa s-a despărţit de antrenorul Sandu Iacob. Cine asigură interimatul

01 May 2018 3081