HC Dobrogea Sud Constanța Pregătire în sală pentru Alexandru Andrei și Ionuț Nistor. Ultimii doi din seria accidentaților grav


Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Alexandru Andrei a fost operat pe 21 mai, în timp ce Ionuț Nistor a suferit o intervenție chirurgicală în luna ianuarie a acestui an.
 
La echipa de handbal HC Dobrogea Sud Constanța, ultimii doi jucători operați din seria accidentaților grav din sezonul trecut, extrema stânga Alexandru Andrei și extrema dreapta Ionuț Nistor (căpitanul echipei), se pregătesc actualmente la sală, cu gândul revenirii alături de colegi.

Cei doi au suportat intervenții chirurgicale, au urmat recuperarea, iar acum sunt într-o nouă etapă. „Ce bine e să-l vedem și pe Alex înapoi la treabă! Recuperarea lui a mers perfect în săptămânile care au urmat operației, iar acum e deja în sală alături de Nistor, sub supravegherea profi și plină de mușchi a celui mai tare kinetoterapeut pe care l-am putea avea: Nicu! Alex și Nistor sunt ultimii doi jucători operați din seria accidentaților grav dintr-un sezon plin de ghinioane. Ceva ne spune că, pe cât de multe probleme de sănătate am avut în sezonul trecut, lotul nostru va fi complet ferit de ghinioane în ediția următoare. Așa să fie!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a HCDS
 
Alexandru Andrei a fost operat cu succes pe 21 mai, după ce, pe 15 mai, în ultimul minut al finalei mici a Cupei României, cu Minaur Baia Mare, a suferit o ruptură de menisc și de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng.
Duminică, 17 iulie, extrema stânga împlinește 24 de ani.
 
Ionuț Nistor a suferit o intervenție chirurgicală la coloană, în ianuarie, în urma durerilor lombare din ultimul timp, care s-au acutizat după ce extrema dreapta s-a accidentat la echipa națională, în meciul România - Republica Moldova, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:
HC Dobrogea Sud
Alexandru Andrei, în recuperare după operație. „În retur, sper să fiu alături de coechipieri și să joc!“
Căpitanul HC Dobrogea Sud Constanța, Ionuț Nistor, a fost operat. „Băieții vor juca pentru el meciul cu Turda“

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu Teodor Ștefan, de la CSM Constanța „Când am luat mingea, am simțit o atracție. Mi-am spus că nu voi mai dezlipi niciodată balonul de mână“ (GALERIE FOTO)

26 Apr 2023 4009

Handbal CSM Constanța, debut cu victorie în Liga Națională

22 Aug 2022 1576

George Buricea, la 43 de ani. Zi de naștere în cantonament. „Sunt împlinit, le mulțumesc tuturor celor care contribuie la asta“

03 Aug 2022 2319

Handbal „Delfinii“ vor disputa meciul decisiv din dubla cu Chambery la Constanța

27 Jul 2022 1441

Constanța, trei jucători sub tricolor Ionuț Stănescu, în echipa turneului de la Varna. România a ratat dramatic Mondialele

25 Jul 2022 1477

Constanța. Handbal George Buricea - „Din nou am avut ghinion la tragerea la sorți, dar ne vom juca șansa“

23 Jul 2022 1735

HC Dobrogea Sud Constanța și-a aflat adversarul din turul întâi al EHF European League

19 Jul 2022 1424

UPDATE „Delfinii“ au început pregătirea pentru noul sezon. HC Dobrogea Sud va preda ștafeta către CSM Constanța (GALERIE FOTO)

19 Jul 2022 2211

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța, spectacol la rafting. „S-au simțit ca… delfinii în apă“ (GALERIE FOTO)

18 Jul 2022 1455

Tânărul handbalist David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța la CSM Focșani 2007

18 Jul 2022 2353

HC Dobrogea Sud începe pregătirea pentru noul sezon. „Delfinii“ joacă în EHF European League din turul întâi

15 Jul 2022 1800

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud se pregătesc pentru turneul oficial de la Varna. Ținta - elita continentală (GALERIE FOTO)

02 Jul 2022 1770

HC Dobrogea Sud Alexandru Andrei, în recuperare după operație. „În retur, sper să fiu alături de coechipieri și să joc!“

25 Jun 2022 1696

Moment aniversar la HC Dobrogea Sud Liviu Caba a împlinit 22 de ani. Jucătorul cu numărul 21 este născut pe 21 iunie

22 Jun 2022 1886

HC Dobrogea Sud Constanța Rareș Ștefan și David Pavlov, noi convocări la lotul național. Dueluri cu Ungaria

18 Jun 2022 1441