Sport

HC Dobrogea Sud. George Buricea, start într-o nouă etapă din viaţa sa „Nu vreau să rămân dator“

Handbalistul constănţean George Buricea, care va împlini 40 de ani luna viitoare, pe 1 august, a pus punct carierei de jucător. El va continua însă în handbal, ca antrenor în cadrul clubului HC Dobrogea Sud.
 
 
Fostul jucător şi-a creat şi o pagină pe Facebook, iar într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare vorbeşte despre ce a însemnat şi înseamnă handbalul şi Constanţa pentru el, oferind în acelaşi timp amănunte despre planurile sale de viitor.
„M-am retras, dar rămân aici. Sunt multe cuvinte de spus după o carieră care se încheie la 40 de ani, dar o să încep cu cel mai important: Mulţumesc! Deşi sună ca un clişeu, eu nu pot să o spun altfel, pentru că mie handbalul chiar mi-a dat totul. Ce sunt azi şi tot ce am în acest moment se datorează handbalului. Pentru mine, «handbal» înseamnă familie, prieteni, suporteri, lacrimi de bucurie, momente imposibil de uitat. Înseamnă Constanţa, casa mea.
 
Şi pentru că nu mă imaginez în altă parte decât acasă, voi continua la HCD ca antrenor. E cea mai mare provocare şi nu pot să n-o accept. E proiecţia pe care mi-am făcut-o în ultimii ani ca jucător şi o să-mi transform visul în realitate. După atâţia ani petrecuţi în sală, pot să vă spun că performanţa se construieşte cu ambiţie şi răbdare, iar eu vă garantez că nu mi-am pierdut niciuna dintre ele. Sunt acelaşi George Buricea pe care-l ştiţi, dar cu o motivaţie în plus: cea a startului unei noi etape din viaţa mea.
 
Poate n-o să câştig la fel de multe trofee cum am cucerit ca jucător, dar un lucru e sigur: acum e momentul să-i dau şi eu handbalului totul, pentru că nu vreau să rămân dator. Ştiu că veţi fi alături de mine şi eu vreau să fiu cât mai aproape de voi. Din acest motiv mi-am deschis şi pagina oficială de Facebook, ca să putem fi o echipă şi aici, nu doar în sală. Hai, Constanţa!“, a fost mesajul lui George Buricea.
 
Sursa foto: Facebook (George Buricea)
 
Citeşte şi:
 
„Mă uit înapoi cu mândrie“ George Buricea, de la HC Dobrogea Sud, va avea un meci special de retragere. Partida cu Dinamo a fost ultima oficială!

„Nu e uşor să te laşi“ George Buricea, de la HC Dobrogea Sud, pune punct activităţii de handbalist. Ce va face după aceea

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dinamo a câștigat meciul cu HC Dobrogea Sud Constanța, dar nu s-a impus ușor

15 Sep 2019 784

Campioana contra vicecampioanei Dinamo Bucureşti primeşte vizita HC Dobrogea Sud Constanţa. Ce spune George Buricea

14 Sep 2019 966

HC Dobrogea Sud Constanţa îşi prezintă lotul de jucători pentru noul sezon

19 Aug 2019 679

HC Dobrogea Sud, victorii cu HC Buzău şi CSM Vaslui, înfrângere cu CSM Bucureşti, în turneul de la Buzău

18 Aug 2019 636

Ionuţ Stănescu, la 40 de ani HC Dobrogea Sud Constanţa participă la turneul amical de la Buzău

15 Aug 2019 692

UPDATE HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat ambele amicale cu Spartak Moscova

09 Aug 2019 647

George Buricea a schimbat prefixul Meciurile amicale ale HC Dobrogea Sud cu Ştiinţa Bacău au fost anulate (galerie foto)

02 Aug 2019 500

Program complex pentru HC Dobrogea Sud Constanţa în cantonamentul de la Sfântu Gheorghe (galerie foto)

25 Jul 2019 575

HC Dobrogea Sud Constanța „Ultimul mohican“! Laurențiu Toma a pus punct carierei de handbalist (galerie foto)

24 Jul 2019 1228

HC Dobrogea Sud Constanţa pleacă luni în cantonament la Sfântu Gheorghe (galerie foto)

19 Jul 2019 728

George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud a încheiat vacanţa. Marţi, îşi află adversarul din Cupa EHF (galerie foto)

16 Jul 2019 860

„Mă uit înapoi cu mândrie“ George Buricea, de la HC Dobrogea Sud, va avea un meci special de retragere. Partida cu Dinamo a fost ultima oficială!

24 May 2019 894

Revista presei locale

22 May 2019 574

Meciul HC Dobrogea Sud - Poli Timişoara, tensionat George Buricea - „Au depăşit cu mult limitele regulamentului şi ale fairplay-ului“

08 Apr 2019 1984

„Toate meciurile vor fi adevărate finale pentru noi“ Miercuri, se joacă derby-ul CSM Bucureşti - HC Dobrogea Sud Constanţa

27 Mar 2019 746