HC Dobrogea Sud. George Buricea, start într-o nouă etapă din viaţa sa „Nu vreau să rămân dator“

Handbalistul constănţean George Buricea, care va împlini 40 de ani luna viitoare, pe 1 august, a pus punct carierei de jucător. El va continua însă în handbal, ca antrenor în cadrul clubului HC Dobrogea Sud.
 
 
Fostul jucător şi-a creat şi o pagină pe Facebook, iar într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare vorbeşte despre ce a însemnat şi înseamnă handbalul şi Constanţa pentru el, oferind în acelaşi timp amănunte despre planurile sale de viitor.
„M-am retras, dar rămân aici. Sunt multe cuvinte de spus după o carieră care se încheie la 40 de ani, dar o să încep cu cel mai important: Mulţumesc! Deşi sună ca un clişeu, eu nu pot să o spun altfel, pentru că mie handbalul chiar mi-a dat totul. Ce sunt azi şi tot ce am în acest moment se datorează handbalului. Pentru mine, «handbal» înseamnă familie, prieteni, suporteri, lacrimi de bucurie, momente imposibil de uitat. Înseamnă Constanţa, casa mea.
 
Şi pentru că nu mă imaginez în altă parte decât acasă, voi continua la HCD ca antrenor. E cea mai mare provocare şi nu pot să n-o accept. E proiecţia pe care mi-am făcut-o în ultimii ani ca jucător şi o să-mi transform visul în realitate. După atâţia ani petrecuţi în sală, pot să vă spun că performanţa se construieşte cu ambiţie şi răbdare, iar eu vă garantez că nu mi-am pierdut niciuna dintre ele. Sunt acelaşi George Buricea pe care-l ştiţi, dar cu o motivaţie în plus: cea a startului unei noi etape din viaţa mea.
 
Poate n-o să câştig la fel de multe trofee cum am cucerit ca jucător, dar un lucru e sigur: acum e momentul să-i dau şi eu handbalului totul, pentru că nu vreau să rămân dator. Ştiu că veţi fi alături de mine şi eu vreau să fiu cât mai aproape de voi. Din acest motiv mi-am deschis şi pagina oficială de Facebook, ca să putem fi o echipă şi aici, nu doar în sală. Hai, Constanţa!“, a fost mesajul lui George Buricea.
 
Sursa foto: Facebook (George Buricea)
 
Citeşte şi:
 
„Mă uit înapoi cu mândrie“ George Buricea, de la HC Dobrogea Sud, va avea un meci special de retragere. Partida cu Dinamo a fost ultima oficială!

„Nu e uşor să te laşi“ George Buricea, de la HC Dobrogea Sud, pune punct activităţii de handbalist. Ce va face după aceea

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 425

Handbal Victorie în deplasare cu Potaissa Turda și CSM Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României

20 Mar 2024 806

Handbal CSM Constanța debutează în noua ediție a Cupei României, cu gândul de a-și apăra trofeul

19 Mar 2024 609

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele luptă pentru primul trofeu al sezonului, Cupa României

08 Mar 2024 781

Handbal Opt jucători de la CSM Constanța, convocați la Națională. „Sunt entuziasmat să încep un nou capitol din viața mea“

07 Mar 2024 806

Handbal CSM Constanța, o repriză senzațională pe terenul Füchse Berlin, deținătoarea EHF European League! (GALERIE FOTO)

06 Mar 2024 737

Handbal CSM Constanța, victorie mare cu Minaur Baia Mare pentru argintul Ligii Naționale (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 1057

CSM Constanța Handbal George Buricea - „Echipa aceasta și-a făcut datoria în Europa cu vârf și îndesat“ (GALERIE FOTO)

01 Mar 2024 1016

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, meci acasă cu Minaur Baia Mare. O veritabilă finală pentru argintul în Liga Națională!

29 Feb 2024 862

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Feb 2024 1153

Handbal CSM Constanța pregătește returul cu Dinamo contra celor de la CSM București

21 Feb 2024 680

Handbal CSM Constanța a pierdut la zece goluri diferență meciul cu Dinamo din EHF European League (GALERIE FOTO)

21 Feb 2024 655

Handbal. CSM Constanța și Dinamo București, duel european Primul meci al dublei din EHF European League se joacă pe terenul „câinilor”

19 Feb 2024 1142

Meciul cu Füchse Berlin George Buricea - „Meritam mai mult. Chiar și când pierde, CSM Constanța o face cu onoare, niciodată în genunchi“ (GALERIE FOTO)

14 Feb 2024 1211

Handbal CSM Constanța, victorie clară cu CSM Vaslui. Urmează meciul cu Füchse Berlin, deținătoarea trofeului în EHF European League! (GALERIE FOTO)

09 Feb 2024 1000