HC Dobrogea Sud. George Buricea, supărat „Împrăștie tot felul de bârfe ieftine, instigă și influențează mulți oameni OK din galerie“


Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut sâmbătă meciul de campionat de pe teren propriu cu CSM București 24-28, înfrângerea venind după patru luni și 24 de zile în care jucătorii de pe litoral nu cunoscuseră gustul amar al eșecului.


Duelul HCDS - CSM București s-a repetat însă și la juniori I, în etapa a 2-a a Grupei Valoare 2 și s-a încheiat cu victoria constănțenilor, scor 34-30 (17-12). „George Buricea (n.r. antrenor secund și jucător la prima echipă) a schimbat în timp record tricoul de jucător cu treningul de antrenor pentru a conduce echipa de juniori I tot contra CSM-ului“, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.


Antrenați de George Buricea și Enis Murtaza, juniorii 1 de la HCDS au șase victorii din șase posibile și sunt liderii Grupei Valoare 2. Contra CSM au evoluat: Preda, Paraschiv - Costea 11 goluri, Ștefan 7, Ostache 5, Stănescu 5, Soare 5, Pavlov 1, Chifor, Cutura, Bruj, Olaru.


„A fost o zi grea, care a început cu entuziasm, a continuat cu dezamăgiri și s-a încheiat cu bucurii și speranțe. Juniorii 1 au bătut CSM București cu 34-30 și rămân lideri neînvinși în grupa principală a campionatului național.
Pentru mine (și pentru mulți care iubesc HCD) a fost ca o răzbunare a rezultatului de la echipa mare, acolo unde am pierdut primul meci după 5 luni. Noi, cei care iubim cu adevărat clubul ăsta, ne hrănim și cu rezultatele celorlalte echipe ale Academiei, pentru că suntem o familie și nu contează doar prima echipă, ci și ceilalți membri ai acestei mari familii.


Victoria copiilor a mai vindecat rana provocată de rezultatul din primul meci al zilei, dar nu pot să trec cu vederea ce am trăit azi (n.r. sâmbătă) la sală în timpul acelei înfrângeri cu CSM, așa că o să spun ce am pe suflet. Nu știu dacă sunt șocat sau mă așteptam, pare o combinație între cele două sentimente, însă azi (n.r. sâmbătă) mai bine de jumătate de sală ne-a huiduit pentru o înfrângere venită după 5 luni de invincibilitate. Mai citiți o dată.


Am observat că, la victorii, când totul e bine, haterii dispar; nu comentează de bine, doar dispar. Se știu ei cine sunt, au grupul lor, de acolo împrăștie tot felul de bârfe ieftine, instigă și influențează mulți oameni OK din galerie.
La primul pas greșit, ei reapar. Le e greu să mai aștepte un al doilea pas greșit, pentru că au văzut că putem bate tot și nu mai au de gând să stea iar 4-5 luni legați la gură. Vreau doar să le zic că eu și ceilalți oameni care iubesc HCD nu suntem atinși de circul lor și ne vedem mai departe de treabă, muncim și luptăm; pentru suporterii care merită, pentru mândria noastră și pentru familiile care ne așteaptă acasă“, a postat George Buricea pe o rețea de socializare.



„După atâtea meciuri fără înfrângere, era de așteptat să vină și acest moment. Dar suntem supărați pentru că nu am jucat bine. Nici noi, portarii, nici în atac. Trebuie să ne adunăm până la meciul cu Buzăul (n.r. de luni, 2 martie, de la Constanța). Să nu abordăm la fel jocul. Să fim concentrați, să-i batem“, a spus și Ionuț Iancu, citat de site-ul oficial al clubului.
„Ne pare rău că punem punct seriei pozitive, ne-am fi dorit o victorie. Ratările ne-au trădat, cred că și oboseala și-a spus cuvântul. E important să vedem unde am greșit, fiindcă mai avem destule meciuri și vrem să ne menținem cât mai sus. Băieții sunt supărați acum, dar trebuie să gândească pozitiv, să strângă rândurile și să mergem mai departe“, a menționat și Laurtențiu Toma, oficial al HCDS, potrivit sursei citate.


Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

„Un joc mai puțin inspirat, dar așa este în sport“ HC Dobrogea Sud, învinsă la Constanța de CSM București


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 429

Handbal Victorie în deplasare cu Potaissa Turda și CSM Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României

20 Mar 2024 806

Handbal CSM Constanța debutează în noua ediție a Cupei României, cu gândul de a-și apăra trofeul

19 Mar 2024 609

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele luptă pentru primul trofeu al sezonului, Cupa României

08 Mar 2024 783

Handbal Opt jucători de la CSM Constanța, convocați la Națională. „Sunt entuziasmat să încep un nou capitol din viața mea“

07 Mar 2024 806

Handbal CSM Constanța, o repriză senzațională pe terenul Füchse Berlin, deținătoarea EHF European League! (GALERIE FOTO)

06 Mar 2024 737

Handbal CSM Constanța, victorie mare cu Minaur Baia Mare pentru argintul Ligii Naționale (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 1057

CSM Constanța Handbal George Buricea - „Echipa aceasta și-a făcut datoria în Europa cu vârf și îndesat“ (GALERIE FOTO)

01 Mar 2024 1016

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, meci acasă cu Minaur Baia Mare. O veritabilă finală pentru argintul în Liga Națională!

29 Feb 2024 862

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Feb 2024 1153

Handbal CSM Constanța pregătește returul cu Dinamo contra celor de la CSM București

21 Feb 2024 680

Handbal CSM Constanța a pierdut la zece goluri diferență meciul cu Dinamo din EHF European League (GALERIE FOTO)

21 Feb 2024 655

Handbal. CSM Constanța și Dinamo București, duel european Primul meci al dublei din EHF European League se joacă pe terenul „câinilor”

19 Feb 2024 1144

Meciul cu Füchse Berlin George Buricea - „Meritam mai mult. Chiar și când pierde, CSM Constanța o face cu onoare, niciodată în genunchi“ (GALERIE FOTO)

14 Feb 2024 1213

Handbal CSM Constanța, victorie clară cu CSM Vaslui. Urmează meciul cu Füchse Berlin, deținătoarea trofeului în EHF European League! (GALERIE FOTO)

09 Feb 2024 1000