HC Dobrogea Sud, în turul întâi al Cupei EHF Ionuţ Stănescu - „Travel Antalyaspor este o echipă accesibilă“


În turul întâi al Cupei EHF, HC Dobrogea Sud Constanţa, vicecampioana României la handbal masculin, se va duela în dublă manşă cu CIP Travel Antalyaspor AS, din Turcia. HCD va susţine primul meci în deplasare, pe 31 august sau 1 septembrie, returul de la Constanţa fiind programat pe 7 sau 8 septembrie. 

Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, s-a arătat optimist în ce priveşte depăşirea rundei inaugurale. „Travel Antalyaspor este o echipă accesibilă, zic eu. La tragerea la sorţi, erau mai multe echipe accesibile, practic doar Malmo era un adversar mai dificil. În plus, faptul că jucăm returul la Constanţa nu poate constitui decât un atu pentru noi. Nu prea am avut contact cu handbalul turcesc la nivel de echipă de club. În urmă cu foarte mulţi ani, cred că sunt 15 de atunci, am mai jucat în Antalya cu echipa naţională. Handbalul turcesc e într-o continuă creştere, dar eu cred şi sper că pornim cu prima şansă“, a spus Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului.  
 

Adversar din Ungaria în turul secund


Dacă va trece de Travel Antalyaspor, HC Dobrogea Sud va avea ca adversară în turul doi o echipă din Ungaria, Csurgoi KK. Turul va avea loc la Constanţa, pe 6 sau 7 octombrie, iar returul a fost programat o săptămână mai târziu. „Turul doi va fi mult mai dificil. Handbalul din Ungaria este unul modern, de calitate, chiar dacă Curgo nu se află în primele două - trei echipe ale campionatului. Întrecerea internă din Ungaria e puternică, an de an echipe maghiare sunt prezente în turneul Final 4 al Ligii Campionilor şi al Cupei EHF. În această ediţie a Cupei EHF, noi ne propunem să ne depăşim performanţele anterioare din cupele europene. Al treilea sezon ne dorim să fie cel mai bun. Va fi greu, am intrat în compotiţie încă din turul întâi, dar sunt convins că vom avea meciuri frumoase şi spectaculoase la Constanţa “, a precizat Ionuţ Stănescu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecători amenințați la Constanța! „Este ca și cum Irod l-ar acuza pe pruncul Iisus cu privire la propriile lui crime!“ (RECHIZITORIU)

11 Mar 2024 901

Magistrații analizează măsura preventivă în dosarul celor patru judecători din Constanța ce ar fi fost ameninţați cu acte de violenţă!

20 Feb 2024 714

Legături cu scandalul stufului din Deltă Bizantine Art Proiect SRL, controlată de Marinela Iscru, din Dăeni, fost partener al fiului senatorului PSD Paul Stănescu, în dizolvare! (DOCUMENTE)

30 Jan 2024 1395

Parchetul European a intrat pe fir! Familia preotului Iscru, din Dăeni, fiul senatorului PSD Paul Stănescu și stuful transformat în pășune, în mandatul pesedistului Florin Barbu. Firmele implicate (DOCUMENTE)

23 Jan 2024 12879

Constanța, trei jucători sub tricolor Ionuț Stănescu, în echipa turneului de la Varna. România a ratat dramatic Mondialele

25 Jul 2022 1524

UPDATE România, în finala M20 EHF Championship. Constănțeanul Ionuț Stănescu, MVP în meciul cu Ucraina

22 Jul 2022 1443

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud se pregătesc pentru turneul oficial de la Varna. Ținta - elita continentală (GALERIE FOTO)

02 Jul 2022 1802

HC Dobrogea Sud Constanța, amicale tari în pre-sezon. Ionuț Stănescu și Gabriel Preda au vacanță mai scurtă

13 Jun 2022 1596

HC Dobrogea Sud. Ionuț Stănescu, principalul marcator cu CSM Focșani 2007. Irezistibil de la 7 m! „Am așteptat foarte mult acest moment“ (GALERIE FOTO)

07 May 2022 2854

HC Dobrogea Sud Constanța a învins în deplasare CSM Focșani 2007

05 May 2022 1830

Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud Constanța, în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal

29 Apr 2022 2788

După juniorii 3, și juniorii 2 de la HC Dobrogea Sud Constanța s-au calificat la turneul final

28 Apr 2022 2767

Cel mai frumos cadou! În ziua în care a împlinit 19 ani, Ionuț Stănescu jr., de la HC Dobrogea Sud, a primit o nouă convocare la lotul național

02 Apr 2022 2834

Duminică, partidă a HC Dobrogea Sud la Constanța, din nou fără restricții Ionuț Stănescu - „Așteptam momentul acesta de foarte mult timp“

26 Mar 2022 2410

Intrare liberă la primul meci acasă al HC Dobrogea Sud Constanța fără restricții după doi ani (GALERIE FOTO)

23 Mar 2022 2289