HC Dobrogea Sud joacă astăzi la Constanţa cu Minaur Baia Mare

Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte marţi, 5 februarie, meciul de handbal masculin dintre HC Dobrogea Sud Constanţa şi Minaur Baia Mare, contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naţionale.
 
Partida începe la ora 16.00. În clasament, HC Dobrogea Sud se află pe locul doi, cu 36 de puncte, având 12 victorii şi patru înfrângeri în 16 partide. Echipa de pe litoral e la un punct în spatele liderului CSM Bucureşti, care are însă un meci în minus. Minaur Baia Mare ocupă poziţia a noua în ierarhie, cu 21 de puncte.
 
Meciul de marţi precede prima confruntare pe care o va disputa HC Dobrogea Sud în grupa C a Cupei EHF, sâmbătă, 9 februarie, în deplasare cu formaţia daneză Team Tvis Hostelbro. „Ştim că ora partidei cu Minaur este poate nepotrivită pentru unii, dar am programat aşa meciul pentru că vom juca sâmbătă în Danemarca tot de la ora 16.00, ora României. Ne vom antrena toată săptămâna aceasta tot de la 16.00. Ne-am gândit că ar fi bine să jucăm cu Minaur la aceeaşi oră pentru că ne aşteaptă un meci greu cu Hostelbro şi este important să luăm în calcul toate aspectele”, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

După eşecul usturător cu Dinamo, HC Dobrogea Sud a trecut în Liga Naţională de HC Buzău 2012

17 Sep 2018 2362