HC Dobrogea Sud, primul meci din dubla cu Wisla Orlen Plock Liviu Caba - „Cu siguranță, vom face o figură frumoasă“


 
  • Dubla întâlnire HC Dobrogea Sud - Wisla Orlen Plock se dispută pe 21 și 28 septembrie.
  • „Delfinii“ au câștigat toate cele cinci meciuri jucate până acum în noul sezon.
  • Partida din deplasare cu Potaissa Turda, contând pentru etapa treia din Liga Națională, a fost reprogramată pentru 24 septembrie.
 
Parcurs perfect pentru echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța în noul sezon, „delfinii“ câștigând toate cele cinci meciuri disputate până acum.
 
HCDS a învins Dinamo (campioana și deținătoarea Cupei), în Supercupa României, a trecut cu o dublă victorie de Csurgoi KK în turul întâi preliminar al European League și a câștigat primele două meciuri de campionat, în Liga Națioanlă aflându-se pe locul patru, cu șase puncte. Marți, 21 septembrie, de la ora 19.45 (ora României), echipa constănțeană va susține prima manșă din dubla întâlnire cu Wisla Orlen Plock (Polonia), din turul doi preliminar al European League, pentru această dispută HCDS urmând a pleca din țară duminică. Returul e programat marți, 21 septembrie, la Constanța, de la aceeași oră 19.45. Programată inițial pe 19 septembrie, partida din deplasare cu Potaissa Turda (locul 3, cu 6 puncte), contând pentru etapa treia din Liga Națională, a fost reprogramată pentru 24 septembrie, de la ora 16.00 (în direct la TVR2).
 
Start de vis
 
„Victorie în Supercupa României. Victorie tur-retur în Europa. Victorie acasă în prima etapă din Ligă. Victorie afară în a doua etapă din Ligă. Cinci succese din cinci pentru delfini, după 21-19 în deplasarea de la CSM București. Un start de vis în noul sezon. Bravo, băieți! Familia HCD e mândră! Urmează multe teste extrem de grele în EHF și în campionat: Wisla, Turda, iar Wisla, apoi Steaua și Dinamo. Băieții au nevoie de voi. Hai, Constanța!“, este mesajul HC Dobrogea Sud.
 
Wisla, de alt calibru
 
După meciul cu CSM București, centrul formației constănțene, Liviu Caba, a spus, potrivit HCD TV: „Un meci foarte greu. Știam dinainte că CSM este o echipă foarte greu de bătut la ea acasă. A avut și ceva jucători indisponibili, dar noi ne-am făcut treaba și am câștigat. Suntem foarte fericiți și așteptăm următorul meci. Acest succes ne dă încredere pentru meciul din Polonia. Avem cinci victorii în cinci partide, dar acolo va fi complet diferit. E o echipă de alt calibru, însă noi vom fi foarte montați și cu siguranță vom face o figură frumoasă“.
 
Echipă constantă, adversar dificil
 

„Puncte valoroase, în compania unei echipe, CSM București, extrem de bune. Jucând și în deplasare, suntem cu atât mai bucuroși de acest succes. Demonstrăm în continuare că ceea ce s-a întâmplat la Supercupa cu Dinamo și cu Csurgoi nu a fost întâmplător. Suntem o echipă constantă și un adversar dificil pentru orice formație Contra echipei poloneze va fi un meci total diferit, dar cred că nu vor avea un meci ușor cu noi. Partida va fi decisă de detalii“, a spus și portarul Dani Vasile, conform aceleiași surse.     

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură HCD TV

 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud, o nouă victorie! „Delfinii” au câștigat meciul cu CSM București

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu Teodor Ștefan, de la CSM Constanța „Când am luat mingea, am simțit o atracție. Mi-am spus că nu voi mai dezlipi niciodată balonul de mână“ (GALERIE FOTO)

26 Apr 2023 4075

Handbal CSM Constanța, debut cu victorie în Liga Națională

22 Aug 2022 1615

George Buricea, la 43 de ani. Zi de naștere în cantonament. „Sunt împlinit, le mulțumesc tuturor celor care contribuie la asta“

03 Aug 2022 2381

Handbal „Delfinii“ vor disputa meciul decisiv din dubla cu Chambery la Constanța

27 Jul 2022 1468

Constanța, trei jucători sub tricolor Ionuț Stănescu, în echipa turneului de la Varna. România a ratat dramatic Mondialele

25 Jul 2022 1521

Constanța. Handbal George Buricea - „Din nou am avut ghinion la tragerea la sorți, dar ne vom juca șansa“

23 Jul 2022 1782

HC Dobrogea Sud Constanța și-a aflat adversarul din turul întâi al EHF European League

19 Jul 2022 1458

UPDATE „Delfinii“ au început pregătirea pentru noul sezon. HC Dobrogea Sud va preda ștafeta către CSM Constanța (GALERIE FOTO)

19 Jul 2022 2254

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța, spectacol la rafting. „S-au simțit ca… delfinii în apă“ (GALERIE FOTO)

18 Jul 2022 1486

Tânărul handbalist David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța la CSM Focșani 2007

18 Jul 2022 2417

HC Dobrogea Sud Constanța Pregătire în sală pentru Alexandru Andrei și Ionuț Nistor. Ultimii doi din seria accidentaților grav

16 Jul 2022 2066

HC Dobrogea Sud începe pregătirea pentru noul sezon. „Delfinii“ joacă în EHF European League din turul întâi

15 Jul 2022 1861

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud se pregătesc pentru turneul oficial de la Varna. Ținta - elita continentală (GALERIE FOTO)

02 Jul 2022 1800

HC Dobrogea Sud Alexandru Andrei, în recuperare după operație. „În retur, sper să fiu alături de coechipieri și să joc!“

25 Jun 2022 1730

Moment aniversar la HC Dobrogea Sud Liviu Caba a împlinit 22 de ani. Jucătorul cu numărul 21 este născut pe 21 iunie

22 Jun 2022 1928