HC Dobrogea Sud Rareș Ștefan a doborât recordul lui Teo Ștefan și a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei de seniori

 
 
  • În ultimele zece minute ale partidei cu CSM Alexandria, HCDS a avut pe teren un „7“ a cărui medie de vârstă a fost sub 21 de ani.
 
La meciul de handbal HC Dobrogea Sud Constanța - CSM Alexandria 31-23, din etapa a 22-a a Ligii Naționale, s-a înregistrat un moment aparte: jucătorul gazdelor Rareș Ștefan a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei de seniori a Consțanței.
 
Rareș a debutat la doar 16 ani, șapte luni și 23 de zile, vârstă cu care a doborât recordul colegului său Teo Ștefan, care avea 16 ani, opt luni și opt zile când a jucat pentru prima data la prima echipă, în februarie 2021, la victoria cu Reșița. „Felicitări, Rareș! Abia așteptăm să vedem bucuria ta de la marcarea primului gol. Suntem mândri de Academia HCD și de toți juniorii promovați la prima echipă“, este mesajul HCDS. Totodată, în ultimele zece minute ale partidei cu CSM Alexandria echipa gazdă a avut pe teren un „7“ a cărui medie de vârstă era sub 21 de ani: Gabriel Preda, Rareș Ștefan, Ionuț Stănescu jr., Liviu Caba, Andrei Bruj, Daniel Susanu și Mihai Loghin.
 
În clasament, HCDS se află pe locul patru, cu 50 de puncte, după 16 victorii, două egaluri și patru înfrângeri în 22 de meciuri. În etapa viitoare, formația constănțeană joacă tot acasă, duminică, 3 aprilie, de la ora 18.00, cu CSU din Suceava (locul 7 cu 28 de puncte).
 
„Așa cum ne așteptam, am întâlnit un adversar incomod (n.r. CSM Alexandria), iar meciul a fost mai dificil decât se credea, judecând după locurile din clasament. Pauza de o lună de la ultimul meci oficial și-a spus cuvântul, iar prima repriză nu a arătat cum ne-am fi dorit, însă în partea a doua am controlat meciul și ne-am distanțat. Mă bucur că scorul ne-a oferit prilejul de a putea alinia, în ultimele zece minute de joc, o echipă cu media de vârstă sub 21 de ani. Ne vedem duminică, tot acasă, pentru următorul meci, împotriva celor de la Suceava. Hai, HCD!“, a punctat George Buricea, antrenorul HCDS.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:
 
HC Dobrogea Sud Constanța, victorie fără probleme cu CSM Alexandria (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Astăzi e ziua de naștere a antrenorului Aihan Omer. Reputatul tehnician a ajuns la 60 de ani

27 Jun 2020 3265

Constanța. Zece ani chinuitori fără antrenorul Zoran Kurtes George Buricea - „O să păstrez acea amintire toată viața mea“

08 May 2020 4142

„Nu te vom uita niciodată!“ Zece ani de la moartea lui Zoran Kurtes, fostul antrenor al HCM Constanța

07 May 2020 2964

Handbal masculin Amânat de coronavirus, turneul Final Four al Cupei României se va disputa tot la Constanța

26 Mar 2020 1846

Coronavirus Deocamdată, nu s-a luat nicio decizie în privința turneului Final 4 al Cupei României, programat la Constanța

16 Mar 2020 1637

HC Dobrogea Sud. George Buricea a revenit pe teren. Explicațiile sale „Lăsați-mă pe mine să fiu «scutul» lor și loviți-mă cât vreți!“

11 Oct 2019 2141

Revista presei locale

10 Nov 2018 1543

Contractul dintre HC Dobrogea Sud și antrenorul Christian Gaudin a fost reziliat

06 Oct 2017 1893