HCM, noua victorii consecutive

1203282178.jpg

Dupa succesul de duminica, formatia constanteana s-a apropiat la doua puncte de primul loc, cel putin pana miercuri, cand Steaua intalneste Bucovina Suceava

Handbal Club Municipal a invins, fara probleme, duminica, la Sala Sporturilor, formatia CSM Oradea, cu scorul de 33-21 (18-12), meci contand pentru etapa a XVI-a a Ligii Nationale de handbal masculin. Formatia antrenata de Vasile Stanga si Eden Hairi a obtinut a noua victorie consecutiva in campionat, dupa ce s-a impus, fara probleme, pe teren propriu, in fata echipei din Oradea. Meciul a fost condus, de la un capat la altul, de jucatorii constanteni, Stanga folosind toti jucatorii pe care i-a avut la dispozitie. La HCM s-a remarcat, din nou, Laurentiu Toma, care a fost si cel mai bun marcator - 9 goluri. S-a mai evidentiat si portarul de rezerva al constantenilor, Mihai Popescu, care a avut cateva interventii extraordinare in partea a doua a meciului. O evolutie sub asteptari a avut-o noua achizitie din aceasta iarna a constantenilor, Sasa Dukici, fiind singurul jucator care nu a reusit sa inscrie. Cei mai buni marcatori ai constantenilor au fost Toma cu 9 goluri, Timuszin Schuch, Nadoveza si Hejtmanek cu cate 4 reusite, Timofte si Schjolin cu cate 3 goluri. Antrenorul constantenilor, Vasile Stanga, s-a declarat multumit de jocul elevilor sai, evidentiindu-l pe Mihai Popescu. "A fost un meci bun de pregatire, am vazut ca de pe lista jucatorilor de la Oradea lipseste Alexandru, care, dupa mine, este numarul 1 din echipa lor. In partea a doua a meciului a iesit in evidenta Popescu si ne-am distantat", a declarat Stanga. De asemenea, acesta s-a referit si la contracandidata la titlu - Steaua, care a fost eliminata din Cupa Cupelor, sambata, de formatia maghiara MKB Veszprem. "Ma asteptam sa fie eliminata, pentru ca au intalnit o formatie puternica, venita din Liga Campionilor. Dupa mine, Steaua era din start ca si eliminata", a punctat tehnicianul constantenilor. Cu aceasta victorie, HCM se apropie la doua puncte de Steaua, care are, insa, de disputat, miercuri, restanta cu Universitatea Bucovina Suceava.

Medgidia, doar egal cu Stiinta Bacau

Cealalta formatie constanteana din Liga Nationala de handbal, CSM Medgidia, a obtinut doar o remiza, acasa, cu revelatia din acest an a campionatului, echipa Stiinta Dedeman Bacau, scor 34-34. Jucatorii antrenati de Ion Craciun au condus cea mai mare parte a meciului, la pauza avand un avantaj de patru goluri, 21-17. Din pacate, pe finalul partidei, Stiinta Bacau a reusit sa smulga un punct din acest meci, egaland in ultimele momente ale intalnirii. Ultimele meciuri ale acestei etape sunt programate sa se desfasoare miercuri, cand Steaua va intalni, pe teren propriu, pe Bucovina Suceava, UCM Resita va juca, la Baia Mare, cu Minaur, iar Poli Izometal Timisoara va infrunta pe Dinamo. Cele trei formatii au disputat, in acest week-end, meciuri in cupele europene.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 415

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 430

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 411

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 658

Handbal Juniorii 3 de la CSM Constanța, a doua victorie în Grupa Speranță 1. Revenire spectaculoasă cu CSO Negrești Vaslui (GALERIE FOTO)

22 Mar 2024 486

Handbal Victorie în deplasare cu Potaissa Turda și CSM Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României

20 Mar 2024 804

Handbal CSM Constanța debutează în noua ediție a Cupei României, cu gândul de a-și apăra trofeul

19 Mar 2024 609

Cumpărări directe Constanța CS Axiopolis Cernavodă, achiziție de echipament sportiv în valoare de peste 125.000 lei (DOCUMENT)

09 Mar 2024 622

Misiunile de weekend ale jandarmilor în Constanța. Mai multe evenimente sportive sunt așteptate

08 Mar 2024 483

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele luptă pentru primul trofeu al sezonului, Cupa României

08 Mar 2024 780

CSM Constanța Handbaliștii juniori 3, start cu dreptul în Grupa Speranță 1. Bogdan Nancu, principalul marcator la Piatra Neamț (GALERIE FOTO)

07 Mar 2024 765

Handbal Opt jucători de la CSM Constanța, convocați la Națională. „Sunt entuziasmat să încep un nou capitol din viața mea“

07 Mar 2024 805

Handbal CSM Constanța, o repriză senzațională pe terenul Füchse Berlin, deținătoarea EHF European League! (GALERIE FOTO)

06 Mar 2024 737

Handbal Un nou meci cu Füchse Berlin. CSM Constanța, ultima reprezentație din actualul sezon al EHF European League

05 Mar 2024 699

Handbal CSM Constanța, victorie mare cu Minaur Baia Mare pentru argintul Ligii Naționale (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 1056