Iani Jaca a devenit tătic Băieţelul vicepreşedintelui Farului va purta prenumele unui fotbalist de la Juventus Torino (galerie foto)

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Iani Jaca, vicepreşedinte al FC Farul, şi pentru soţia sa, Luana, cei doi devenind fericiţii părinţi ai unui băieţel. Luana Jaca l-a adus pe lume pe primul moştenitor al familiei la o maternitate privată din Constanţa. Bebeluşul a avut la naştere 2,650 kg greutate şi 46 cm. „Ziua în care s-a născut băieţelul a fost cea mai fericită din viaţa mea. Naşterea a decurs fără probleme, iar scorul Apgar a fost 10. Atât bebe, cât şi mămica se simt foarte bine şi cred că sâmbătă (n.r. mâine) vor ajunge acasă“, a spus Iani. Acesta va împlini 30 de ani pe 15 iulie, în vreme ce soţia sa a şi-a sărbătorit cei 27 de ani pe 18 iunie.

Iani Jaca activează de patru ani la Farul. Fiul său va fi botezat de fostul preşedinte al clubului constănţean, Marian Diaconescu, şi de soţia acestuia, Eugenia. Cei doi sunt şi naşii de cununie ai lui Iani şi ai Luanei. Cel mai nou membru al familiei Jaca va primi prenumele Mirko. „Am vrut să fie un prenume mai deosebit. Mi-a plăcut mult Mirko, cu atât mai mult cu cât aşa îl cheamă şi pe unul dintre jucătorii mei preferaţi de la Juventus Torino, muntenegreanul Mirko Vucinic (n.r. a cărui nouă destinaţie este echipa Al Jazira)“, a explicat vicepreşedintele Farului, în ale cărui atribuţii la club intră şi problemele ce ţin de marketing.   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a deschis o cafenea nouă în Constanța. Cine sunt fondatorii

29 Feb 2024 702

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 08 noiembrie 2022

09 Nov 2022 1300

Scandal în clubul Crush din Mamaia cu judecătoare, procuror şi poliţist! Avem sentinţa definitivă

05 Oct 2016 7777

Anchetă cu judecătoare, procuror şi poliţist Fostul fotomodel Iani Jaca a fost condamnat definitiv pentru scandalul din Crush

30 Nov 2015 4655

Scandal cu judecătoare, poliţist şi procuror Cunoscutul fotomodel constănţean Iani Jaca a fost condamnat

13 Dec 2014 7988