Imagini de acum cinci ani Luptătorul Alex Filip, din Constanța, pregătire în Olanda, la celebra sală Vos Gym Amsterdam (video)


Luptătorul constănțean Alex Filip, care și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în această vară, cu ocazia meciului pe care-l va susține în gala OSS Fighters, de la Mamaia, a efectuat pe parcursul carierei sale din kickboxing (care i-a urmat celei din Kyokushin Karate), mai multe stagii de pregătire în Olanda, la celebra sală Vos Gym Amsterdam, alături de cei mai buni sportivi.

Recent, Alex a postat pe Facebook un filmuleț, de acum cinci ani, cu o secvență din antrenamentele pe care le efectua în acea perioadă în „Țara Lalelelor“. „Wow! 2015 - primul meu antrenament de palmare la Vos Gym Amsterdam cu Francois Lubbers!  Îmi doream atât de mult să fac tranziția de la karate Kyokushin la kickboxing încât, deși aveam deja 30 de ani, am plecat în Olanda să învăț de la zero un sport pe care îl admiram doar la televizor! Mulțumesc, Daniel Asaftei, Francois Lubbers și Ionuț Gheorghe, pentru că ați avut răbdare cu mine și ați muncit cu mine efectiv de la nimic! Respect!“, a fost mesajul lui Alex, care a însoțit filmulețul. 
În perioada primului stagiu de pregătire din Olanda, constănțeanul s-a împrietenit cu campionul Superkombat Jorge Loren. La marea finală Superkombat de la Monza (Italia), unde a devenit campion al categoriei semigrea (-86 kg), spaniolul Loren i-a avut la colţ pe antrenorul său şi pe Filip! Constănţeanul nu a uitat de unde a plecat, iar la cele două meciuri ale lui Loren şi la festivitatea de premiere din ring, a fluturat şi a purtat pe umeri steagul României.
„Javier a devenit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi partenerul meu principal de antrenament de la Vos Gym. Am locuit împreună când m-am antrenat în Olanda. Am exersat împreună tehnici şi tactici speciale. Fac parte din echipa lui. Când mă pregătesc pentru Superkombat, mă antrenez în sala Vos Gym din Amsterdam “, spunea  Alex Filip, cu câțiva ani în urmă.
Împreună cu Jorge Loren, Alex a participat la Amsterdam la o şedinţă foto alături de celebrul actor Carlton Wilborn, cunoscut pentru apariţiile sale din producţii precum The Mentalist, The Hoax, CSI: Miami sau Demolition Man. Sesiunea foto, pusă în scenă de Hollywood Produksiyon şi de echipa Superkombat Fighting Championship, a fost realizată de fotograful profesionist Bram Heimens. 
În 2018, Alex Filip s-a implicat în aducerea la Constanța a lui Jorge Loren, pentru un seminar în kickboxing, organizat de clubul Sharks Gym Constanţa. Numeroşi luptători de toate vârstele au venit la sala de la Complexul Sportiv „Tomis“, unde, timp de două zile, „Real Toro“ le-a împărtăşit tuturor din vasta sa experienţă.

Sursa foto: Facebook (Alex Filip)

Video:



Citește și:


Pregătire în Olanda Luptătorul Alex Filip, de la Oyama Karate Constanţa, revine în Superkombat la Geneva

Sportiv la CS Oyama Karate Constanţa Luptătorul Alex Filip face parte din echipa campionului Superkombat Jorge Loren (galerie foto)

KO-ul anului, premiat în Italia Luptătorul Alex Filip, din Constanţa, l-a „lovit” pe un actor din „Demolition Man” (galerie foto)

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 820

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 1003

Constanța Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)

08 Mar 2024 4384

Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)

05 Dec 2023 1592

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“

10 Oct 2023 1682

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2525

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 2625

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9881

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3012

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1845

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3517

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2102

Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 2434

„Pensie lungă, moşu nostru!“ Ştefan Orza, luptător şi pompier. A fost coleg la salvatori cu tatăl său, care i-a predat ştafeta (galerie foto)

02 Nov 2021 12176

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4634