Imagini de la eveniment. Candidat la preşedinţia FRF Ionuţ Lupescu, discuţii la Constanţa cu cluburile de fotbal (galerie foto)

Unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, membru marcant al Generaţiei de Aur, a sosit astăzi la Constanţa, pentru a-şi expune programul şi ideile pe care doreşte să le pună în practică în caz că va fi ales în fruntea FRF.

în acest sens, Ionuţ Lupescu are discuţii cu reprezentanţii cluburilor din zonă, la un hotel din Constanţa.  

Fostul mijlocaş al Naţionalei este însoţit pe litoral, printre alţii, de Costel Gâlcă.

Ultima dată şef al Comisiei tehnice a UEFA, Ionuţ Lupescu a mai activat la FRF, între 2005 şi 2011, când a fost director general.

Până acum, şi-au mai anunţat candidatura la şefia Federaţiei, la alegerile din 18 aprilie a.c., actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, dar şi Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Din punctul meu de vedere, lupta pentru şefia Federaţiei este una corectă. Eu promovez dezbatarea pe idei, pe programe şi pe dezvoltarea fotbalului. Restul nu cred că depinde de mine. Important este că am plecat din ţară şi am avut întrevederi în aproximativ 25% din teritoriu. Am ajuns şi la Constanţa, să mă văd cu membrii afiliaţi şi să dezbatem. Să vedem ce idei se pot pune în practică. Oamenii sunt foarte receptivi, au iniţiative, doresc să vorbească despre fotbal şi despre proiecte. Sunt lucrurile care pe mine mă încântă cel mai mult. Numai aşa vom reuşi să implementăm proiecte adevărate pentru fotbal, pentru copii, futsal, fotbal feminin şi aşa mai departe, a declarat Ionuţ Lupescu.      


Fostul mare fotbalist a spus că, în vizitele pe care le-a făcut până acum prin ţară cu votanţii, a receptat un semnal pozitiv.

Din punctul meu de vedere, nu e nicio problemă să se organizeze o dezbatare cu toţi candidaţii. Am sprijinul Generaţiei de Aur, dar nu numai al ei. Toţi mă susţin, dar, din păcaate, nu toţi votează. Cam 50% dintre votanţi mă cunosc deja, au lucrat cu mine pe diferite proiecte. Vreau să-i cunosc şi pe ceilalţi. Iar ei să-şi facă o impresie despre persoane mea faţă în faţă, să vadă cum gândesc despre fotbal, ce idei am. Împreună trebuie să găsim soluţii, care e lucrul cel mai important. Semnalul e unul pozitiv. Lumea vrea o schimbare, în special de competenţă. Votanţii, dar şi cei pe care îi vedem noi ca parteneri (finanţatori, autorităţi locale) vor în primul rând să vadă o faţă credibilă, care se pune în slujba fotbalului, pe cineva care se poate duce în faţa legiuitorului cu un proiect naţional de dezvoltare a sportului. Actuala conducere a Federaţie a spus că nu am nicio problemă de a candida, nu e o incompatibilitate.       

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astăzi se desfăşoară alegerile pentru şefia FRF. Ce aşteaptă Gică Hagi de la noul preşedinte

18 Apr 2018 1987

Candidat la preşedinţia FRF. Ionuţ Lupescu, întâlniri cu cluburile de la malul mării „Fotbalul constănţean are un potenţial uriaş“ (galerie foto)

08 Mar 2018 2363

Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal

11 Feb 2018 1682