Sport

UPDATE. Imagini de la eveniment O comisie de omologare a inspectat azi stadionul Farul din Constanța. Ce s-a stabilit (galerie foto)

Stadionul Farul din Constanța a fost inspectat astăzi de o comisie în vederea omologării arenei pentru că SSC Farul să poată disputa meciurile de Liga a 2-a.
 
La finalul inspecției, Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul, a declarat; "S-a stabilit că nu întrunim 100% condițiile de omologare și s-a dat un termen până joi, la ora 9.00, pentru remedierea problemelor. Avem speranțe, pentru că sunt lucruri ușor de rezolvat. 90% suntem în regulă".
 
Primul meci pe care îl va susține SSC Farul în campionat este la finele acestei săptămâni, sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara.

UPDATE:

Știre bombă în această după-amiază! SSC Farul Constanța va susține meciul cu ACS Poli Timișoara pe stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, cel pe care își dispută meciurile oficiale FC Viitorul!

Când am constatat că există un risc de a nu putea juca cu spectatori contra timișorenilor, pe stadionul Farul, suporterii i-au trimis un SMS lui Gică Hagi, întrebându-l dacă ni se poate permite să disputăm meciul de debut în eșalonul secund pe terenul central al Academiei Hagi. Această cerere a fost acceptată imediat, fără costuri din partea noastră, iar mâine dimineață încheiem contractul. Meciul are loc sâmbătă, de la ora 13.00. În această situație, nu abandonăm totuși planul de a evolua în Liga a 2-a pe stadionul Farul. Ne preocupăm în continuare de rezolvarea tuturor problemelor semnalate la inspecția de astăzi, astfel încât stadionul din str. Primăverii să primească omologarea pentru eșalonul secund. Însă, următoarea inspecție nu va mai fi joi, ci săptămâna viitoare, ca să avem timp să rezolvăm toate cerințele. Vom discuta cu Gică Hagi și posibilitatea de a mai juca la Ovidiu în Liga a 2-a, în funcție de cât de repede vom omologa stadionul Farul. Îi mulțumim pe această cale lui Gică, care a rămas același băiat de caracter și sper că acum s-a convins și cel mai neîncrezător suporter că Gică Hagi a iubit mereu clubul Farul, ajutându-l de multe ori, a declarat Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atletul Florin Vișan, campion național de tineret. Mai multe locuri pe podium pentru Constanța, la întrecerea de la Pitești (galerie foto)

16 Jun 2019 653

Spectacol în Sala Sporturilor Aur și argint pentru Constanța la Campionatul Național de gimnastică pe echipe (galerie foto + document)

15 Jun 2019 1671

Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul Constanţa „Ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului“

14 Jun 2019 1429

Farul, Academia Hagi şi Sporting Mangalia s-au întrecut la patrulaterul de la Constanţa. Copiii Academiei, pe primul loc (galerie foto+video)

14 Jun 2019 2043

Constanța devine capitala gimnasticii românești. Mâine începe Campionatul Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, Junioare II și I (galerie foto)

13 Jun 2019 885

Ce aşteaptă Ciprian Marica în această săptămână „Nu fiţi îngrijoraţi, Farul Constanţa nu va dispărea!“

12 Jun 2019 2880

Tenis de masă Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan, de la CS Farul Constanţa, pe primele două locuri la Top 12

11 Jun 2019 635

Simona Amânar, în doliu. S-a stins din viaţă mama marii campioane a Constanţei

10 Jun 2019 1184

Meci la Eforie Nord Veterani ai FC Farul şi prieteni ai lor, un nou episod din lungul serial al amicalelor cu braşovenii

10 Jun 2019 1628

Atleta constănţeană Cristina Bujin a cucerit aurul la Internaţionalele României (galerie foto)

10 Jun 2019 1290

Constanţa. Botezul fiicei lui Claudiu Moraru. Sportivi, oficiali şi antrenori cunoscuţi, prezenţi „Să fie sănătoasă şi cu mult noroc în viaţă!“ (galerie foto)

04 Jun 2019 3616

Farul Constanţa. Temeri că s-ar putea trage iar obloanele! „Se închide un capitol frumos. Las în urmă amintiri deosebite, dar plec cu un gust amar“

03 Jun 2019 2984

Fotbalul judeţului Constanţa Rezultatele din etapa a 34-a a Ligii a 4-a (juniori + seniori - galerie foto)

02 Jun 2019 1190

Ce spune primarul Decebal Făgădău despre situaţia de la FC Farul

30 May 2019 3074

O avarie afectează furnizarea apei calde către abonați din Constanța. Ce zonă este vizată

27 May 2019 1382