Sport

UPDATE. Imagini de la eveniment Rugby. Tomitanii - CS Năvodari, semifinală din Divizia Națională de seniori la rugby, pe stadionul "Mihai Naca" din Constanța (galerie foto+video)


Echipele de rugby Tomitanii Constanța și CS Năvodari se întâlnesc astăzi pe stadionul ”Mihai Naca” din Constanța, în semifinala Diviziei Națională de seniori.

Cine câștigă această partidă se califică în finala competiției.

Nou-promovata, Tomitanii Constanța (antrenor, Cristian Cojocaru) a început meciul în formula: Popa, Țală, Fl. Sasu, Zaharia Picincu, Macoveanu, Alexe, Boboc, Jean Don, Cucoş, Sola (cpt.), Burlacu, Afloare, Ştefăroi, I. Coman, Pădureanu. Rezerve: Tutunea, Galanton, Zârnea, Drelciuc, Ciorbac, Mihalache, Părăleşte, Bercu.

Echipa de start a CS Navodari, echipa vicecampioană, pregatită de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, a fost: Zapan, Barbu, Apetroae, Petreanu (cpt.), Croitoru, Agiacai, Bejan, Niță, Ciubotariu, Gheară, Papaiane, Ignea, Agapie, Ştiopei, Barbu. Rezerve: Crețu, Strat, Chiriac, Ogea, Perju, Trandafir, Puişoru, Braşovianu.

Startul simbolic al meciului a fost dat de Gheorghe Varga, fost mare rugbyst al Farului Constanta și al echipei naționale.

UPDATE: 

La pauza, Tomitanii conduc cu scorul de 17-3. Au punctat Afloare (doua eseuri si o transformare) si Sola (un eseu), respectiv Ignea (o lovitura de pedeapsa).

UPDATE:

Semifinala a fost câștigată de Tomitanii, care s-au calificat astfel în finală, unde vor întâlni, pe 19 mai, Gloria Buzău. Scor final, Tomitanii - CS Năvodari 24-17. În repriza a doua, pentru gazde au mai marcat Boboc (eseu) si Burlacu (transformare), in vreme ce năvodărenii au punctat prin Agiacai (eseu), Crețu (eseu) și Trandafir (două transformări). 

CS Năvodari va disputa finala mică a DNS, în care va întâlni RC Bârlad, formaţie care a fost învinsă în cealaltă semifinală de Gloria Buzău cu 41-10.

Sursa foto și video: ZIUA de Constanța   

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugbyştii de la Tomitanii au cedat în semifinală Cristian Cojocaru - „Am greşit şi ne-au taxat. Experienţa şi-a spus cuvântul“

21 May 2019 983

Rugbyştii de la CS Năvodari au sărbătorit alături de suporteri câştigarea titlului de campioană în Divizia Naţională de seniori (galerie foto)

20 May 2019 1042

CS Năvodari, campioană, în premieră, în Divizia Națională de seniori la rugby! (galerie foto)

18 May 2019 962

Imagini de la eveniment Învinsă la Constanța de Universitatea Cluj, Tomitanii va juca pentru locurile 7-8 în SuperLigă (galerie foto+video)

18 May 2019 928

Rugbyştii de la CS Năvodari joacă pentru titlul de campioană în DNS. Meci foarte important şi pentru Tomitanii Constanţa

18 May 2019 661

Antrenorii Adrian Pllotschi, Cornel Vasile şi Laurenţiu Palangă, cetăţeni de onoare ai localităţii Mihail Kogălniceanu

14 May 2019 1317

Echipa Tomitanii Constanţa vrea două victorii în play-out Cristian Cojocaru - „Lupta pentru locul cinci în SuperLigă e ca pentru prima poziţie“

13 May 2019 815

Rugbyștii de la CS Năvodari au învins detașat Grivița București și s-au calificat în finala Diviziei Naționale de seniori

11 May 2019 559

Imagini de la eveniment Nou promovata Tomitanii Constanța s-a clasat pe locul cinci după sezonul regulat al SuperLigii (galerie foto+video)

11 May 2019 1355

Rugbyştii de la Tomitanii, meci capital cu Gloria Buzău, la Constanţa. CS Năvodari susţine acasă semifinala DNS

11 May 2019 582

Mai mulţi miniştri, senatori şi deputaţi, prezenţi la eveniment Un complex sportiv modern, „Centenar 2018“, inaugurat, ieri, la Cumpăna (galerie foto)

10 May 2019 921

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa s-au relaxat la un local cu specific turcesc din Neptun (galerie foto)

10 May 2019 924

Micii rugbyşti de la Victoria Cumpăna, evoluţii apreciate în campionatul AMRB (galerie foto)

08 May 2019 630

Tomitanii, la un pas de victorie contra campioanei! „Ar fi fost un succes istoric. Am arătat că, la Constanţa, rugby-ul are resurse“

06 May 2019 696

Rugbyștii de la CS Năvodari, încă o victorie la scor în turneul play-off al Diviziei Naționale de seniori

04 May 2019 710