Sport

Imagini de la eveniment SSC Farul întâlneşte Academica Clinceni la Călăraşi. Antrenorul Ion Barbu are probleme de lot (galerie foto)

Echipa de fotbal SSC Farul Constanta, nou promovata in Liga a 2-a, sustine sambata meciul din etapa a treia de campionat, intalnind, de la ora 11.00,  Academica Clinceni.

Meciul o are pe SSC Farul gazda si se disputa la Calarasi, echipa constanteana neputand folosi in continuare stadionul Farul.

Intalnirea a fost prefatata astazi de antrenorul SSC Farul Ion Barbu si de jucatorii Doumbia, Ciprian Dombrovoschi si Georgian Păun.

Partida e foarte importanta pentru noi. Intalnim o echipa bine pregatita, care are in lot mai multi tineri de la FCSB. Am lucrat saptamana aceasta sa eliminam greselile pe care le-am comis in partida cu UTA. Ne gandim doar la victorie. Mi se pare penibil ca intr-un oras asa mare precum Constanta sa nu se poata gasi o solutie ca o echipa de Liga a 2-a sa poata juca acasa. Se pare insa ca nu se vrea SSC Farul la Constanta, a declarat Ion Barbu.


Tehnicianul constantean are probleme de lot pentru partida de la Calarasi, neputandu-se baza pe ambii stoperi titulari din meciul trecut, Roumadi si Frâncu, ambii confruntandu-se cu probleme medicale.

Sunt nou la echipă, dar am fost acceptat foarte bine. Mă simt ca acasă la SSC Farul. Vreau să dau totul, meci de meci, pentru echipă, a spus Madikaba Doumbia, un mijlocaș central născut în Franța, la Paris, pe 19 iunie 1993, care a cules aprecieri pentru evoluțiile sale de până acum de la SSC Farul.   

Partida cu Academica se anunță foate grea. Venim după o înfrângere și trebuie să câștigăm. Trebuie să fim mai atenți pe faza defensivă. Încercăm să stăm departe de probleme cu care se confruntă clubul. Faptul că avem carențe de pregătire se poate vedea pe termen lung, însă trebuie să compensăm prin ambiție și dăruire, a punctat Ciprian Dombrovoschi.

Aștept de mult clipa debutului la SSC Farul. În prima etapă am fost suspendat, iar în a doua accidentat.  Sper ca primul meci meci oficial la această echipă să coincidă cu o victorie. Sper ca experiența mea să ajute SSC Farul. E o situație complicată la Constanța, cu două echipe cu numele de Farul și cu multe probleme, dar trebuie să se rezolve totul, a spus și Georgian Păun.   
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment SSC Farul s-a reunit în efectiv restrâns. Ce jucători au participat la prima şedinţă de pregătire din 2019 (galerie foto+video)

14 Jan 2019 1619

Petre Grigoraş - „Sunt extrem de încrezător“ SSC Farul Constanţa încheie luni vacanţa. Pe „marinari“ îi aşteaptă un an greu, cu multe provocări!

14 Jan 2019 1341

La cine se referă Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul „A fost un model pentru mine, am încercat mereu să îi calc pe urme“

08 Jan 2019 1088

SSC Farul Constanţa a încheiat colaborarea cu încă un fotbalist. Când se va reuni echipa de pe litoral

08 Jan 2019 2207

Ciprian Marica „Am promisiunea că atât Consiliul Local, cât şi Consiliul Judeţean vor susţine Farul Constanţa“

05 Jan 2019 2232

Georges Muzaca a contestat la Tribunalul Constanţa decizia SSC Farul de a-l concedia

30 Dec 2018 1238

Imagini de la eveniment Constanța. Campionul european Ștefan Paloși, meci demonstrativ de Pickleball, cu ocazia lansării acestui sport în România (galerie foto + video + documente)

22 Dec 2018 1043

Sportul cu un mare avânt în SUA Pickleball va fi prezentat sâmbătă, la Constanţa, în premieră naţională

22 Dec 2018 542

Constanţa Membri ai grupului ultras farist „Baricada 2009“ şi Vlad Neagu le-au dus cadouri copiilor cu nevoi speciale

20 Dec 2018 519

„Eveniment istoric!“ Adus de Eden Lică din SUA. Pickleball va fi lansat sâmbătă, la Constanţa, pentru prima dată în România

20 Dec 2018 1188

SSC Farul Constanța s-a despărțit de 12 fotbaliști

15 Dec 2018 2707

Ce spun Ciprian Marica şi Petre Grigoraş SSC Farul încheie anul pe loc de retrogradare. Va urma o remaniere a lotului de jucători

10 Dec 2018 1881

Imagini de la eveniment SSC Farul, egal în ultimul meci al anului. „Marinarii" au fost conduși de UTA la Constanța (galerie foto)

08 Dec 2018 1122

Un singur suporter a venit să încurajeze UTA la meciul de la Constanța cu SSC Farul

08 Dec 2018 1310

Petre Grigoraş - „Meci mai mult decât dificil“ SSC Farul vrea să încheie anul 2018 cu o victorie, sâmbătă, la Constanţa

08 Dec 2018 595