Sport

„Împreună ducem mai departe spiritul farist“ Când debutează SSC Farul Constanţa în Liga a IV-a

 

Suporter Spirit Club Farul Constanţa, echipa înfiinţată de suporterii FC Farul, va debuta în Liga a IV-a duminică, 21 august. Adversara din prima etapă a campionatului este Sparta Techirghiol. SSC Farul ar fi trebuit să fie gazdă, pe terenul ITC din Constanţa, dar meciul se va juca la Techirghiol. SSC Farul a răspuns astfel pozitiv cerinţei Spartei ca partida să aibă loc acolo, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului Techirghiol. Confruntarea de seniori va începe la ora 11.00.

Vor trei promovări consecutive

 Aflată în plin proces de organizare, SSC Farul continua pregătirea, iar aseară a disputat un meci amical cu echipa Under-19 a clubului Performer Constanţa. „Lucrurile care mai trebuie puse la punct într-un termen atât de scurt sunt fără număr. Important e însă că situaţia se aşază frumos, important este că din ce în ce mai multă lume este interesată şi implicată în proiect. Văzând hotărârea voastră, ştim că vom reuşi să facem tot ce ne-am propus! Mai avem nevoie de jucători care să completeze lotul, numai că nu ne mulţumim cu jumătăţi de măsură! Vrem jucători de calitate pentru un proiect pe termen lung! Ne interesează promovarea imediată şi asigurarea climatului de performanță! Ne dorim să creionăm încă de pe acum scheletul de bază care să ne asigure trei promovări consecutive! Împreună ducem mai departe spiritul farist“, au transmis fanii.

Ion Barbu a jucat şi a dat gol!

Meciul amical i-a revenit SSC Farul cu 5-4, după ce Performer a condus la un moment dat cu 4-2. „A fost un prim meci amical. La început e greu. S-a cunoscut diferenţa de pregătire dintre noi şi juniori, care sunt la un alt nivel cu antrenamentele şi au relaţii de joc. Nu întâmplător au disputat finala Cupei României. Cu siguranţă, ei sunt viitorului Farului”, a declarat antrenorul SSC Farul, Ion Barbu, care a şi jucat aseară şi a marcat un gol! Tehnicianul de 39 de ani a intrat pe teren la 4-2 pentru juniori şi a evoluat stoper,  înlocuindu-l pe Bumbac, accidentat uşor. Barbu a dat gol cu capul, la un corner. La SSC Farul au mai jucat fotbalişti precum Alex Grigoraş, Ochia, Dani Popa, Beşleagă, Mazilu, Măgureanu sau Elisei, iar în afară  de Barbu pentru echipa suporterilor au mai marcat Beşleagă (de trei ori) şi Mazilu.

„Trebuie să avem forţă şi să credem în proiect”

„Pe lângă nucleul actual, de şase - şapte jucători, din lotul nostru mai fac parte componenţiai echipei naţionale de fotbal pe plajă şi căutăm să aducem şi alţi jucători. Eu zic că putem alcătui o echipă cu care să promovăm imediat, acesta fiind unicul obiectiv. Trebuie să avem forţă şi să credem în proiectul SSC Farul. Eu unul cred că tărie. Voi şi juca în campionat, o să încep să mă pregătesc şi eu. Am intrat în acest proiect şi voi ajuta cu tot ce pot”, a mai spus Ion Barbu.

Amical cu CFR Constanţa

Astăzi, echipa suporterilor are antrenament pe plajă, joi este liber, vineri este prevăzută o nouă şedinţă de pregătire, iar sâmbătă, de la ora 10.00, SSC Farul va disputa amicalul cu CFR Constanţa (Liga a IV-a), pe terenul acesteia.    

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment SSC Farul Constanța, victorie dramatică în meciul cu Aerostar Bacău. Georgian Păun, din nou salvator! (galerie foto+video)

20 Apr 2019 1403

Fotbalul judeţului Constanţa Ce meciuri se joacă în weekend la Liga a 4-a, a 5-a şi a 6-a

20 Apr 2019 580

SSC Farul întâlneşte Aerostar Bacău la Constanţa. Partidă importantă în lupta pentru evitarea retrogradării!

20 Apr 2019 671

Lider nou în Liga a 5-a, după ce Viitorul Pecineaga a fost învinsă de AS Pelinu, într-un meci cu 12 goluri!

19 Apr 2019 525

„Îmi doresc enorm să câştig“ Pentru antrenorul SSC Farul, Petre Grigoraş, meciul cu Aerostar Bacău e unul special

19 Apr 2019 1066

„E obligatoriu să învingem“ Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram despre meciul SSC Farul - Aerostar Bacău

18 Apr 2019 553

Atmosferă senzaţională! Suporteri ai Farului Constanţa, în mijlocul „vulcanului“ de pe stadionul lui PAOK Salonic (galerie foto)

17 Apr 2019 1620

Luptător adevărat. Şi-n sport, şi-n viaţă! Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa Din centrul de plasament, pe podiumul Campionatului European

16 Apr 2019 1924

Fotbalul judeţului Constanţa Rezultatele din etapa a 24-a a Ligii a 4-a

14 Apr 2019 1288

Luptător la CS Farul Constanța La numai 20 de ani, Florin Tița a devenit vicecampion european de seniori (galerie foto)

13 Apr 2019 884

SSC Farul Constanța a pierdut meciul cu Universitatea Cluj. Scorul, deschis încă din minutul 3

13 Apr 2019 1014

Fotbalul judeţului Constanţa Care e programul în weekend la Liga a 4-a, a 5-a şi a 6-a

13 Apr 2019 547

„Nu putem să cedăm niciun metru“ SSC Farul, meci greu pe terenul Universităţii Cluj, formaţie de pe podium

13 Apr 2019 638

„La două victorii de o performanţă istorică!“ Phoenix Ştiinţa şi Olimpia CSU Braşov se confruntă la Constanţa în sferturile Ligii Naţionale

13 Apr 2019 383

SSC Farul, în cădere un loc, după egalul cu ASU Poli Timişoara Petre Grigoraş - „Am fi meritat victoria. Am fost echipa mai bună“

12 Apr 2019 1061