Sport

„Împreună ducem mai departe spiritul farist“ Când debutează SSC Farul Constanţa în Liga a IV-a

 

Suporter Spirit Club Farul Constanţa, echipa înfiinţată de suporterii FC Farul, va debuta în Liga a IV-a duminică, 21 august. Adversara din prima etapă a campionatului este Sparta Techirghiol. SSC Farul ar fi trebuit să fie gazdă, pe terenul ITC din Constanţa, dar meciul se va juca la Techirghiol. SSC Farul a răspuns astfel pozitiv cerinţei Spartei ca partida să aibă loc acolo, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului Techirghiol. Confruntarea de seniori va începe la ora 11.00.

Vor trei promovări consecutive

 Aflată în plin proces de organizare, SSC Farul continua pregătirea, iar aseară a disputat un meci amical cu echipa Under-19 a clubului Performer Constanţa. „Lucrurile care mai trebuie puse la punct într-un termen atât de scurt sunt fără număr. Important e însă că situaţia se aşază frumos, important este că din ce în ce mai multă lume este interesată şi implicată în proiect. Văzând hotărârea voastră, ştim că vom reuşi să facem tot ce ne-am propus! Mai avem nevoie de jucători care să completeze lotul, numai că nu ne mulţumim cu jumătăţi de măsură! Vrem jucători de calitate pentru un proiect pe termen lung! Ne interesează promovarea imediată şi asigurarea climatului de performanță! Ne dorim să creionăm încă de pe acum scheletul de bază care să ne asigure trei promovări consecutive! Împreună ducem mai departe spiritul farist“, au transmis fanii.

Ion Barbu a jucat şi a dat gol!

Meciul amical i-a revenit SSC Farul cu 5-4, după ce Performer a condus la un moment dat cu 4-2. „A fost un prim meci amical. La început e greu. S-a cunoscut diferenţa de pregătire dintre noi şi juniori, care sunt la un alt nivel cu antrenamentele şi au relaţii de joc. Nu întâmplător au disputat finala Cupei României. Cu siguranţă, ei sunt viitorului Farului”, a declarat antrenorul SSC Farul, Ion Barbu, care a şi jucat aseară şi a marcat un gol! Tehnicianul de 39 de ani a intrat pe teren la 4-2 pentru juniori şi a evoluat stoper,  înlocuindu-l pe Bumbac, accidentat uşor. Barbu a dat gol cu capul, la un corner. La SSC Farul au mai jucat fotbalişti precum Alex Grigoraş, Ochia, Dani Popa, Beşleagă, Mazilu, Măgureanu sau Elisei, iar în afară  de Barbu pentru echipa suporterilor au mai marcat Beşleagă (de trei ori) şi Mazilu.

„Trebuie să avem forţă şi să credem în proiect”

„Pe lângă nucleul actual, de şase - şapte jucători, din lotul nostru mai fac parte componenţiai echipei naţionale de fotbal pe plajă şi căutăm să aducem şi alţi jucători. Eu zic că putem alcătui o echipă cu care să promovăm imediat, acesta fiind unicul obiectiv. Trebuie să avem forţă şi să credem în proiectul SSC Farul. Eu unul cred că tărie. Voi şi juca în campionat, o să încep să mă pregătesc şi eu. Am intrat în acest proiect şi voi ajuta cu tot ce pot”, a mai spus Ion Barbu.

Amical cu CFR Constanţa

Astăzi, echipa suporterilor are antrenament pe plajă, joi este liber, vineri este prevăzută o nouă şedinţă de pregătire, iar sâmbătă, de la ora 10.00, SSC Farul va disputa amicalul cu CFR Constanţa (Liga a IV-a), pe terenul acesteia.    

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce meciuri se joacă astăzi la Trofeul Liga Old-Boys Constanţa

20 Jan 2019 608

Imagini de la eveniment SSC Farul a învins la scor FC Farul în amicalul de la Valu lui Traian (galerie foto+video)

19 Jan 2019 1724

SSC Farul întâlneşte FC Farul Meciuri la fotbal, baschet şi handbal, în weekend, la Constanţa

19 Jan 2019 744

„Bine ai venit, îngeraş!“ Fotbalistul Iulian Răvoiu şi soţia sa, Ligia, au devenit părinţi. Mesajul lor emoţionant (galerie foto)

19 Jan 2019 1032

SSC Farul Constanţa dispută sâmbătă un meci amical

16 Jan 2019 1317

Nemulţumirile, respinse Judecătorii au luat o decizie definitivă. Este vizată Asociaţia Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa (galerie foto)

15 Jan 2019 1452

Imagini de la eveniment SSC Farul s-a reunit în efectiv restrâns. Ce jucători au participat la prima şedinţă de pregătire din 2019 (galerie foto+video)

14 Jan 2019 1853

Petre Grigoraş - „Sunt extrem de încrezător“ SSC Farul Constanţa încheie luni vacanţa. Pe „marinari“ îi aşteaptă un an greu, cu multe provocări!

14 Jan 2019 1445

De la „Ninja Warrior România“ la „Ferma. Un nou început“ Remus Boroiu, campion al CS Farul Constanţa, la un reality show al Pro TV, în munţi (galerie foto)

12 Jan 2019 812

Editorial Ce aşteptăm de la sportul constănţean în 2019

10 Jan 2019 598

Campioană la bikini fitness de la CS Farul Constanţa Diana Pivniceru participă în echipa „Faimoşilor“ la al treilea sezon al Exatlon România

10 Jan 2019 2630

La cine se referă Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul „A fost un model pentru mine, am încercat mereu să îi calc pe urme“

08 Jan 2019 1138

SSC Farul Constanţa a încheiat colaborarea cu încă un fotbalist. Când se va reuni echipa de pe litoral

08 Jan 2019 2311

Ciprian Marica „Am promisiunea că atât Consiliul Local, cât şi Consiliul Judeţean vor susţine Farul Constanţa“

05 Jan 2019 2287

Retrospectivă 2018 Anul în care Simona Halep a cucerit primul ei trofeu de Grand Slam. Numărul 1 în lume şi regină la Roland Garros!

04 Jan 2019 560