În această seară, la Constanţa Viitorul se bate pe viaţă şi pe moarte cu Dinamo

05_meci_2.jpgFC Viitorul Constanţa susţine astăzi, pe stadionul Farul, de la ora 21.30, partida contra „câinilor roşii", din etapa a 16-a a Ligii 1. La oaspeţi va debuta pe banca tehnică antrenorul Dorinel Munteanu.

Perioadă de foc pentru tânăra echipă a Viitorului, care, după Steaua, joacă la Constanţa cu Dinamo. Dică şi compania au pierdut la scor prima confruntare, 0-4, de aceea vor să se revanşeze contra dinamoviştilor. Jucătorii constănţeni fac apel la publicul constănţean pentru a-i sprijini şi a-i purta spre victorie.

„Ca şi Steaua, Dinamo înseamnă tradiţie şi personalitate. Încercăm să le facem faţă. Nu va fi o confruntare Hagi - Dorinel, ci Viitorul - Dinamo. Spectatorii vor vedea un meci frumos şi interesant. La Dinamo va fi un alt entuziasm, pentru că a fost schimbat antrenorul. Le doresc copiilor noştri să facă un meci bun. Ei trebuie să crească, să fie mai buni de la partidă la partidă. Chiar şi dacă pierdem, nu va fi o tragedie. Dar eu cred că vom înregistra un rezultat bun", a spus Gică Hagi. „Meciul cu Dinamo este foarte important pentru noi. Vrem să arătăm că înfrângerea drastică din meciul cu Steaua a fost un accident. Dinamo are câteva absenţe în apărare, situaţie pe care trebuie să o speculăm. În acest meci nu mă simt ca într-un Steaua - Dinamo. Viitorul e o echipă tânără, fără tradiţie, dar sperăm ca, odată cu trecerea anilor, şi acest duel să capete anvergură. Un meci bun cu Dinamo ne poate scoate definitiv din minte eşecul cu Steaua. Sperăm ca publicul să ne încurajeze, pentru că la meciul precedent de la Constanţa a fost de partea Stelei. Parcă jucam în deplasare", a declarat şi căpitanul Viitorului, Nicolae Dică. Atacantul Denis Alibec nu are emoţii că va întâlni Dinamo, acestea s-au consumat la partida cu Steaua. Denis speră să câştige, „pentru că ne-a ajuns o înfrângere". „Atuurile noastre sunt că jucăm acasă şi că suntem imprevizibili, eu sper în sensul bun al cuvântului. Dinamo are probleme de lot, însă rămâne o echipă mare. Sunt bucuros că voi evolua împotriva prietenului meu de la Farul, Cosmin Matei. Am păstrat legătura cu el, deşi nu mai suntem colegi de echipă", a spus Alibec. Revelaţia Viitorului din acest tur de campionat, Gabriel Iancu, spune că echipa are de luat o revanşă după partida cu Steaua. „Trebuie să arătăm că a fost o întâmplare acel eşec la scor. Suntem optimişti, pentru că Dinamo se confruntă cu probleme de efectiv, iar noi avem şi avantajul terenului propriu, echipa bucureşteană nefiind iubită la Constanţa. Sper să dau nu unul, ci două goluri, dar important este să batem, nu cine înscrie", a declarat Iancu. „Nu trebuie să ratăm ocazia de a obţine un rezultat bun cu Dinamo, ca să arătăm că în disputa cu Steaua nu am fost noi. Vrem să controlăm jocul, să pasăm mult şi să construim, aşa cum facem la fiecare partidă. Indiferent de adversar, nu ne schimbăm stilul", a punctat antrenorul Cătălin Anghel.

Păstraţi biletele de meci şi veţi avea o surpriză!

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30. Pentru fluidizarea traficului pietonal în zonă, traficul rutier pe străzile Primăverii şi Ion Andreescu va fi restricţionat între orele 19.30 şi 23.30. Biletele la meci costă 30 de lei la tribuna I, 20 de lei la tribuna a II-a şi 10 lei la peluze. Biletele se găsesc şi astăzi, la stadion, între orele 10.30 şi 22.30 (la casa de pe strada Primăverii, în zona tribunei oficiale), iar între orele 18.00 şi 22.30 pot fi cumpărate şi de la casele de pe strada Ion Andreescu. Tichetele trebuie păstrate după meci, pentru că se va intra apoi cu ele şi la partida FC Viitorul - Concordia Chiajna.

Sursa foto: Academia Hagi


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1037

Sondaj de opinie Dacă mâine ar avea loc alegerile, ați merge la vot? Da, au răspuns 72 % dintre participanți

14 Apr 2024 574

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 377

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 09 aprilie 2024

09 Apr 2024 306

Sondaj de opinie Mulțumiți de arondările școlare? Nu, spun 67% dintre respondenți

07 Apr 2024 444

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 980

IPJ SibiuDrumul spre libertate

05 Apr 2024 298

Primăria Constanța Prezentarea la ghișeele SPIT, doar pe bază de programare!

05 Apr 2024 477

O nouă apariție inedită! Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanța, cântând „Habar n-ai tu cât te iubesc”

04 Apr 2024 1606

Dragostea de bani nu are vârstă - false măicuțe de până la 75 de ani, cercetate penal pentru escrocherii online (VIDEO)

03 Apr 2024 478

MAE Înregistrarea alegătorilor pentru votul prin corespondență sau la o secție de votare din străinătate la alegerile prezidențiale și la alegerile parlamentare din anul 2024

03 Apr 2024 451

Percheziții DIICOT Pornografie infantilă. Înregistrări video cu minori de 4-5 ani, în ipostaze sexuale explicite

03 Apr 2024 485

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1947

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 458

Ce sunt turneele de sloturi online?

01 Apr 2024 279