În ce meciuri și competiții participă sportivii CSM Constanța în weekend

 

Echipele și sportivii de la CSM Constanța participă în noi meciuri și competiții la începutul acestei luni.
 
Baschet senioare
 
Echipa feminină CSM Constanța are o dublă de foc în Cupa României. Fetele antrenate de Tatiana Gallova întâlnesc deținătoarea Cupei României și campioana României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. După un tur în care Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus, CSM Constanța va găzdui returul întâlnirii, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“.
 
Baschet seniori
 
Băieții pregătiți de Alexandru Olteanu au o misiunea grea pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe ale momentului în Liga Națională de baschet masculin. Vineri, 2 decembrie, de la ora 18.30, la Timișoara, CSM Constanța întâlnește SCM Ohma Timișoara.
 
Baschet juniori U16 și U18
 
CSM Constanța U18 masculin poate termina turneul de la Focșani cu trei victorii. Pe 2 decembrie, băieții antrenați de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt încheie un nou turneu din Campionatul Național, unde s-au impus în primele două zile cu LPS Focșani și Cuza Pirates Brăila urmând ca astăzi să dea piept cu Phoenix Galați.
 

Echipa masculină U16, antrenată de Norbert Kovasch, va disputa si ea o dublă manșă în Campionatul Național. Vineri, 2 decembrie, de la ora 18.00 și sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 9.00, CSM Constanța întâlnește BC Lions Craiova la Sala „Tomis“ din Constanța (strada Flămânda).
 
Handbal

 
Următoarea etapă din Liga Zimbrilor va fi în deplasare pentru CSM Constanța. Duminică, 4 decembrie, de la ora 19.15, în direct pe Pro Arena, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu dau piept cu CSM Focșani, în prima etapă a returului.
 
Handbal juniori 2
 
La Cernavodă, juniorii 2 de la CSM Constanța vor întâlni Fair Play Cernavodă, formație aflată pe ultimul loc în seria C, unde CSM Constanța ocupă locul 2, cu patru victorii în cinci meciuri.
 
Volei seniori
 
CSM Constanța va disputa două meciuri în două zile, ambele pe teren propriu. Duminică, 4 decembrie, ora 12.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“, CSM Constanța susține returul din Cupa României, contra echipei Știința Explorări Baia Mare. Miza meciului este mare, după ce echipa de pe litoral s-a impus în fața băimărenilor în campionat, însă a cedat în Cupa României. În turul din Cupa României, Baia Mare s-a impus cu 3-1 la seturi.
 
Luni, 5 decembrie, CSM Constanța primește vizita celor de la Steaua București, formație angrenată în cupele europene. Meciul este programat la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“.
 
Volei cadete
 
Cadetele de la CSM Constanța susțin o nouă etapă în Campionatul Național, iar sâmbătă, 3 decembrie, la Sala „Tomis“, fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu întâlnesc CS Năvodari.
 
Rugby juniori U20
 
Campionatul Național U20 continuă cu o etapă restantă din Campionatul Național. Juniorii antrenați de Nicolae Radu Mocanu și Victor Bezușcu vor juca în deplasare, pe terenul CSOV Pantelimon, duminică, 4 decembrie, de la ora 13.00.
 
Șah
 
Sportivii CSM Constanța vor fi prezenți la Openul Internațional al României la Șah Rapid. Turneul debutează pe 2 decembrie și se va desfășura la Sebeș.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătoriile din Constanța și Tulcea ies din criza de judecători! Anunțul membrului CSM Alin Ene

19 Apr 2024 272

Înotătorii de la CSM Constanța adună medalii la Campionatul Național (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 396

CSM Constanța Boxerul Alexandru Buleu a debutat cu dreptul la Campionatul European (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 385

Baschet Încă o victorie cu FCC UAV Arad, iar CSM Constanța ia o opțiune serioasă în lupta pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 449

CSM Constanța box Cu patru titluri continentale în palmares, „Amalia Niță are Europa la picioare!“

17 Apr 2024 569

Șapte handbaliști de la CSM Constanța, în lotul României pentru dubla de calificare cu Cehia

17 Apr 2024 538

Baschet CSM Constanța și FCC UAV Arad susțin al doilea meci al finalei Ligii Naționale

17 Apr 2024 479

Baschet CSM Constanța va juca pentru locurile 5-8, după trei înfrângeri cu CSM CSU Oradea (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 606

Handbal CSM Constanța a învins Steaua și s-a calificat în turneul Final 4 al Cupei României (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 728

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 926

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 820

Marți, 16 aprilie 2024 CSM Constanța - Steaua, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, în Cupa României. „Hai la meci!“

16 Apr 2024 563

Nadia Comăneci, întâlnire cu Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța. „O zi fericită alături de Nadia“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 455

Baschet Duelul CSM CSU Oradea - CSM Constanța se reia pe litoral, marți, 16 aprilie 2024. „Băieții noștri mizează pe tribune pline!“

16 Apr 2024 381

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1070