În China merge şi Cătălin Căşaru Alex Filip şi Eduard Chelariu vor avea adversari de top la gala Superkombat de la Shenzhen

La gala Superkombat care se va desfăşura pe 26 august, în China, la Shenzhen, vor lupta şi doi constănţeni, Alex Filip (la categoria 77 kg) şi Eduard Chelariu (la categoria 75 kg). Promotorul Eduard Irimia a spus că cei doi vor avea adversari foarte puternici.
 
„Începând cu acest an, am înregistrat un salt în cariera Superkombat, prin faptul că am semnat un contract strategic pe continentul american cu celebrul post de televiziune CBS Sport din SUA. Pretenţiile s-au schimbat, iar producţia e mult mai mare. Am avut în intenţie de a organiza la Mamaia în această vară un eveniment major. Având semnale de vreme nefavorabilă în anumite perioade, am încercat să schimbăm data evenimentului, pe 19 august, şi să găsim o altă locaţie, dar a apărut o mare oportunitate internaţională, noi mutându-ne pe un contract nou pe Asia, cu o televiziune majoră din China şi cu o promoţie importantă.
 
După alte două show-uri organizate, ne-a venit o ofertă de nerefuzat de la Shenzhen, la care vor participa şi doi constănţeni, Alex Filip şi Eduard Chelariu. Adversarii lor sunt chinezi, luptători de top. Cei doi vor avea meciuri foarte tari, întrucât promoţia de acolo, cu care avem parteneriat, are şi ea campionii ei în circuitul internaţional. Am vorbit cu ambii şi au acceptat acest risc“, a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

Vor să revină la anul la Mamaia 

Alex Filip şi Eduard Chelariu reprezintă clubul Pontica din Constanţa (antrenor, Daniel Asaftei). Alături de cei doi va merge în China şi un alt component al CS Pontica, luptătorul MMA Cătălin Căşaru. „Va fi la colţul colegilor săi. Va fi o experienţă şi pentru el, vede evoluţia unui produs la nivel internaţional“, a explicat Eduard Irimia.
 
Un alt român care va evolua la Shenzhen este Bogdan Năstase, „Ciobanul“ de la Iaşi. „Este un personaj exotic, care apare costumat în cioban la evenimente, iar chinezii au fost foarte încântaţi să combine partea sportivă cu entertainmentul. Gala va fi transmisă în România la sport.ro şi plec acolo cu toată încrederea că va fi un eveniment deosebit. Este o creştere a brandului Superkombat şi pe piaţa asiatică. Îmi doresc să revenim la anul şi la Mamaia. Cerinţele tehnice sunt atât de mari, încât e foarte greu să le implementăm uşor. Va trebui să găsim tribune sau o locaţie cu 5.000 de locuri. Avem un anumit standard impus de televiziunea din America“, a completat Eduard Irimia.

„Acesta e nivelul Superkombat“ 

Alex Filip s-a declarat onorat să evolueze din nou pentru promoţia Superkombat. „Ca de fiecare dată, este o onoare pentru noi să reprezentăm România şi Constanţa în galele din străinătate, mai ales că e una Superkombat. Anul trecut, am luptat în prima gala de la Puerto Rico. Am fost singurul constănţean acolo şi am avut parte de o experienţă extraordinară, la fel cum va fi şi acum. Vom avea meciuri foarte tari, dar acesta e nivelul Superkombat. Dacă voiam să luptăm la un nivel mai scăzut, cu adversari facili, puteam merge în alte promoţii. Noi nu suntem însă aşa, vrem să atingem un nivel cât mai înalt“, a arătat luptătorul.
 
Sursa foto: Facebook (Sebastian Alin) 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)

08 Mar 2024 3178

Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)

05 Dec 2023 1445

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“

10 Oct 2023 1624

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2446

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 2519

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9803

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 2904

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1790

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3425

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2064

Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 2393

„Pensie lungă, moşu nostru!“ Ştefan Orza, luptător şi pompier. A fost coleg la salvatori cu tatăl său, care i-a predat ştafeta (galerie foto)

02 Nov 2021 12125

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4575

La gala OSS Fighters, de la Mamaia, luptătorul Alex Filip va disputa ultimul său meci

16 Jun 2021 5054

UPDATE Super-meciul dintre Alex Filip și Daniel Stefanovski, de la gala OSS Fighters, reprogramat. Ce s-a întâmplat

03 Aug 2020 3724