„În Constanţa şi în New York, doar Farul contează“ Eden Lică a dus FC Farul în SUA. Mesaj şi la Statuia Libertăţii (galerie foto)



Suporter înfocat al FC Farul, tânărul antrenor constănţean de tenis Eden Lică (31 de ani) a făcut şi de peste mări şi ţări dovada afecţiunii sale pentru culorile alb şi albastru ale clubului de pe litoral. Fiul fostului preşedinte al FC Farul Marcel Lică antrenează în SUA şi a afişat în mai multe puncte din New York mesajul „În Constanţa şi în New York, doar Farul contează!“. Eden a promis că va duce acest slogan şi la Statuia Libertăţii. 
 
Iniţiativa lui Eden a fost apreciată de fanii FC Farul, care au distribuit fotografiile şi au postat diferite mesaje. „Iubirea de Farul este purtată în suflet şi peste Ocean. Eden Lică, fiul fostului preşedinte farist, şi-a făcut o poză în New York şi ne-a trimis-o. Cu promisiunea că mâine vom primi fotografii chiar din oraş. Promisiunea include o poză cu acest mesaj şi lângă Statuia Libertăţii! Iubirea de club trece peste orice! Chiar şi peste rezultate! Respect! Doar Farul“, a fost mesajul, care a însoţit prima poză a lui Eden.

S-a născut farist

 

„Păi cum aş putea să nu fiu farist până la capăt, dacă aşa m-am născut? Ambii părinţi au jucat la Farul (fotbal, volei). Cu Farul până la capăt, indiferent de rezultate! Or veni şi vremuri mai bune. Vineri, trimit poza de la Statuia Libertăţii. Respect Farul, respect galeria Farului! În Constanţa, doar Farul contează!“, a fost răspunsul lui Eden Lică.


 Un exemplu pentru toţi 

„Iubire fără graniţe, doar pentru Farul, no matter what!!!“ şi „Un exemplu pentru toţi! Suntem supăraţi, suntem demoralizaţi, dar nu avem voie să părăsim clubul la greu! Alături de Farul până la capăt!“, au fost alte două postări ale suporterilor vizavi de gestul antrenorului de tenis. „Ar trebui să ne doară pe fiecare în parte, pentru că o echipă mare cândva acum este… nimic. Câte generaţii au crescut cu această echipă pe buze? Chiar nu putem face nimic? Ce părere aveţi, constănţeni, mai putem face ceva pentru susţinerea acestei echipe?“, a întrebat un alt fan.     

Sursa foto: Facebook    
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Academia de Fotbal „Eden“ pornește la drum. Cine îi va pregăti pe copii

24 Oct 2023 3698

„A fost modelul meu în tenis“ Constănțeanul Eden Lică, antrenor la pickleball, în SUA, pentru celebrii Andre Agassi și Andy Roddick (GALERIE FOTO)

22 Apr 2023 2200

Constănţeanul Eden Lică şi Andrei Dăescu sunt campioni naționali ai SUA la pickleball! „Ne completăm incredibil pe teren“ (GALERIE FOTO)

27 Jan 2022 3673

„Încă nu îmi vine să cred!“ Constănţeanul Eden Lică şi Andrei Dăescu au dat lovitura la Campionatele Naţionale ale SUA la pickleball

14 Nov 2019 5427

Sportul care ia amploare în SUA, adus şi în România La Constanţa se va desfăşura primul turneu oficial de pickleball

22 Feb 2019 2091

Sportul cu un mare avânt în SUA Pickleball va fi prezentat sâmbătă, la Constanţa, în premieră naţională

22 Dec 2018 2122

„Eveniment istoric!“ Adus de Eden Lică din SUA. Pickleball va fi lansat sâmbătă, la Constanţa, pentru prima dată în România

20 Dec 2018 3442

Pickleball. Cum se joacă. „Devii dependent!” Eden Lică aduce la Constanţa, în premieră naţională, sportul care a luat avânt în SUA (galerie foto)

05 Dec 2018 6518

Merg la turnee şi prin ţară Comunitatea pasionaţilor de tenis de masă, jucători amatori, e bine reprezentată şi la Constanţa (galerie foto)

20 Jul 2018 4212

Fiul cel mare al lui Marcel Lică Eden Lică şi sora Monicăi Niculescu au câştigat la dublu mixt, în SUA, un turneu de Pickleball (galerie foto)

16 Feb 2018 8424

Fanii SSC Farul vor merge pe jos, în coloană, la meciul cu CS Năvodari„Am arătat de cât devotament suntem în stare”

26 Oct 2016 8547

Marcel Lică se pregătea să sune la 112 Arbitrul Mihai Pericleanu, placat la nunta sa de indivizi cu cagule şi săbii (galerie foto)

19 Jan 2015 5660

Echipa Eforie a câştigat Cupa Crăciunului

14 Dec 2014 4324

Cristi Şchiopu şi Dan Moisescu, din nou pe teren Foşti jucători ai Farului îşi dispută „Cupa Crăciunului“

12 Dec 2014 4573

Printre jucători, Cristi Şchiopu şi Marcel Lică Faza grupelor „Cupei Crăciunului“ la fotbal-tenis se apropie de final

10 Dec 2014 3191