Sport

„În Constanţa şi în New York, doar Farul contează“ Eden Lică a dus FC Farul în SUA. Mesaj şi la Statuia Libertăţii (galerie foto)Suporter înfocat al FC Farul, tânărul antrenor constănţean de tenis Eden Lică (31 de ani) a făcut şi de peste mări şi ţări dovada afecţiunii sale pentru culorile alb şi albastru ale clubului de pe litoral. Fiul fostului preşedinte al FC Farul Marcel Lică antrenează în SUA şi a afişat în mai multe puncte din New York mesajul „În Constanţa şi în New York, doar Farul contează!“. Eden a promis că va duce acest slogan şi la Statuia Libertăţii. 
 
Iniţiativa lui Eden a fost apreciată de fanii FC Farul, care au distribuit fotografiile şi au postat diferite mesaje. „Iubirea de Farul este purtată în suflet şi peste Ocean. Eden Lică, fiul fostului preşedinte farist, şi-a făcut o poză în New York şi ne-a trimis-o. Cu promisiunea că mâine vom primi fotografii chiar din oraş. Promisiunea include o poză cu acest mesaj şi lângă Statuia Libertăţii! Iubirea de club trece peste orice! Chiar şi peste rezultate! Respect! Doar Farul“, a fost mesajul, care a însoţit prima poză a lui Eden.

S-a născut farist

 

„Păi cum aş putea să nu fiu farist până la capăt, dacă aşa m-am născut? Ambii părinţi au jucat la Farul (fotbal, volei). Cu Farul până la capăt, indiferent de rezultate! Or veni şi vremuri mai bune. Vineri, trimit poza de la Statuia Libertăţii. Respect Farul, respect galeria Farului! În Constanţa, doar Farul contează!“, a fost răspunsul lui Eden Lică.


 Un exemplu pentru toţi 

„Iubire fără graniţe, doar pentru Farul, no matter what!!!“ şi „Un exemplu pentru toţi! Suntem supăraţi, suntem demoralizaţi, dar nu avem voie să părăsim clubul la greu! Alături de Farul până la capăt!“, au fost alte două postări ale suporterilor vizavi de gestul antrenorului de tenis. „Ar trebui să ne doară pe fiecare în parte, pentru că o echipă mare cândva acum este… nimic. Câte generaţii au crescut cu această echipă pe buze? Chiar nu putem face nimic? Ce părere aveţi, constănţeni, mai putem face ceva pentru susţinerea acestei echipe?“, a întrebat un alt fan.     

Sursa foto: Facebook    
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fiul cel mare al lui Marcel Lică Eden Lică şi sora Monicăi Niculescu au câştigat la dublu mixt, în SUA, un turneu de Pickleball (galerie foto)

16 Feb 2018 4806

Fanii SSC Farul vor merge pe jos, în coloană, la meciul cu CS Năvodari„Am arătat de cât devotament suntem în stare”

26 Oct 2016 7007

Marcel Lică se pregătea să sune la 112 Arbitrul Mihai Pericleanu, placat la nunta sa de indivizi cu cagule şi săbii (galerie foto)

19 Jan 2015 3889

Echipa Eforie a câştigat Cupa Crăciunului

14 Dec 2014 2677

Cristi Şchiopu şi Dan Moisescu, din nou pe teren Foşti jucători ai Farului îşi dispută „Cupa Crăciunului“

12 Dec 2014 2152

Printre jucători, Cristi Şchiopu şi Marcel Lică Faza grupelor „Cupei Crăciunului“ la fotbal-tenis se apropie de final

10 Dec 2014 1584

La Constanţa începe Cupa Crăciunului la fotbal-tenis

28 Nov 2014 1246

Antrenorul de tenis al VIP-urilor Eden Lică, din Constanţa, o pregăteşte, în SUA, pe celebra actriţă Brooke Shields (galerie foto)

29 Aug 2014 4059

Fostul şef al Farului era să facă infarct Băiatul lui Marcel Lică l-a bătut la tenis pe Rafael Nadal (galerie foto)

11 Feb 2014 5526

A făcut fotbal şi tenis şi are agenţie de modele Cine se pregăteşte să îi ia locul lui Marcel Lică

27 Apr 2013 2798

"Eden" este o afacere profitabila

05 Jun 2003 559

Pentru toata lumea

09 Dec 2002 632