În sportul constănțean, ia naștere încă o familie Andreea Lefcenco și Iulian Barbu spun „Da!“. Pe cine vor avea nași (GALERIE FOTO)

  • Tânărul i-a cerut mâna iubitei sale anul trecut, la Predeal, la șase ani distanță de când cei doi au devenit un cuplu.

Constanța. Peste puține zile, pe 28 iulie, atleta și antrenoarea Andreea Lefcenco și arbitrul de fotbal Iulian Barbu vor spune cuvântul magic: „Da!“, la Constanța, în fața ofițerului de Stare Civilă, care îi va declara astfel soț și soție.

Tânărul i-a cerut mâna iubitei sale anul trecut, la Predeal, la șase ani distanță de când cei doi au devenit un cuplu. Acum va avea loc cununia civilă, iar la anul vor fi organizate serviciul religios și petrecerea cea mare. Nașii Andreei și ai lui Iulian vor fi soții Robaciu (Cristina şi Alexandru, prieteni buni de-ai celor doi).

Emoţionantul moment al oferirii inelului de logodnă a avut loc la Predeal, de faţă fiind şi viitorii naşi. Andreea nu se aştepta să primească atunci inelul de logodnă, astfel că evenimentul a fost o fericită surpriză pentru ea. „A fost o surpriză totală. Voiam să facem poze cu copilul viitorilor naşi, când Iulian a îngenuncheat în zăpadă şi mi-a oferit inelul. Am fost foarte fericită. Nu mă gândeam că acum va fi momentul, deşi îl aşteptam”, a declarat Andreea Lefcenco, sportivă cu dublă legitimare, CS Farul Constanţa - CSU Piteşti, care îl are ca antrenor pe Alin Larion.

În același timp, tânăra este și antrenoare de atletism, la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, unde pregătește copii cu vârsta între 6 și 13 ani. Pe acest segment, Andreea efectuează în continuare selecții, așteptându-i pe copiii care vor să practice atletismul la stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanța, în zilele de luni, miercuri și vineri, la ora 18.00. Din pricina unor probleme medicale, Andreea nu a putut concura în ultima perioadă, dar speră ca din toamna acestui an să revină în competiții. La atletism, tânăra e multiplă campioană naţională şi medaliată la întrecerile interne şi internaţionale, deţinând şi medalia de argint la Campionatul Balcanic.

Fost fotbalist (juca fundaş central), Iulian Barbu practică arbitrajul de 12 ani, iar din 2013 deţine categoria I, fiind arbitru asistent. În același timp, el este și profesor de sport, activând la Şcoala Gimnazială nr. 10 „Mihail Koiciu” din Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Andreea Lefcenco, Iulian Barbu)

Citește și:

Inel pe zăpadă
Arbitrul Iulian Barbu a cerut-o de soţie pe atleta Andreea Lefcenco. Ambii sunt şi profesori de sport

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nuntă sport Constanța Mireasa Andreea Barbu a dansat în mijlocul „hoților“ și al suporterilor cu fularul Farul Constanța la gât (GALERIE FOTO)

24 Jul 2023 6744

Constanța Atleta Andreea Lefcenco și arbitrul Iulian Barbu au spus „Da!“. „Să vă iubiți mult și frumos până la adânci bătrâneți!“ (GALERIE FOTO)

30 Jul 2022 3860

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 18 iulie 2022

20 Jul 2022 2739

Inel pe zăpadă Arbitrul Iulian Barbu a cerut-o de soţie pe atleta Andreea Lefcenco. Ambii sunt şi profesori de sport

26 Feb 2021 6493

Barem de Euro, îndeplinit Atleta constănţeană Ioana Colibăşanu va participa la Campionatul Balcanic de sală Under-20

04 Feb 2020 3943

Cristi Boboc, finalist la Jocurile Mondiale Universitare din Italia

16 Jul 2019 2307

CS Farul Constanţa, 15 medalii la Campionatul Naţional de atletism (galerie foto)

22 Feb 2016 4276

Andreea Lefcenco, Cristian Boboc şi Cosmin Dumitrache, aur la Naţionalele universitare

09 Feb 2016 4082

Atleţi la CS Farul Constanţa Ionuţ Grecu şi Cornel Bănănău au urcat şi ei pe podium la Naţionale

02 Feb 2016 3036

Prezenţe pe podium pentru Constanţa la etapa întâi a Naţionalelor de atletism (galerie foto)

01 Feb 2016 2676

Naşa - „Am avut emoţii mai mari ca la concurs” Atleta Andreea Lefcenco şi arbitrul Iulian Barbu au botezat o fetiţă (galerie foto)

29 Oct 2015 6944

Atleta Andreea Lefcenco a ratat la mustaţă calificarea în finală la Europene

13 Jul 2015 2116

Cornel Bănănău, Răzvan Grecu, Ioana Manoliu şi Nicoleta Puşcuţă au câştigat la Naţionale

03 Feb 2015 3300

Atleta Andreea Lefcenco, din Constanţa, a ratat la mustaţă finala Mondialelor

26 Jul 2014 2668

Andreea Lefcenco şi Andreea Timofei nu au trecut de calificări la Mondiale

25 Jul 2014 2465