În zece oameni din minutul 36, FC Viitorul a făcut egal în meciul contra Chindiei Târgoviște

  • În clasamentul intermediar al etapei, FC Viitorul a urcat o poziție, pe 6 (loc de play-off), cu 17 puncte.  
La primul meci cu noul antrenor, Mircea Rednic, pe banca tehnică, FC Viitorul a remizat, scor 1-1, în deplasare cu Chindia Târgoviște, într-un meci jucat în această seară, în etapa a 13-a a Ligii 1.  
 
Pentru FC Viitorul a punctat Iancu (14), iar gazdele au egalat în urma reușitei lui Florea (63).
 
O partidă cu două reprize diametral opuse, în care Viitorul a controlat autoritar primele 45 de minute, în timp ce gazdele au devenit periculoase în partea secundă, profitănd de eliminarea lui Cojocaru, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.
 
Portarul Viitorului a primit roșu direct, pentru un fault în afara careului. În poarta oaspeților a intrat Căbuz, iar Cosmin Matei a părăsit terenul.  
 
Au evoluat:
 
Chindia (antrenor, Emil Săndoi): Aioani - Martac, Pițian, Fomba, Dinu - Neguț, Rață, Dumitrașcu, Atanase (46 Yameogo) - D. Popa (87 Costea), Florea. 
 
FC Viitorul (antrenor, Mircea Rednic): Cojocaru - Dussaut (56 Benzar), Dobrosavlevici, Ghiță, De Nooijer - Artean, Ciobanu (68 Gaztanaga) - Matei (39 Căbuz), Iancu, Mățan (56 Ely) - Luckassen. 
 
În clasamentul intermediar al etapei, FC Viitorul a urcat o poziție, pe 6 (loc de play-off), cu 17 puncte, având în 13 meciouri, patru victorii, cinci egaluri și trei eșecuri, golaveraj 18-16.
 
Următorul meci în Liga 1 pentru FC Viitorul va avea loc marți, 15 noiembrie, pe teren propriu, de la ora 21.00, cu FC Botoșani, în etapa a 14-a.

În secțiunea Galerie Foto a acestei știri, găsiți mai multe imagini de la meciul Chindia Târgoviște - FC Viitorul.

Sursa foto: FC Viitorul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.