Încurajări desenate de la elevii din Tâncăbești pentru olimpicii României, dintre care face parte şi gimnasta Maria Holbură

 
 
  • Legitimată la CS Farul Constanţa, Maria Holbură este fiica fostului luptător Ion Holbură. Ea a început gimnastica la vârsta de cinci ani.
  • Jocurile Olimpice de la Tokyo se dispută între 23 iulie şi 8 august 2021.
  • La gimnastică, Maria Holbură va reprezanta România alături de Larisa Iordache şi de Marian Drăgulescu.     
 
Cu puţin timp înainte de a pleca la Jocurile Olimpice de la Tokyo, întrecere programată în intervalul 23 iulie - 8 august, componenţii lotului României care vor evolua în Japonia au primit şi încurajările elevilor şcolii din Tâncăbeşti (comuna Snagov, judeţul Ilfov).
 
Suportul din partea micuţilor a venit sub forma unor desene şi mesaje, care, după ce au fost primite, au fost afişate în sălile de antrenament ale Complexului Olimpic de la Izvorani. Pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român au fost postate mai multe imagini cu încurajările desenate, alături de mai mulţi sportivi din Team România, mulţumind pentru ele, printre care şi gimnasta Maria Holbură, de la CS Farul Constanţa, calificată la Tokyo, la gimnastică, alături de Larisa Iordache şi de Marian Drăgulescu.     
 
„Susținători pentru Team Romania! Împreună suntem mai puternici!
 
Zâmbete în cantonamentul de la Complexul Olimpic «Sydney 2000» din Izvorani. Membrii Team Romania au primit încurajări desenate de la elevii școlii din Tâncăbești. Desenele și-au găsit loc în sălile de antrenament și, vă asigurăm, fiecare gest și fiecare gând a ajuns la sufletul sportivilor noștri.
 
Ana Maria Popescu, Marian Drăgulescu, Larisa Iordache, Iulian Teodosiu și Maria Holbură le mulțumesc copiilor care s-au gândit să le facă ziua mai frumoasă.
 
Așteptăm mesaje de la toți susținătorii Team Romania, pe messenger! Împreună suntem o echipă! Desenează, colorează, pictează sau compune un mesaj pentru sportivul, disciplina sau echipa favorită și vei primi autografele lor!
 
Împreună suntem mai puternici! Succes, tricolori!“, este mesajul COSR.
 

Maria Holbură este fiica fostului luptător constănţean Ion Holbură. Ea a început gimnastica la vârsta de cinci ani, fiind adusă la sala de gimnastică, la CSS1 Constanţa, de Sorin Bechir şi inclusă în grupa pregătită de Mirela Szemerjai şi de el. Formată la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, Maria a fost transferată, de la începutul lui 2016, an în care a făcut trecerea la seniorat, la CS Farul Constanţa. Din 2013, a devenit componentă a lotului de junioare, după care a fost promovată la lotul de senioare al României.

​În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini cu încurajările desenate şi membri ai Team Romania. Sursa foto: Facebook (Comitetul Olimpic şi Sportiv Român)

 
PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citeşte şi:
 
Gimnasta Maria Holbură, din Constanţa, pasionată de pictură
„Pensula și paleta de culori completează salturile, șuruburile și flicurile”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Retrospectivă Anul 2021 în sportul constănțean. Medalii, bucurii și tristeți, ieșiri din scenă, dar și un brand celebru readus în prim plan

29 Dec 2021 4136

Constănţeanca Maria Holbură a anunţat că pune capăt carierei sale de gimnastă

10 Aug 2021 10838

Jocurile Olimpice Gimnasta constănțeană Maria Holbură - „A fost cea mai emoționantă zi din viața mea“

27 Jul 2021 4823

Jocurile Olimpice de la Tokyo Când evoluează în calificări gimnasta constănțeană Maria Holbură (galerie foto)

22 Jul 2021 4598

UPDATE. România, înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo Constănțeanul Viorel Filimon a depus jurământul olimpic pentru antrenori (galerie foto)

14 Jul 2021 2859

Gimnasta Maria Holbură, de la CS Farul Constanța „Va fi o onoare să concurez pentru România la Jocurile Olimpice“ (galerie foto)

10 Jul 2021 3212

Gimnasta constănțeană Maria Holbură evoluează în Egipt, la etapa de Cupă Mondială Challenge

04 Jun 2021 4040

Marcela Fumea şi Cristiana Spînu, alese în structurile Federaţiei Române de Gimnastică

31 Mar 2021 3910

Gimnasta Maria Holbură, din Constanţa, pasionată de pictură „Pensula și paleta de culori completează salturile, șuruburile și flicurile”

27 Feb 2021 2535

Din lot fac parte şi trei sportive de la CS Farul Constanţa Gimnastele tricolore au început pregătirea la Bucureşti

04 Feb 2021 4047

Gimnastică Lotul de la Deva, din care fac parte şi trei constănţence, se mută cu pregătirea la Bucureşti

30 Jan 2021 6643

Patru gimnaste de la Constanța participante la Campionatul European din Turcia

15 Dec 2020 3994

Gimnastică O primă verificare înaintea Campionatului European. Au concurat și trei constănțence

05 Nov 2020 6033

Interviu cu gimnasta Maria Holbură, care va participa la Jocurile Olimpice „La Campionatul Mondial, am trăit și fericirea, și amărăciunea“

13 Jun 2020 6704

„Pe drumul către visul lor“ Gimnastele constănțene din lotul olimpic al României sunt în cantonamentul de la Izvorani (galerie foto)

23 May 2020 4074