Înfrângeri pentru Farul şi Callatis Rugbyştii de la CS Năvodari, victorie categorică pe terenul lui CSUAV Arad (galerie foto)

Echipa de rugby CS Năvodari îşi continuă parcursul pozitiv în Divizia Naţională (eşalonul secund al rugby-ului românesc). Sâmbătă, în etapa a şaptea a competiţiei, jucătorii pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase au jucat în deplasare cu CSUAV Arad, câştigând cu 42-3. 
 
A fost a patra victorie la rând a năvodărenilor, două dintre acestea fiind cu bonus ofensiv. Contra formaţiei arădene, dobrogenii au marcat şapte eseuri, prin Perju (2), Papaiane, Dumitru, Pârvu, Zainea şi Comănici, Trandafir a reuşit o transformare şi o lovitură de pedeapsă, iar Comănici a realizat şi o transformare. În clasament, CS Năvodari se află pe locul trei, cu 25 de puncte (după cinci victorii, un egal şi o înfrângere). În etapa viitoare, năvodărenii întâlnesc pe teren propriu (stadionul „Flacăra“) echipa Bucovina Suceava, care e a şasea în ierarhie, cu 11 puncte. Meciul se joacă pe 17 mai, de la ora 10.00.
 
Tot sâmbătă, RCJ Farul Constanţa şi CSRTM Callatis Mangalia au susţinut meciurile din etapa întâi a Diviziei A (liga a treia), ambele echipe înregistrând înfrângeri în deplasare. RCJ Farul, pentru care evoluează componenţii formaţiei de old-boys Rechinii Constanţa, a cedat cu 12-40 în disputa cu Metrorex Bucureşti, iar Callatis a pierdut în fieful formaţiei Griviţa Bucureşti, scor 7-63. Punctele Farului au fost reuşite de Zaman, Stăetu (câte un eseu) şi Bădărâcă (o transformare). În etapa viitoare, RCJ Farul întâlneşte la Constanţa, pe stadionul „Mihai Naca“, sâmbătă, 16 mai, de la ora 12.00, Sportul Studenţesc Bucureşti, iar, la Mangalia, în aceeaşi zi, Callatis înfruntă Metrorex, de la ora 13.00.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Box şi fotbal la Năvodari, cu ocazia „Cupei sărbătorilor de iarnă“

11 Dec 2015 2615

CS Năvodari, învinsă RCJ Farul Constanţa, prima victorie în Divizia A

08 Jun 2015 3620

CS Năvodari, Farul Constanţa şi Callatis Mangalia, meciuri la rugby în acest weekend

09 May 2015 2458