UPDATE Înotătoarea constănțeană Eva Maria Paraschiv, medalie de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European (GALERIE FOTO)


Înotătoarea constănțeană Eva Maria Paraschiv, de la Atena Sport Club (antrenor, Răzvan Florea), s-a calificat într-o nouă finală la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se dispută în această perioadă în Slovacia, la Banska Bystrica.

Sportiva de pe litoral a făcut parte, alături de Robert Badea, Darius Coman și Irina Preda, din ștafeta combinată 4x100 m mixt a României care a acces în ultimul act al probei cu al patrulea timp, înregistrând 4:05.21 min.

Eva Maria Paraschiv a evoluat în finală și la 200 m fluture, ocupând un meritoriu loc șase, cu timpul de 2:19.78, ceea ce reprezintă record personal.

UPDATE 1:

România a cucerit medalia de argint în finala de ștafete combinate 4x100 m mixt, din care a făcut parte și Eva Maria Paraschiv.

După un final incredibil pe ultimul schimb, România, în componența Aissia Prisecariu, Eva Maria Paraschiv, Darius Coman și Alexandru Constantinescu, a urcat de locul al șaselea până pe locul doi și a cucerit medalia de argint! Timpul echipei noastre: 4:00.72 min. România a fost întrecută doar de Germania (4:00.45 min), iar pe locul al treilea s-a clasat Marea Britanie (4:00.88 min). Trebuie amintit faptul că dimineață, în serii, România a concurat în următoarea formula: Robert Badea, Darius Coman, Eva Maria Paraschiv, Irina Preda. Este a doua medalie pentru înotătorii români la Festivalul Olimpic al Tineretului European Banska Bystrica, după argintul Aissiei Prisecariu, la 200 m spate, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

UPDATE 2:
 
Vineri, 29 iulie, Eva Maria Paraschiv concurează din nou la FOTE, în seriile de calificări la ștafetă 4x100 m mixt feminin.
 
Pentru România vor înota, de la ora 11.09, Aissia Claudia Prisecariu, Brigitta Vass, Eva Maria Paraschiv și Ana Maria Sibișeanu.    
  
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (FRNPM)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atena Sport Club Constanța Înotătoarea Eva Maria Paraschiv, două medalii și un loc șase la Festivalul Olimpic al Tineretului European

31 Jul 2022 1851

UPDATE. Atena Sport Club Constanța Eva Maria Paraschiv, locul șase la FOTE 2022, la 200 m fluture, cu record personal

27 Jul 2022 1610

Înotătorii de la Atena Sport Club Constanţa, pe podium şi la campionatul internaţional al Austriei (galerie foto)

07 Jun 2019 3675

Atena Sport Club Constanţa, prima poziţie pe echipe la etapa regională a Campionatului Naţional de înot pentru cadeţi (galerie foto)

11 Apr 2019 2953