Întâlnire cu legendarul Dorian Yates, de șase ori Mr. Olympia Laurențiu Mihalcea, de la CS Farul Constanța, aur la Diamond Cup Budapesta (GALERIE FOTO)


 
  • Laurențiu Mihalcea îi are antrenori la club pe Cristian Mihăilescu și Florina Rovența, iar la lotul României pe Francisc Andrașoni.
 
Recent medaliat cu bronz la Campionatul European de culturism și fitness din Spania, la secțiunea Men’s Classic Bodybuilding juniori, Laurențiu Mihalcea, de la CS Farul Constanța, a obținut un nou rezultat meritoriu într-o competiție internațională.
 
Este vorba de concursul IFBB Diamond Cup, de la Budapesta, la care, concurând la juniori, la culturism classic, reprezentantul CS Farul a obținut medalia de aur, iar la open, în competiție cu sportivi mai mari ca el, s-a clasat pe locul patru. „Aur la junior, 4 la open, cu cei mari. O experiență și un rezultat care mă ajută în drumul lung pe care am pornit“, a fost mesajul lui Laurențiu Mihalcea, care îi are antrenori la club pe Cristian Mihăilescu și Florina Rovența, iar la lotul României pe Francisc Andrașoni.
 
La Budapesta, sportivul de la CS Farul a avut și bucuria de a se întâlni cu legendarul Dorian Yates, câștigător de șase ori consecutiv (1992 - 1997) al celei mai importante competiții din culturismul profesionist, Mr. Olympia. „Juniorul a a avut anul acesta șansa de a merge la competiții internaționale și a obținut rezultate foarte bune. La Budapesta: Diamond Cup Bio Tech - locul 1 juniori , locul 4 seniori. Când un sportiv ascultă de sfaturile unui antrenor femeie, nu este arogant și apreciază totul, dovedește caracter. Iar caracterul și modestia fac parte din reușitele lui. Mulțumesc, Francisc Andrașoni, că ai avut încredere în el și mai ales grijă. Și șansa să se întâlnească cu Dorian Yates, de la care este sponsorizat cu suplimente“, a punctat și Florina Rovența.
 
La Budapesta, în afară de Laurențiu Mihalcea, din România au mai evoluat, toți cu rezultate deosebite, Ioana Bârsan (aflată la primul ei concurs internațional) - aur la bikini senioare (categ. 169 cm), Andrei Durlea  - argint la mens physique junior și Ingrid Fassel – locul 4 la fitt challenge (după o săptămână de pregătire, a acumulat 187 de puncte, în condițiile în care, spre exemplu, la Campionatul European cea care a devenit campioană a făcut 209 puncte). „Felicitări maxime, v-ațti comportat exemplar!“, a menționat Francisc Andrașoni. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Laurențiu Mihalcea, Francisc Andrașoni)
 
Citește și:

CS Farul Constanța și CS Power Gym Constanța, medalii la Campionatul European de Culturism și Fitness. România, revelația întrecerii (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 septembrie 2023

27 Sep 2023 1164

CS Farul Constanța Cosmin Iancu și Ionuț Lepădatu, pe podium la Campionatul European de Culturism și Fitness (GALERIE FOTO)

06 May 2023 1506

Constanța Laurențiu Gabriel Mihalcea, medaliat la Campionatul Mondial de culturism

09 Dec 2022 1927

Culturistul fără vârstă La aproape 72 de ani, Vasile Șerban a cucerit al 18-lea titlu de campion național. „Nici nu mă așteptam altfel. Uite cum arată!“ (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

12 Sep 2022 11045

CS Farul Constanța și CS Power Gym Constanța, medalii la Campionatul European de Culturism și Fitness. România, revelația întrecerii (GALERIE FOTO)

10 May 2022 3293

Diana Pivniceru și Laurențiu Mihalcea, aur și argint la Balcaniadă „Imnul României m-a făcut să uit de tot efortul!“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

23 Apr 2022 3308

Proces cu 120 de polițiști locali din Constanța! Care le sunt nemulțumirile și ce speră să obțină

19 Jul 2021 6447

Cosmin Iancu, Laurențiu Mihalcea, Crina Orleanu CS Farul Constanța, pe podium și la Campionatul Balcanic de culturism și fitness

19 Jun 2021 3183

Culturism și fitness Crina Orleanu și Laurențiu Mihalcea, de la CS Farul Constanța, pe locul cinci la Campionatul Mondial

27 Oct 2020 4669