Intre Predeal si Busteni

Vacanta intre 20 decembrie si 15 ianuarie

Conducerea clubului CSM Medgidia are doua variante pentru obisnuitul cantonament montan * In functie de locurile libere din statiunile Predeal si Busteni, se va fixa si data cand echipa va pleca la munte, ori pe 27 ianuarie ori pe 3 februarie * Stoian, Placinta (ambii Inter Gaz Bucuresti), Lucan (Dunarea Calarasi), Dicu si Ad. Voicu (FC Farul Constanta) sunt doriti la echipa de antrenorul Daniel Radulescu

Divizionara B de fotbal CSM Medgidia si-a structurat si ea programul de pregatire din vacanta de iarna. Dupa ce, timp de doua saptamani, fotbalistii pregatiti de antrenorul Daniel Radulescu s-au antrenat pe terenul propriu, de vineri ei vor intra, in sfarsit, in vacanta. Una care se va intinde pana pe 15 ianuarie, atunci cand de la ora 11.00 a fost fixata reunirea lotului. Timp de cel putin 10 zile, fotbalistii din Medgidia vor face acasa o reacomodare cu efortul, dupa care este posibila plecarea lor intr-un cantonament la munte. Data deplasarii nu a fost inca "batuta in cuie", existand doua variante: 27 ianuarie sau 3 februarie, antrenorul Daniel Radulescu preferand-o pe ultima. Tot doua variante se vehiculeaza si pentru locul unde isi vor stabili "cartierul general" pentru pregatire montana. O propunere ar fi statiunea Predeal, ei putand fi cazati la hotel "Carpati", iar o a doua, statiunea Busteni, alegerea facandu-se in functie de locurile libere din localitatile respective. Fotbalistii din Medgidia vor suporta "chinul" antrenamentelor montane timp de 11 zile, dupa care se vor intoarce acasa, urmand ca, pana pe 1 martie, cu o saptamana inaintea inceperii campionatului, sa dispute cateva meciuri de verificare. Pana atunci, insa, conducerea clubului va organiza vineri un banchet pentru jucatori si antrenori, tot in aceasta zi ei urmand sa-si ridice si primele pentru ultimele partide din campionat, in urma cu o saptamana ei incasandu-si ratele contractuale.

Nume sonore

In turul acestui campionat, nou-promovata divizionara B a avut un parcurs oscilant, alternand meciurile bune cu cele mai putin reusite. Dar, pe finalul turului, echipa a dat dovada de mult mai multa maturitate, ocazie cu care a reusit in ultima etapa sa aduca primul punct din deplasare (2-2 la Metalul Plopeni). O alta explicatie a parcursului oscilant au fost si indisponibilitatile din lot generate de accidentarile si suspendarile unor jucatori. Deoarece lotul CSM-ului este redus numeric, in vacanta de iarna se incearca transferarea unor fotbalisti experimentati. "Vrem sa facem niste transferuri care merita, nu doar asa, pentru a ne afla in treaba, sa zicem ca am mai adus si noi ceva nou", spune tehnicianul Daniel Radulescu. In vizorul acestuia se afla si doi jucatori de la Inter Gaz Bucuresti, Stoian si Placinta, pe care divizionara B constanteana ii asteapta sa-si rezolve situatiile contractuale cu echipa la care sunt legitimati. Tot in vizorul lui Radulescu se mai afla si mijlocasul Lucan de la Dunarea Calarasi, dar si Cristian Dicu si Adrian Voicu, fotbalisti pusi de curand pe lista de transferuri de FC Farul. Totul este, momentan, doar in faza de "tatonare", dorindu-se ca, pana la plecarea la munte, noii veniti sa se alature lui Ferenti si colegilor sai.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 322

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 211

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 497

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 489

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 563

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 440

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1016

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 223

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 500

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 545

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1080

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 617

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1269

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 480

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 417