Învinsă în tur cu 6-3 de Gent, FC Viitorul speră să întoarcă scorul la Ovidiu Bogdan Ţîru - „În fotbal s-au văzut multe“

FC Viitorul susţine, joi, 1 august, manşa a doua din turul doi preliminar al Europa League, întâlnind, la Ovidiu, formaţia belgiană KAA Gent.
 
Confruntarea va fi găzduită de stadionul central al Academiei Hagi, de la ora 18.00. În tur, Gent s-a impus cu 6-3 (5-1), dar FC Viitorul speră să întoarcă scorul în retur şi să acceadă în runda următoare a competiţiei continentale. „Cele trei goluri pe care le-am marcat ne fac să fim încrezători în calificare. Întâlnim un adversar foarte bun, disciplinat, cu atacuri rapide, care are jucători experimentaţi, dar sperăm să marcăm iar multe goluri şi să mergem mai departe. Şi noi suntem buni, străbatem o perioadă favorabilă şi jucăm acasă. Alături de public (probabil că stadionul va fi plin), sperăm să găsim ideea cea mai bună de joc şi să avem o seară fericită. Încercăm să realizăm imposibilul. Nu e uşor să marchezi minimum trei goluri contra lui Gent. Cred că va trebuia să înscriem de patru ori ca să avem şanse să ne calificăm“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

Un gol - două de la public

 
„Regele“ a subliniat rolul important pe care îl poate avea publicul în calificarea FC Viitorul. „În tur, am făcut greşeli defensive foarte mari, pe care nu trebuie să le mai repetăm. În Belgia, ne-au costat. Trebuie să stăm mult mai bine în teren. În acest gen de meciuri, un gol - două ţi le pot aduce publicul, prin sprijinul său. Dintre cele 150 - 200 de atacuri pe care le avem pe meci, sperăm ca trei - patru să le transformăm în gol. Ne trebuie răbdare, meciul are 90 de minute, se pot întâmpla multe. Trebuie să fii pregătit să alergi, că e de muncă. În fotbalul european, diferenţa o dă ritmul jocului“, a menţionat Hagi.
 

Discuţii FC Viitorul - Standard pentru Drăguş

 
După Ianis Hagi, Tudor Băluţă şi Ionuţ Vînă, echipa constănţeană se poate despărţi de un alt jucător de bază, atacantul Denis Drăguş, dorit de formaţia belgiană Standard Liege. „Sunt discuţii, dar vorbiţi cu Gică Popescu. De aceea am adus preşedinte, să negocieze, eu sunt pe teren. Ne dorim transferul lui Drăguş, merită. E un moment bun pentru el să facă pasul la o echipă importantă din Europa. A muncit mult şi ne-am bucura foarte tare pentru el“, a punctat Gică Hagi.
 

„Au şi ei minusurile lor“

 
„E clar că va fi un meci dificil, dar încercăm să scoatem totul de la această partidă. Pare o misiune imposibilă, dar în fotbal s-au văzut multe. După meciul din tur, primul nostru gând a fost că putem întoarce rezultatul“, a menţionat căpitanul FC Viitorul, stoperul Bogdan Ţîru. „Au şi ei minusurile lor. Putem învinge Gent la o diferenţă de trei goluri, dacă vom juca 90 de minute la nivel înalt. În tur, am evoluat bine doar 30 - 40 de minute. Şi în Belgia am fost aproape să marcăm de patru ori, de ce să nu o facem şi la Ovidiu?“, a spus şi mijlocaşul Vlad Achim.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
Europa League Cât costă biletele de acces la meciul FC Viitorul - KAA Gent, de la Ovidiu

LIVE VIDEO Gică Hagi, Bogdan Ţîru şi Vlad Achim, despre meciul FC Viitorul - KAA Gent, din Europa League (video + galerie foto)

FC Viitorul s-a despărţit de Bas Kuipers şi Najib Ammari


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înființată anul trecut Modificări în firma ginerelui lui Nicușor Constantinescu

14 Jan 2021 2261

Duelurile FC Viitorul - FC Botoșani. Premiere în carierele lui Ianis Hagi și Carlo Casap

16 Dec 2020 3311

Ginerele lui Nicușor Constantinescu și-a făcut o nouă firmă

14 Jul 2020 3859

Boban Nikolov, eroul FC Viitorul Under-19 din semifinala de poveste cu Pandurii Tg. Jiu de acum opt ani (galerie foto + video)

13 May 2020 3187

În urmă cu opt ani, FC Viitorul Under-19 pătrundea în careul de ași al Campionatului Național. Cu opt viitori jucători de Liga 1 în lot (galerie foto + video)

01 May 2020 3605

Fostul căpitan al FC Viitorul, Bogdan Țîru, la primul gol pentru Jagiellonia Bialystok

02 Mar 2020 2771

Modificări în societatea Equinox Media Endeavour SRL. Cine sunt administratorii

20 Feb 2020 1830

FC Viitorul a anunțat transferul lui Bogdan Țîru la Jagiellonia Białystok

06 Feb 2020 2163

Gică Hagi - „Am câştigat o finală, mai avem trei“ În Liga 1, pentru FC Viitorul urmează meciurile cu primele două clasate (galerie foto)

05 Feb 2020 1684

Jucătorul FC Viitorul Bogdan Țîru, transferat la clubul polonez Jagiellonia Białystok

03 Feb 2020 1676

Un alt sărbătorit al FC Viitorul Surpriză, de ziua de naștere, pentru Andrei Ciobanu, în Antalya. Chiar în camera sa! (galerie foto)

20 Jan 2020 2601

FC Viitorul în Antalya. Bogdan Țîru, căpitanul echipei „Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios“

15 Jan 2020 1895

FC Viitorul, primul antrenament în 2020. Ce i-a transmis Rivaldo fiului său, Rivaldinho, atacant la echipa constănțeană (galerie foto)

09 Jan 2020 2307

„Să fiţi fericiţi toată viaţa!“ Căpitanul FC Viitorul, Bogdan Țîru, şi Anca Marina Petroşanu au devenit soţ şi soţie

08 Jan 2020 4276

Împlinit pe teren, împlinit şi în viaţă Fotbalistul Bogdan Ţîru, căpitanul FC Viitorul, se căsătoreşte

31 Dec 2019 5112