Ioan Gheorghică - „Am creat un grup puternic“ Întâlnire de final de an pentru arbitrii de fotbal din Constanţa (galerie foto)

Arbitrii constănţeni de fotbal au participat, sâmbătă seară, la clubul „Eden“ din Constanţa, la o întâlnire de final de an. Alături de „cavaleri“, la ocazia festivă pe care ei au denumit-o „Revelionul arbitrilor“, au mai participat observatori, membri ai comisiilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, conducători ai AJF, în frunte cu preşedintele forului, Lucian Cârjă, dar şi invitaţi. Arbitrii au primit, simbolic, diplome şi medalii.    
 
„A fost o întâlnire de relaxare şi de socializare, menită a mai elimina stresul acumulat în ultimii ani şi a betona prietenia dintre arbitri. I-am spus noi «Revelionul arbitrilor». Am reuşit cu greu să reînnodăm un obicei vechi, care data încă de când eram eu arbitru activ, acela de a ne întâlni atunci când terminam turul, înainte de a începe returul sau la finele campionatului. Am încercat şi acum trei ani, dar nu am reuşit, era acea perioadă mai tulbure a arbitrajului constănţean. Am încercat aşa, ca un părinte, să-i adun, cu o mângâiere, sau cu „nuieluşa», când a fost cazul, şi am creat un grup puternic. Mă bucur că acest grup este aici în această seară (n.r. sâmbătă). Am fi fost mult mai mulţi, dar cei mai tineri, sub 18 ani, undeva la 40% din corpul de arbitri, nu au putut veni. Avem un grup frumos care vine din spate şi care sunt convins că va continua tradiţia acestor adunări“, a declarat Ioan Gheorghică, preşedintele Comisiei de Arbitri din cadrul AJF Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 459

Conferința „Puncte cardinale în dispozitivul social. De la succes la reziliență” are loc la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

23 Apr 2024 385

Erwin Șimșensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța, printre laureaţii Galei Premiilor Radio România Cultural 2024 (VIDEO)

23 Apr 2024 447

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 774

Teatrul Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, la Festivalul Regional de Teatru „Caragiale între trecut, prezent și... viitor”​ (FOTO)

22 Apr 2024 521

Universitatea „Ovidius” Constanța, convocată la Reuniunea Consorțiului Universitaria

22 Apr 2024 358

Biblioteca Județeană Constanța Ziua Pământului, sărbătorită la Ludotecă (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 328

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 641

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța „La mulți ani Batalionului 341 Infanterie!” (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 477

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 676

„Poezii fără apus” Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

19 Apr 2024 384

Decizia APM Constanța Hotel de trei etaje, construit de Talpac SRL în Eforie Nord

18 Apr 2024 542

Dacor Plast SRL execută lucrări de reparații curente la o unitate militară din Constanța. Ce valoare are contractul (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 472

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 621

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 354