Ioana Baciu, principala realizatoare a CS Medgidia în meciul cu CSM Târgoviște. Bianca Albăstroiu, titulară (GALERIE FOTO)


 
  • În această partidă, antrenorii CS Medgidia au rulat aproape toate jucătoarele disponibile din lot, mizând și pe voleibalistele mai puțin utilizate de-a lungul sezonului.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia a ținut ridicată ștacheta performanței și în sezonul 2021/2022, clasându-se în Divizia A1 pe locul 4 și calificându-se astfel, penteu al doilea an la rând, în competiția continentală CEV Challenge Cup.
 
În ultimul meci al stagiunii interne, unul care nu mai conta în ce privește poziția finală din clasament pentru niciuna dintre cele două adversare, CS Medgidia (antrenori, Florin Voinea și Radu Began) și CSM Târgoviște (vicecampioana) s-au întâlnit la Medgidia, iar duelul i-a revenit formației oaspete, cu 3-1 (25-9, 26-24, 21-25, 25-23)    
 
„CS Medgidia încheie playoff-ul sezonului pe locul 4, punând-o la încercare pe vicecampioana României din acest sezon, într-un meci decis în patru seturi în favoarea celor de la CSM Târgoviște.
 
După un set de început în care Medgidia a căutat soluții să contracareze jocul adversarelor, ultimele seturi din acest sezon ale ambelor echipe au fost un prilej de a ne reaminti de voleiul jucat la intensitate maximă, spectaculos, trăit la fiecare punct.
 
Trei seturi decise la mai puțin 4 puncte diferență, la finalul cărora Ioana Baciu a fost principala realizatoare cu 23 de puncte, urmată de Alexandra Trică cu 8.
 
Un meci în care antrenorii au rulat aproape toate jucătoarele disponibile din lot, Medgidia mizând și pe jucătoarele mai puțin utilizate de-a lungul sezonului, Bianca Albăstroiu începând ca titulară pe postul de coordonator și având 4 puncte, dintre care trei au fost realizate cu serviciul și unul cu blocajul.
 
Ultimul meci, în care publicul din nou și-a arătat susținerea față de echipă, față de fete, de staff și întreg colectivul CS Medgidia.
 

Un sezon în care CS Medgidia încheie cu o calificare în CEV Challenge Cup pentru al doilea an consecutiv, un sezon în care a îndrăznit să alinieze jucătoare autohtone în totalitate.
 
A fost o provocare pentru toți și un sezon de care întregul volei românesc poate vorbi în termeni pozitivi.

 
Mulțumim Medgidia, mulțumim tuturor pentru că ați făcut parte din povestea noastră!
 
O mare familie!“, este mesajul CS Medgidia. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Sezon încheiat pentru voleibalistele de la CS Medgidia. Locul patru în Divizia A1 și din nou în Europa. În ultimul meci, înfrângere

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rutieri de la CS Medgidia, rezultate frumoase la concursul de ciclism organizat de Eduard Novak

24 Jun 2022 454

CS Medgidia Luptătorii au urcat de nouă ori pe podium la Campionatul Național de Full-Kempo (GALERIE FOTO)

20 Jun 2022 395

Gemenii Marica, din nou campioni ai României. Aur, argint și bronz pentru cluburile din județul Constanța (GALERIE FOTO)

17 Jun 2022 1128

Rutierii de la CS Medgidia, clasări bune la „Măcin Mountain Fun“, atât la copii, cât și la seniori (GALERIE FOTO)

16 Jun 2022 382

Județul Constanța Gloria Băneasa a încheiat de două ori pe podium Liga a 4-a. La seniori, campioană

07 Jun 2022 1245

UPDATE Noul stadion „Ideal“ din Cernavodă, inaugurat cu meciul Axiopolis Cernavodă - CS Medgidia, din Cupa României (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 Jun 2022 1891

Gloria Băneasa, campioană în Liga a 4-a și calificată la barajul pentru accederea în Liga a 3-a (GALERIE FOTO)

31 May 2022 2828

Handbal Juniorii 1 de la CS Medgidia, pe locul șapte la Turneul Final Valoare. Victorie mare cu CSS2 Baia Mare (GALERIE FOTO)

30 May 2022 1182

Handbaliștii juniori 1 de la CS Medgidia participă la Turneul Final Valoare

20 May 2022 818

CS Medgidia Radu Began, antrenor secund la echipa națională. Diana Ariton, convocată pentru meciurile din Golden League

18 May 2022 1789

Muzică, dans și demonstrații de arte marțiale la spectacolul caritabil „Pentru tine, Matei“, de la Medgidia

12 May 2022 923

Liga a 4-a CS Medgidia a învins în deplasare Sparta Techirghiol. Victorie cu 4-3, obținută în inferioritate numerică (GALERIE FOTO)

10 May 2022 1970

CS Medgidia a disputat ultimul meci din turneul play-off de promovare. Duel cu o echipă de pe podium (GALERIE FOTO)

06 May 2022 1515

Handbaliștii de la CS Medgidia dispută ultima partidă din turneul play-off de promovare

06 May 2022 1005

CS Medgidia Ciclistul Valentin Toma, pe locul secund la Cupa Națională de șosea. Clasări bune în competiții și pentru tinerii clubului (GALERIE FOTO)

05 May 2022 1175