Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)



 
  • La gala de la Timișoara, Ionuț Lăuneanu și Eduardo Maradin au evoluat pentru centura WKU.
  • Antrenorul Radu Medeleanu a subliniat seriozitatea și puterea de muncă ale micului luptător din Fântânele.
  • Eduardo Maradin a întâlnit un adversar cu o greutate mai mare. Constănțeanul a trecut și peste programul școlar încărcat pe care l-a avut și a făcut o partidă mare.
 
În gala de sporturi de contact MFS Kids Promotion, de la Timișoara, au luptat și doi tineri sportivi de pe litoral, Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța.
 
Ambii au evoluat pentru centura WKU și, chiar dacă au fost învinși, au luptat foarte bine, meciurile lor culegând aplauze la scenă deschisă. Pregătit de Radu Medeleanu, Ionuț Lăuneanu (13 ani) l-a întâlnit la categoria 45 kg pe Edwin Petrea, în timp ce Eduardo Maradin (15 ani) s-a duelat cu un adversar, Marian Dudu, cu o greutate mai mare ca el, dar nu a dat niciun pas înapoi.
 
„Meci foarte strâns“
 
„MFS Kids este cea mai mare promoție pentru copii din România, de cel mai înalt nivel, care selectează cei mai buni copii din țară. La o vârstă atât de fragedă, Ionuț Lăuneanu are un palmares de 140 de meciuri la amatori și era neînvins de aproape patru ani. Singurul care l-a dovedit în ring a fost, acum, Edwin Petrea, dar la decizie, într-un meci foarte strâns, în care balanța victoriei se putea înclina către ambii adversari. Sunt mândru de Ionuț! Felicitări ambilor sportivi pentru unul dintre cele mai frumoase meciuri din gală! Această înfrângere nu ne pune piedici, doar ne motivează să muncim mai mult“, a declarat Radu Medeleanu.           
 
Vine primul la antrenamente
 
Acesta a subliniat seriozitatea și puterea de muncă ale micului luptător din Fântânele. „Sunt sigur că, într-o bună zi, Ionuț va ține mulți români de pretutindeni cu inimile strânse pentru a-i viziona meciurile. Muncește enorm și e foarte serios. Dimineața, la prima oră, el este primul în sala de antrenament de la Fântânele. Mă bucur că, într-o comună atât de mică, se poate face ceva remarcabil, cu ajutorul autorităților locale, care susțin și activitățile sportive. Ne putem mândri cu sportivii pe care comuna noastră i-a dat. Nu suntem ca alții, să atragem sportivi și să ne luădăm cu ceea ce nu este crescut de noi“, a punctat Radu Medeleanu. 
 
„Mândră de tine, băiatul meu! Felicitări ambilor sportivi pentru cel mai frumos meci din gala! Fruntea sus, vor urma mult mai multe meciuri. Nu oricine ajunge unde ai ajuns tu. Mulțumim antrenorului tău Radu Medeleanu pentru tot! Mulțumim lui Don Cici pentru susținere și încredere!“, a fost și mesajul mamei lui Ionuț Lăuneanu.

 
„Ai făcut din nou un meci mare“
 

În ce-l privește pe Eduardo Maradin, antrenorul său, Alex Filip, a subliniat că acesta a trecut și peste programul școlar încărcat pe care l-a avut și a făcut o partidă mare. „Sunt foarte mândru de tine pentru meciul disputat! A lipsit un plus de agresivitate pentru a te impune, dar, per total, sunt foarte mândru pentru evoluția ta și lumea trebuie să știe că ai avut cu șapte kilograme mai puțin decât adversarul, ai avut și examenul de capacitate, dar ai trecut cu brio peste toate și ai făcut din nou un meci mare! Te iubesc! Felicitări adversarului și antrenorului său! România are viitor în kickboxing! Mulțumesc încă o dată sponsorilor, fără de care mi-ar fi fost foarte greu să fac această deplasare. Oss!“, a menționat Alex Filip.     
 
Partide și în gala Colloseum, și în Heroes Fight League
 
Joi, 23 iunie, în gala Colloseum, de la București, va lupta și Daniel Handrea, de la Viitorul Fântânele, contra lui Hua - Long Hu. „Daniel, «Micuțul Tyson», are meci într-una dintre cele mai prestigioase gale din România, Colloseum Tournament. Sfatul meu pentru tinerii și juniorii din Fântânele este să vină la sală și să încerce o sesiune de antrenament. Cu siguranță vor reveni! Părinți, sfătuiți-vă copiii să facă și sport! Nu doar carte, muncă, iar sport deloc. Va veni un timp când propriul corp va cere și sport“, a punctat Radu Medeleanu.
 
În gala Colloseum va lupta și Serkan Celebi, de la Sharks Gym, iar un alt luptător de la acest club, Mădălin Pîrvulescu, va urca evolua, vineri, 24 iunie, în gala MMA Heroes Fight League 4 - „Marea confruntare“.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Radu Medeleanu, Alex Filip)

 
Citește și:

Luptătorul Daniel Handrea, din Fântânele
Pregătit de Daniel Ghiţă, „Micul Tyson” urcă din nou în ringul Colosseum Tournament


Luptătorul de la Sharks Gym Constanța
Ștefan Orza, victorie importantă contra lui Andrei Ostrovanu, la debutul în Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.