Adrian Roşca luptă în main-event Ionuţ Sandur, în gold-event-ul galei New K-1 Generation de la Tuzla

Comuna Tuzla va găzdui, pe 25 iulie, gala New K-1 Generation, eveniment care anunţă un spectacol deosebit, dat de prezenţa multor luptători de valoare, inclusiv de peste hotare.
Gala va începe la ora 21.00, iar organizarea este asigurată în parteneriat cu clubul Juniorii Tuzla. Constănţeanul Mihai Isop, secretarul general al International Budokai Kickboxing (IBK), a declarat că spectatorii vor asista la un show deosebit, partea sportivă fiind pigmentată cu momente artistice susţinute de tinere talente remarcate la „Next Star“ şi la „Vocea României“. 

„Vor fi 12 partide, în care vor evolua sportivi de valoare, inclusiv din Constanţa. De altfel, în main-event, va lupta Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu Constanţa, iar în gold-event va urca în ring Ionuţ Cristian Sandur, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa. Dintre constănţeni, aşteptăm evoluţii deosebite şi de la Petrică Purcaru, Cezar Andrieş (ambii, de la CS Năvodari) sau de la Alexandru Şerban (Tai-Chi-Do-Ryu). Avem şi invitaţi de marcă: fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Ion Pascu, Marius Tiţă sau Amansio Paraschiv. Spectacolul este asigurat“, a declarat Mihai Isop.

Adversar din Republica Moldova 


În main-event, Adrian Roşca, sportiv pregătit de Samir Regep, îl va întâlni, la categoria 80 kg, pe Ionuţ Hrişcă (Sabaki Topoloveni), în vreme ce Ionuţ Sandur, care se pregăteşte sub bagheta lui Marcel Ilaşcu, se va confrunta, la categoria 84 kg, cu un luptător din Republica Moldova, Sevastian Alexandru. La categoria 63 kg, Cezar Andrieş (pregătit de Marcel Jipeanu) îl va avea ca adversar pe Marius Cimpoeru, în vreme ce un alt năvodărean, Petrică Purcaru, va lupta la categoria 65 kg cu Marian Lupu (Kombat Club Piteşti). Alexandru Şerban se va confrunta cu Ion Vodă (Academia MMA Danilov Galaţi).

Ionuţ Sandur - „Sunt pregătit la toate capitolele“


Adrian Roşca şi Ionuţ Sandur au evoluat, de curând, şi la gala Superkombat de la Constanţa, în care au înregistrat înfrângeri. „Pentru acea partidă a trebuit să slăbesc opt kilograme în 11 zile. În plus, nu mai susţinusem un meci la ring de un an şi jumătate. Au fost poate şi emoţiile, însă am dat uitării meciul şi merg mai departe cu încredere. Sunt pregătit la toate capitolele pentru confruntarea de la Tuzla. Cred că va fi un meci reuşit. Sper să-mi fac KO adversarul în repriza a doua sau să mă impun la puncte“, a declarat Ionuţ Sandur.

Samir Regep - „Roşca se impune înainte de limită“


În ce-l priveşte pe Adrian Roşca, Samir Regep este de părere că elevul său se va impune înainte de limită în confruntarea cu Ionuţ Hrişcă. „Adrian este pregătit la capacitate maximă. Lucrează cu mine specific şi avem şi o persoană care se ocupă de nutriţia şi condiţia sa fizică. Facem câte două antrenamente pe zi. Eu spun că în repriza întâi îl şi doboară pe Ionuţ Hrişcă“, a spus Samir Regep.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptători din Constanţa Alex Filip, Eduard Chelariu, Ionuţ Sandur şi Robert Orbocea evoluează în gala Superkombat (galerie foto)

23 Feb 2017 24696

Luptătorii români şi cei din Republica Moldova se confruntă la Cupa „Juniorii Tuzla”

25 Jul 2015 2474