Ionuţ Stănescu - „Fiecare meci va fi ca o finală“ HCM i-a dedicat victoria cu HC Vaslui sărbătoritului Alex Adzic



Etapa a patra a Ligii Naţionale de handbal masculin i-a adus campioanei HCM Constanţa a doua victorie („marinarii“ au jucat doar trei meciuri până acum).
Constănţenii au învins pe teren propriu HC Vaslui, cu 28-23 (13-14) şi ocupă locul 6 în clasament, cu şase puncte. Campionii i-au dedicat succesul colegului lor Alex Adzic, cel care a împlinit 39 de ani în ziua partidei. „Adzic n-a putut evolua, fiind accidentat, dar ne bucurăm că i-am oferit victoria“, a declarat portarul Ionuţ Stănescu. „Alex întinereşte alături de noi“, a glumit Laurenţiu Toma.

Laurenţiu Toma - „Rudi ne-a dat elan“

„A fost o victorie mare pentru noi, muncită. Cam aşa vor fi toate meciurile HCM-ului, foarte grele. Antrenorul Zvonko Şundovski ne-a şi spus că orice partidă din acest campionat va fi ca o finală. Am tratat-o corespunzător. Chiar dacă a doua repriză a fost mai lejeră, am muncit foarte mult. Avem în echipă o combinaţie între jucătorii experimentaţi şi cei tineri, iar HCM începe să meargă din ce în ce mai bine“, a declarat Ionuţ Stănescu.

„Avem nevoie de puncte şi să ne menţinem acolo, sus, în clasament. Ştiam că ne vom confrunta cu o formaţie care joacă în viteză, tânără, dornică de performanţă, dar mă bucur că am reuşit să ne mobilizăm în repriza a doua. Prima a fost mai mult de tatonare. Rudi (n.r. Ionuţ Stănescu) ne-a dat şi el elan din poartă. A scos mingi importante, oferindu-ni-le apoi pentru goluri uşoare pe contraatac. Este greu când suntem o mână de oameni şi nu avem bancă, dar important e să-şi revină cei accidentaţi, pentru că meciurile importante sunt mai încolo. Când le va veni rândul, sunt convins că vor ajuta şi ei“, a punctat Laurenţiu Toma.

În etapa viitoare, HCM va juca acasă la liderul clasamentului, HC Odorhei, care a strâns nouă puncte până acum, câştigând toate cele trei meciuri disputate. Partida se joacă duminică, 21 septembrie, de la ora 18.00.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.