Iulia Necula, din Constanţa, inclusă în echipa Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă

Iulia Necula (din Constanţa) şi irlandezul Jonny Cowan sunt cele mai noi nume incluse în echipa Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă (ITTF), după ce la forul mondial au revenit drepturile comerciale şi de marketing, în urma unui acord cu TMS International! 
 
Iulia Necula va activa în sectorul de marketing şi, potrivit unui articol postat pe site-ul oficial al ITTF, constănţeanca a declarat: „Obiectivul meu principal e să îmbunătăţesc comunicarea dintre ITTF, jucători şi organizatorii de evenimente. Este timpul ca tenisul de masă să capete o mai mare expunere, iar jucătorii să fie trataţi cu importanţa pe care o merită. Sunt multe căi prin care tenisul de masă se poate dezvolta şi sunt foarte încântată că fac parte din această strategie“.

Are o vastă experienţă internaţională

În vârstă de 30 de ani, Iulia Necula a fost formată ca jucătoare de tenis de masă la Constanţa, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, iar de mai mulţi ani se află în Spania, la Cartagena, după ce a mai evoluat în străinătate în Germania, la 3B Berlin Tischtennis (trei sezoane) şi în Franţa, la Montpellier, iar în 2009 a ajuns să reprezinte în competiţii clubul spaniol UCAM Cartagena TM. Despre constănţeancă, ITTF menţionează pe site-ul oficial că, la fel ca Jonny Cowan, are o vastă experienţă internaţională. „Susţine cele mai bune tradiţii ale excelenţei româneşti. A fost medaliată cu argint în proba de simplu a cadetelor la Campionatul European din 2000, dar şi la întrecerea junioarelor, doi ani mai târziu. În plus, a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008“, se precizează pe site-ul Federaţiei Internaţionale, unde este amintit faptul că Iulia deţine şi un master în „business administration“.

„Achiziţii fantastice“

„Pentru mine, este o mare plăcere şi, în acelaşi timp, o provocare să lucrez în administraţia sportivă. După mai mult de 20 de ani ca jucătoare, a venit timpul să merg înainte, atingând un alt nivel, şi să mă dedic echipei de marketing a ITTF“, mai este citată Iulia Necula.
 
Potrivit aceleiaşi surse, preşedintele ITTF, Thomas Weikert, a avut cuvinte de laudă la adresa constănţencei. „Jonny şi Iulia sunt achiziţii fantastice. Am convingerea că vor fi perfecţi pentru echipa noastră de marketing, care, sub conducerea lui Steve Dainton, este puternică deja“, a arătat Thomas Weikert.
 
Sursa foto: Facebook (Iulia Necula)

Citeşte şi:

Tenis de masă, aerobic şi Gangnam Style: O sportivă constănţeană a devenit imaginea unui program mondial lansat în Anglia (galerie foto + video)​

Tenis de masă: Iulia Necula a triumfat în Cupa Spaniei cu UCAM Cartagena

Două constănţence în preliminariile Campionatului European: Care este arma secretă a lui Filimon pentru meciul cu Spania

 
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.