Jean Vlădoiu, lămuriri după meciul FCSB - Farul „Titluri foarte urâte! N-am pronunțat niciodată cuvântul blat“. Ce a spus Gică Hagi

 
Jean Vlădoiu / Gică Hagi
 
  • Pe marginea unor afirmații pe care le-ar fi făcut Jean Vlădoiu, Gică Popescu, președintele grupării de pe litoral, a vorbit de o sesizare a comisiilor FRF.
  • După partida Farul - FC Botoșani, o replică a oferit și Gică Hagi, managerul tehnic al echipei constănțene.
  • Ulterior, Jean Vlădoiu a venit cu lămuriri pe marginea unui interviu în care a vorbit despre meciul FCSB - Farul. 
 
Anumite afirmații în presă după meciul FCSB - Farul 0-2, atribuite lui Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, care ar fi pus la îndoială succesul „marinarilor“, i-au supărat pe cei de la Farul. Gică Popescu, președintele grupării de pe litoral, a vorbit de o sesizare a comisiilor FRF, iar după partida cu FC Botoșani o replică a oferit și Gică Hagi, managerul tehnic al Farului. 
 
FC Argeș era în luptă directă cu Farul pentru un loc în play-off, iar, în urma victoriei echipei constănțene în fieful Stelei, prin care „marinarii“ făceau un pas mare spre play-off, șansele trupei argeșene scădeau.
 
La finele disputei Farul - FC Botoșani 2-0, Gică Hagi a spus, pe marginea celor apărute după confruntarea FCSB - Farul: „Noi vorbim pe teren, prin modul în care jucăm, iar rezultatele și performanțele vorbesc. Cei care fac mai puțin vorbesc și trec în alte lucruri. N-am ce să fac, știu că dezamăgirea e mare când pierzi. A spus o prostie mai mare ca el. Total o prostie. Dar probabil face parte din acest joc din România, probabil că nu pic bine la nimeni. Nu cădem bine și uitați câte s-au întâmplat. Și când am luat campionatul s-a venit cu ceva. Eu am făcut performanțe, ele vorbesc la mine. Cei care sunt slabi să vorbească despre ei. Îi rog frumos să se uite la ei, nu la vecinul. Că vecinul face performanță și nu poți să-l judeci. Uită-te la tine! E o rugăminte a mea. Așa mi-a spus un bătrân. Oamenii valoroși vorbesc de performanțe. Oamenii slabi vorbesc despre alții. Fac total alte lucruri. Să facă performanță și atunci jos pălăria!“.
 
„Niște cuvinte care nu mi-au plăcut“
 
Meciul FC Argeș - FCSB 1-0 s-a jucat după Farul - FC Botoșani, iar după confruntarea din Trivale Jean Vlădoiu a venit cu lămuriri pe marginea interviului pe care l-a dat, spunând că nu a folosit cuvântul „blat“, nu a jignit și nu a adus nicio suspiciune partidei. „Jurnalistul m-a întrebat «Cum vă simțiți, sunteți dezamăgit după meciul pierdut de FCSB?», în urma cărora șansele noastre s-au diminuat. Am spus că da, am vorbit, iar o parte din ce e scris acolo este, într-adevăr. Am spus că Farul a jucat foarte bine din minutul 1 până în minutul 90, n-am avut nicio emoție, exact ce s-a scris. Dar au fost puse titluri foarte urâte, eu n-am pronunțat niciodată cuvântul blat, suspiciune, că ar fi fost un blat și mi s-au pus, așa, niște cuvinte care nu mi-au plăcut. Pe viitor, voi fi mult mai atent când stau de vorbă cu un jurnalist. Sigur că acum e târziu, fapta a fost comisă, să spun așa. Îmi pare rău pentru Gică, îl respect foarte mult, dar respect și întreaga echipă a Farului. Vă spun sincer că nu am pronunțat niciodată la adresa Farului Constanța cuvântul blat. Eu m-am referit în acea discuție la jocul FCSB-ului, ce s-a întâmplat, am spus că am fost dezamăgit de jocul pe care l-am văzut, dar în niciun caz nu am jignit și nu am spus că acel joc a fost blat“, a menționat Jean Vlădoiu la Digi Sport.
 
Va cere înregistrarea
 
În ce privește faptul că Farul a menționat că se va adresa comisiilor Federației Române de Fotbal, pentru a fi sancționate afirmațiile lui Jean Vlădoiu, acesta a menționat, potrivit sursei citate: „Nu e nicio problemă, cunosc drumul spre FRF, care mi-a fost casă 11 ani. Dar când voi ajunge acolo vom vedea unde există această înregistrare că aș fi spus așa. Eu nu am zis așa ceva. Acele titluri m-au șocat și pe mine când le-am văzut. Pur și simplu nu sunt cuvinte spuse de mine“.     

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto colaj: 1 - captură FC Argeș TV, 2 - ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Farul a surclasat FCSB cu o echipă care a avut cea mai mică medie de vârstă din Liga 1. „Un succes formidabil!“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 987

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 909

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 719

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 494

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1150

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1695

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1127

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 719

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1058

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 516

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1643

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 692

Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Un alt meci greu, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

10 Apr 2024 1802

UPDATE. Constanța Pictură uriașă cu Gheorghe Hagi, pe un întreg perete al Școlii Gimnaziale nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

10 Apr 2024 5358

Farul Constanța, o repriză modestă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe Hagi - „Incredibil, ziceai că jucăm cu Barcelona!“

07 Apr 2024 1074